GlobalnoRevija 5DZanimivosti

Kdo si lasti vse banke na svetu in zakaj se je potopil Titanik?

Zakaj so banke za človeštvo tako pomembne? Kaj je pravzaprav FED in kaj so njene centralne banke? Kako je prišlo do ustanovitve FED-a in kako je s tem povezana nesreča, ki je doletela najslavnejšo ladjo vseh časov – ali pa sploh ni šlo za nesrečo? Kdo so pravzaprav tisti, ki si lastijo vse banke in posledično celoten svet – vključno z vsemi njegovimi prebivalci? Pa poglejmo …

Prevedla: Sara Zupan

Torej, kdo so bili tisti, ki so nasprotovali ustanovitvi FED-a, in kaj jih je “za kazen” doletelo?

FED (Federal Reserve) je centralni bančni sistem Združenih držav Amerike. Kljub zavajajočemu imenu “Federal” (zvezni) je sistem v zasebni lasti. To niso državne institucije. Lastijo si jih najbogatejše in najvplivnejše družine na svetu, od katerih sta dve skoraj pri vrhu piramide moči: Rockefeller in Rothschild. FED je bila ustanovljena leta 1913 kljub nasprotovanju ameriške vlade in nekaterih pomembnih bogatašev. To so Benjamin Guggenheim, Isador Strauss in John Jacob Astor. Slednji je bil verjetno eden najbogatejših ljudi tistega časa. Njihovo skupno premoženje bi danes znašalo približno enajst bilijonov dolarjev (takrat okvirno petsto milijonov dolarjev).

Benjamin Guggenheim je bil ne le bogat, temveč tudi pravi moški, ki je živel stoično do zadnjega daha. “Pripravljen sem ostati in igrati moško igro, če je čolnov dovolj le za ženske in otroke. Povejte moji ženi, da sem odigral igro pokončno in do konca. Nobena ženska ne bo ostala na krovu te ladje samo zato, ker je Benjamin Guggenheim strahopetec”, naj bi izjavil na potapljajočem se Titaniku.

Ti možje so bili tako bogati, da jih ni mogel kupiti nihče, nobena banka. Poleg moči, denarja in nasprotovanja ustanovitvi FED-a imajo še nekaj skupnega: vsi so umrli 15. aprila 1912, ko je ladja, s katero so potovali, trčila v ledeno goro in potonila na dno Atlantskega oceana. Naključje? Recimo le, da je bila katastrofa, ki je doletela Titanik, zelo “prikladna”. Preostala opozicija FED-a je bila z lahkoto potisnjena v kot. Ameriški kongres so preprosto zaobšli in FED je bila ustanovljena ilegalno – protizakonito in protiustavno, česar se zaveda le malo ljudi.

Kdo se torej šopiri na vrhu “piramide moči”?

Poglejmo si najprej družino Rothschild. To je družina, ki si, na kratko, lasti večino sveta: sleherno centralno banko, FED, pod nadzorom imajo International Monetary Fund (Mednarodni denarni sklad), WHO (Svetovna zdravstvena organizacija), financirajo OBE strani vsake vojne že vse od časov Napoleona, financirali so boljševistično revolucijo, Hitlerja in naciste, financirali so IBM za preganjanje Judov s strani nacistov. Približno premoženje Rothschildov znaša petsto tisoč bilijonov dolarjev. Če imaš toliko denarja, lahko pometaš z angleškim princem, kot da je tvoj cucek.

Recimo, da se nekdo odloči, da se bo temu zoperstavil in preprečil, da bi ti nenasitni bogatunski kremplji zavzeli bančni sistem tudi v njegovi državi. (To naredijo tako, da v državi ustanovijo centralno banko, ki ljudem posoja denar s tako noro visokimi obrestmi, da jih nikoli ne morejo odplačati. S tem država postane večni suženj Rothschildovega bančnega sistema, kar se je zgodilo čisto vsaki državi na tem svetu.) Če se ta nekdo torej postavi nasproti temu skrajno nepravičnemu in izkoriščevalskemu sistemu, bo razlaščen ali ubit. Njegova država bo napadena in razstreljena v imenu demokracije, glavni mediji pa bodo uslužno pristavili še svoj lonček, ko ga bodo ožigosali za diktatorja. To se je zgodilo Gadaffiju in to se zgodi vsem, ki nočejo sprejeti vsemogočnega ameriškega petro-dolarja.

John D. Rockefeller. Družina Rockefeller je začela bogateti z nafto, kar je imelo enormen vpliv na industrijo, ameriško politiko, bančni sistem in farmacevtsko industrijo.

Rotschildi niso edini … Tu so še Rockefellerji

A Rothschildi predstavljajo samo del elite, so samo delček zloglasnega odstotka, ki vlada svetu. Tu so še Rockefellerji, še ena družina z ogromnim vplivom. Bogateti so začeli z nafto, kar je imelo enormen vpliv na industrijo, ameriško politiko, bančni sistem in farmacevtsko industrijo. Ustanovili so šole in univerze, pri čemer so narekovali, kaj je treba učiti in česa ne. Njihov vpliv se je razširil tudi na področje zdravstva in bolnišnic.

V lasti imajo The Rockefeller University, kamor spadata Akademija za medicino in Akademija znanosti, International Health Foundation (Mednarodna zdravstvena fundacija), The American Cancer Society (Ameriško združenje za rakava obolenja), Drug Trust (Združenje za zdravila), The American Food & Drug Association (Ameriško združenje za hrano in zdravila) in American Medical Association (Ameriško medicinsko združenje).

Vse je bilo v njihovih rokah. Vse. Preko Rockefeller Fundacije so se še bolj infiltrirali tako v izobraževalni kot v zdravstveni sistem.

Rockefellerji so še zlasti veliko investirali v raziskave in razvoj cepiv

Vlagali so v razvoj cepiv proti eboli, rumeni mrzlici, virusu Zika, gripi, in v cepivo Gardasil, ki ga je še posebej promoviral in dalje razvijal Bill Gates, bilijonar in njihov partner pri zločinu. Stranski učinki, kot so spontani splav, avtizem, neplodnost, paraliza, epilepsija, smrt so bili pometeni pod preprogo. Cepiva so promovirali zdravniki in mediji pod okriljem Rockefellerjev. Celo predsedniki so se fotografirali ob cepljenju in nam sporočali, da so cepiva varna. Kakršna koli uporaba alternativnih oblik zdravljenja je bila demonizirana in prepovedana, uporaba drog in odvisnost od njih pa sta postali del politične agende. Za dodajanje strupenega fluora v pitno vodo in zobno pasto so prav tako zaslužni Rockefellerji.

Bill Gates si z Rockefellerji deli zanimanje za gensko manipulirano hrano in evgeniko, vedo o izboljšanju genskega materiala populacije.

Fluor je kemikalija, ki povzroča raka bolj kot katera koli druga. Kot vedno, mediji s podporo zdravnikov veselo širijo laži o zdravilnih lastnostih tega strupa. Noben zdravnik niti zobozdravnik ni nikoli na lastno pest raziskal vpliva fluora. Pacientom pač povejo tisto, kar so jih naučili v Rockefellerjevih institucijah.

Rockefellerji so od nekdaj vlagali milijone v gensko manipulirano hrano in se zanimali za evgeniko

Enako kot njihov partner Bill Gates so znani po vlaganju velikih vsot v Monsanto in po zanimanju za evgeniko, vedo o izboljšanju genskega materiala populacije. Rockefellerji so, tako kot nemški nacisti, financirali grozljive evgenične poskuse na Judih, v prizadevanju, da bi ustvarili superiorno raso.

To sta torej dve od družin, ki vladajo svetu in njegovim prebivalcem. A treba se je zavedati, da niti oni niso najmočnejši. Tu so še druge družine, ki tako Rockefellerje kot Rothschilde prekašajo po bogastvu in moči.

Še ena zanimiva figura: George Soros

Georga Sorosa mediji opisujejo kot investitorja in filantropista, v resnici pa je vse drugo prej kot to. “Tukaj sem, da služim denar. Na socialne posledice svojega početja se ne oziram.”, je le ena od njegovih brezobzirnih in hladnokrvnih izjav.

Mediji ga opisujejo kot investitorja in filantropista. Njegovo premoženje znaša vrtoglavih petindvajset bilijonov dolarjev. Rodil se je na Madžarskem, po drugi svetovni vojni se je preselil v Anglijo in nato v ZDA, kjer si je ustvaril ogromno premoženje z neusmiljenimi manipulacijami finančnega trga. Krize je izrabljal za to, da je še povečal svoje premoženje in moč. Izjavil je: “Tukaj sem, da služim denar. Na socialne posledice svojega početja se ne oziram.”

Zanimivo je, kam je Soros investiral svoj denar. Na primer v organizacijo Nambla – North American Man/Boy Love Association (Severnoameriško združenje za moško/deško ljubezen), ki si prizadeva za legalizacijo transseksualnosti in pedofilije. Njihov slogan se glasi: “Sex before eight before it’s too late” (“Seksaj pred osmim letom, preden bo prepozno”). Zakaj tako vplivni ljudje podpirajo pedofilska združenja in klube, kot je Nambla?

Antifa se izdaja za prijazno in pravičniško gibanje, v praksi pa ne pokaže drugega kot nasilje in nemire. To je ta shizofren dvojni obraz levičarjev oz. t.i. demokratov.

Kaj pa Antifa oz. t. i. ‘antifašistično’ gibanje?

Kaj vidimo, ko pogledamo njihova dejanja? Le težko kaj drugega kot nasilje. Pravzaprav gre za neverjetno podobnost s fašizmom, kar je zelo čudno, če gre za antifašistično gibanje. Na eni od njihovih zastav je celo znak, ki je sumljivo podoben kljukastemu križu. Zakaj bi nekdo financiral nekaj takšnega? Enako velja za gibanje “Black Lives Matter”. Zakaj sponzorirati gibanje, ki se izdaja za levičarsko, v praksi pa ne pokaže drugega kot nasilje in nemire?

Vir: dokumentarni film Fall of Cabal

Naslovna fotografija: Princ Charles & Evelyn de Rothschild; Približno premoženje Rothschildov znaša petsto tisoč bilijonov dolarjev. Če imaš toliko denarja, lahko pometaš z angleškim princem, kot da je tvoj cucek.


Kaj si je vredno zapomniti?

  • FED je bila ustanovljena ilegalno – protizakonito in protiustavno, česar se zaveda le malo ljudi. Ljudje, ki so temu nasprotovali, so bili umorjeni z “nesrečo” na Titaniku.
  • Delujejo tako, da v posamezni državi ustanovijo centralno banko, ki ljudem posoja denar s tako noro visokimi obrestmi, da jih nikoli ne morejo odplačati. S tem država postane večni suženj Rothschildovega bančnega sistema, kar se je zgodilo čisto vsaki državi na tem svetu.
  • Rockefellerji so ustanovili šole in univerze, pri čemer so narekovali, kaj je treba učiti in česa ne, zato se otroci v šolah učijo to, kar se učijo (večinoma nepotrebne neumnosti).
  • Kakršna koli uporaba alternativnih oblik zdravljenja je bila demonizirana in prepovedana, uporaba drog in odvisnost od njih pa sta postali del politične agende.
  • Če se nekdo postavi nasproti temu skrajno nepravičnemu in izkoriščevalskemu sistemu, bo razlaščen ali ubit. Njegova država bo napadena in razstreljena v imenu demokracije, glavni mediji pa bodo uslužno pristavili še svoj lonček, ko ga bodo ožigosali za diktatorja. To se je zgodilo Gadaffiju in to se zgodi vsem.
  •  Rockefellerji so, tako kot nemški nacisti, financirali grozljive evgenične poskuse na Judih, v prizadevanju, da bi ustvarili superiorno raso.

 

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE