Claudia AndromedasKolumneRevija 5D

Claudia Andromedas: Bliža se konec …, ki bo začetek!

Priča smo intenzivnemu dogajanju na Zemlji. Tokrat se dogaja zares, čeprav mnogi še zmeraj nočejo videti in slišati. So pač v svojem mehurčku iluzij, želijo biti v svoji coni udobja z željo, da se vrnejo dobri stari časi. Ne bodo se, nikoli več življenje na Zemlji ne bo takšno, kot je bilo.

Piše: Claudia Andromedas

Kaj se dogaja z Zemljo?

Zemlja ne prenaša več naših neumnosti. Oglaša se vsak dan bolj. Dogajajo se ekstremne stvari. Klima je podivjala. Nore snežne nevihte pustošijo v različnih predelih sveta. Turčija doživlja hud mraz, usodne snežne nevihte, ki paralizirajo vse; živali zmrzujejo v snegu. Nekateri predeli Rusije so dobesedno pod snegom, snežna odeja je visoka nekaj metrov, ponekod skoraj do streh. Drugod so hude poplave. Orkanski veter in tornadi pustošijo po ZDA, v decembru je centralni del ZDA doživel 71 tornadov, samo 10. decembra je po Floridi pustošilo kar šest tornadov. Potresi so na dnevnem redu. Vulkani se prebujajo iz svojega dolgega spanja. Na Zemlji je okrog 3.500.000 vulkanov. Večina se jih bo prebudila in aktivirala.

“Ognjeni Obroč”, ki ga sestavljajo vulkani v Tihem oceanu, postaja živ, aktiven in resnično ognjen! Ima veliko potresno dejavnost in največjo koncentracijo vulkanov, kar 75 %. 90 % potresne aktivnosti prihaja iz tega predela. Združuje štiri velika področja: Severno Ameriko, Južno Ameriko, Azijo in Oceanijo; 40.000 km dolga veriga, ki se bo spremenila v ognjeni obroč.

Pred nekaj dnevi smo bili priča divjemu izbruhu vulkana Honga Tonga. Bil je tako silovit, da je bilo njegovo eksplozijo slišati tisoče in tisoče kilometrov daleč. V nekaj sekundah je bil celoten otok pod pepelom, v popolni temi. Vse komunikacije so se prekinile, ker so bili vsled tako divje erupcije poškodovani vsi kabli za internet. Informacije so različne, deljene. Mnogi trdijo, da otoka zaradi tako močne eksplozije ni več. Kakšna je dejanska slika otoka, je vprašanje. Vemo, da se lahko s slikami, informacijami in podatki močno manipulira.

Zakaj taka ekstremna klima, toliko potresov in izbruhov vulkanov?

Dejstvo je, da je Zemlja zelo aktivna. Mnogi potresi imajo globok epicenter, 200-400 km globine. To pomeni, da se premikajo tektonske plošče, pritiskajo druga ob drugo, močni pritiski pa povzročajo dvig magme, ki išče pot, da izbruhne. Oglasili se bodo mnogi vulkani. Yellowstone, Vezuv, vulkani na Havajih, Fidžiju, v Grčiji, francosko – španska meja, Kanarski otoki …

Kdo je odgovoren za vse to? Nibiru. Hercolubus. Planet – komet. Skrivnostni planet, ki povzroča glavobol mnogim astrofizikom. Gre za veliko astralno telo – planet z ogromno maso. Istočasno je tudi komet, saj ima rep, v katerem vleče za sabo razne kozmične odpadke različnih razsežnosti. Nibiru je nabit z močno kozmično energijo. Kjer prehaja, spreminja vse. Njegov vpliv je mogočen, pravijo mu “Veliki destruktor”. Uniči staro, da lahko pride novo. Njegovo obnašanje je čudno in nepredvidljivo. Ima svojo ekliptiko – orbito okrog našega sonca in črnega sonca, ki se nahaja približno 32 bilijonov kilometrov od Zemlje. Nibiru bo penetriral v zemeljsko orbito. Od Zemlje ga bo ločilo le 14.000.000 km! Takrat se pričakuje tri velike potrese: na južnem delu špansko – francoske meje, na južni obali Pacifika – Peru in Čile, ter na Borneu.

Nibiru je zelo nepredvidljiv planet – komet. Ima tri hitrosti. Hitrost, s katero kroži okrog črnega sonca, je 92.000 km na sekundo. Okrog našega sonca kroži s hitrostjo 76.000 km na sekundo. Tretja hitrost, ki je najvišja, je 300.000 km na sekundo. Včasih se obnaša v nasprotju z vsemi zakoni mehanike in fizike. Je skrivnosten planet, ki zmeraj preseneča. Dejstvo je, da se o tem planetu – kometu molči. V javnost ne pridejo skoraj nobene informacije ali pa zelo popačene. Delajo nam ga nevidnega na nebu. Na vse mogoče načine zakrivajo njegov obstoj. Pa vendar čutimo njegovo bližino in vpliv. Potresi, vulkani, globoke dolge razpoke v zemlji, ekstremna klima … Vse to je odraz njegove prisotnosti.

Veliki znanstvenik Muñoz Ferrera je 59 let svojega življenja posvetil opazovanju tega skrivnostnega planeta. Pozna ga, njegovi izračuni in napovedi ne bazirajo na prerokbah, temveč na dolgoletnem preučevanju dogajanj v našem sončnem sistemu in vseh “prihodov” Nibiruja v našo orbito. Vsi njegovi izračuni in napovedi so sovpadali z vsem, kar se je do sedaj dogajalo.

Zemlja bo šla skozi proces popolne transformacije

Rodila se bo Nova Zemlja za Novega Človeka. Dejstvo je, da se Zemlja mora očistiti in preroditi. Na pogorišču vsega starega se bo rodila Nova Zemlja. Lepša kot kdajkoli prej. Pa vendar ne smemo pozabiti, da obstaja Superiorna Vrhovna Inteligenca in Moč, ki odloča o tem, kakšen bo finale. Imamo svobodno voljo, to je res! Marsikaj lahko spremenimo, omilimo in vplivamo na potek dogodkov … Pa vendar obstaja Načrt Superiorne, Najvišje Volje, ki ima zadnjo besedo. Zaupajmo!

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE