Deprogramiranje umaIntervjujiRevija 5D

Q in Anoni: Resnica o osvoboditeljih naše civilizacije

Tokrat smo Mateju Rotovniku (na naslovni sliki, glej zgoraj), ki preko svojih objav na družabnih omrežjih ves čas aktivno ozavešča svoje sledilce in vse, ki ga berejo, zastavili nekaj vprašanj na temo Q in t. i. Anonov. V svojih objavah je namreč večkrat omenil, da je tudi sam Anon. Zanimalo nas je, kako je to postal, na osnovi česa je bil izbran (če je bil izbran), kako delujejo Anoni in ali se farsa, ki smo ji priče že dve leti, vendarle končuje. Medtem ko se mnogi pridušajo, da je Q prevara Globoke države, namenjena le zavajanju naivnežev, so številni, ki so sprva verjeli, v teh dveh letih že izgubili upanje. Tretji pa še vedno vztrajno verjamejo, da plan za reševanje človeštva resnično poteka. Poglejmo, kaj o tem pravi eden naših največjih poznavalcev te tematike.

  • Matej, začnimo na začetku: zakaj nekateri še vedno mislijo, da je vse, kar se nam dogaja, zgolj “teorija zarote?”

Kako programiranemu človeku dopoveš, da ne živi življenja, ampak živi na avtopilotu? Ne moreš! Njegove napačno programirane vrednote in prepričanja mu ne dopuščajo sprejeti tega dejstva. Poleg tega pa ga pri zavedanju njegovega življenja in predvsem okolja, v katerem živi, ovira še lasten ego. Več kot dvajset let spremljam »teorijo zarote« o posebnem projektu Globoke države, imenovanem Agenda 21. Ves čas je bilo govora o tem, da nič od tega ni res, da je vse to izmišljeno in da Agenda 21 v resnici sploh ne obstaja. Po eni strani zanikanje obstoja Agende 21 in njenega zlonamernega načrta, po drugi pa poročanje medijev, kako vlade po celem svetu sprejemajo tajne sporazume, kot so TTIP, TISA in CETA.

Preprosto ne obstaja prijazen način, kako ljudem pojasniti, da so posvetili svoja življenja iluziji. Svet, katerega so živeli, v resnici namreč ne obstaja …

V zadnjih sto letih ni minilo niti eno leto brez vojne ali terorističnega napada. Mediji po celem svetu so dan za dnem objavljali samo slabe novice in tako v ljudeh namensko vzbujali strah ter jim dvigovali nivo kortizola. Ljudje niso bili več sposobni uporabljati svojih možganov in logično razmišljati, ampak so samo še slepo sledili in se hipnotizirani prepustili vodenju. Ko je že kazalo, da ni več nobene možnosti, da se rešimo, se je na obzorju prikazal rešitelj v podobi predsednika Donalda Trumpa. Na začetku mu nisem zaupal in nisem verjel vanj, saj so nas mediji zelo dobro programirali, kakšen klovn da je. Toda, ko je prevzel predsedniško mesto, se je zgodilo nekaj izjemnega.

  • Kaj točno se je takrat zgodilo?

Za razumevanje celote se vrnimo nekoliko nazaj v preteklost. Patrioti na različnih položajih v politiki in vojski ter izbrani poslovneži dvaindvajsetih držav zavezništva po vsem svetu so začeli z izjemno infiltracijo na vseh svetovnih strukturah moči, ki jih je vodila satanistična kabala v vseh državah sveta. Leta 2015 je bil načrt satanistične kabale z zaključnimi koraki dokončanja Agende 21 na prelomni točki. Izjemen podvig se je zgodil z imenovanjem patriota in ameriškega junaka, admirala Mikea Rogersa za poveljnika NSA (National Security Agency). Gre za ključno vojaško (kabalistično) organizacijo, katere cilj je bil med drugim ta, da beleži vsak telefonski klic in vsako besedilno sporočilo ter vsako obliko komunikacije vsakega človeka na Zemlji.

NSA je pregledovala in katalogizirala popolnoma vse elemente življenja vseh ljudi na svetu. To je bilo ključno svetovno orožje NSA za nadvlado in dokončno zasužnjenje celotnega človeštva. S poveljnikom Rogersom pa so Patrioti prevzeli popoln nadzor nad NSA. Namreč, tako kot je satanistična kabala preko NSA dobila vse informacije o našem življenju, so sedaj patrioti dobili vse informacije o pokvarjenem kriminalnem življenju vseh, ki so delali za satanistično kabalo po vsem svetu. Dobili so sezname in podatke o kriminalcih v Washingtonu, o vseh kriminalcih v tehnoloških podjetjih, vojaških kompleksih, monarhijah, Vatikanu in seveda o članih Elite na vseh ravneh.

Dobrodošli v revoluciji. “Kamor gre eden, tja gremo vsi.”

Leto 2015 je bilo prelomno, Patrioti so hoteli izvesti državni udar, saj so s pomočjo NSA prestregli 16 let trajajoč načrt satanistične kabale. Načrt je obsegal kar 8 let priprav Barracka Obame za nadaljnje 8-letno vladanje Hillary Clinton, s pomočjo katere bi Elita izvedla dokončen, zadnji korak Agende 21. Vse je bilo torej pripravljeno, da Obamo nasledi Clintonova. Rezultat volitev je bil že vnaprej prirejen za njeno zmago. In kakšen je bil njihov pokvarjen načrt? V času predsednikovanja Barracka Obame je bila Hillary Clinton na položaju ministrice na Ministrstvu za zunanje zadeve, kjer so naredili zlohoten načrt, s katerim so nameravali Vladimirju Putinu prodati URAN.

Gre za afero, znano pod imenom Uranium One. Vladimir Putin ni zloben in pokvarjen človek, kot ga prikazujejo mediji. Če še niste gledali filma »The sum of all fears« z Benom Affleckom v glavni vlogi, vam ogled zelo priporočam. Izvedeli boste, da ima vsak uran svojo značilno identifikacijsko oznako, zato se lahko 100 % natančno določi, od kod prihaja. In to je bil del njihovega načrta. Preden so uran prodali, so ga en del odvzeli in ga s tremi letali poslali v Severno Korejo (ki jo nadzoruje CIA in ne Kim Džong Un), v Sirijo in v Iran, ki niso sovražniki, temveč njihovi izbrani voditelji pripadajo satanistični kabali. Njihov cilj je bil, da v času vladanja Hillary Clinton iz Severne Koreje sprožijo jedrsko bombo na ameriških tleh. Identifikacija te jedrske bombe bi pripeljala do Vladimirja Putina, ki bi mu podtaknili ta napad, hkrati pa bi sprožili termonuklearni povračilni napad na Moskvo in s tem povzročili tretjo svetovno vojno.

  • Kdo in kako je potem to preprečil?

PATRIOTI so morali ta načrt ustaviti. Potrebovali so nekoga, s pomočjo katerega bi lahko dobili moč v izvršni veji oblasti. To osebo so našli v Donaldu Trumpu, za katerega so vedeli, da je patriot in da ga satanistična kabala ni mogla podkupiti, si ga podrediti ali izsiljevati. Donald Trump je sprejel sodelovanje in z izvrstnim načrtom izigral Globoko državo. Prekrižal jim je načrte, da bi Hillary Clinton postala predsednica ZDA. Globoka država je bila zakoreninjena v vseh elementih našega življenja.

To pomeni, da je vodila demokratsko in republikansko stranko ter vse stranke po svetu, vse obveščevalne in preiskovalne agencije, vse medije in celoten Hollywood, velika tehnološka podjetja, v lasti so imeli svetovni bančni, monetarni in borzni sistem. Zmaga Donalda Trumpa je zanje pomenila eksistencialno grožnjo, zato so aktivirali čisto vse omenjene svetovne sisteme in začeli z neprizanesljivim, uničevalnim napadom na Trumpa, da bi ga odstavili ali ubili v atentatu. V nasprotnem primeru je z njimi KONEC.

Trump je že začasa svojega mandata (2016-2020) govoril, da bo izsušil močvirje. Globalistični mediji so se iz te izjave seveda norčevali, neumni (nepoučeni) ljudje pa tudi, saj so jim slepo verjeli, da Trump govori neumnosti. Trump je pri tem mislil, da bo izkoreninil kriminal, korupcijo, laži, vojne, pedofilijo, skratka vse, kar krasi sedanjo ‘demokratično družbo’, s katero upravlja ‘globoka država’.

V zadnjih šestih letih ste lahko spremljali udaren in brezkompromisen medijski napad na Donalda Trumpa, ki so ga prikazovali kot nesposobnega klovna, ki namerava uničiti svet. Toda v resnici je ta izjemen človek skupaj s Patrioti rešil svet satanistične kabale in nas obvaroval pred grozljivo prihodnostjo, ki smo ji bili zapisani. Vedite, da je Elita skupaj s svojo mrežo ustvarila vse sisteme tega sveta (nacizem, fašizem, komunizem, socializem, marksizem) in znotraj njih vse vojne, ki so jih nadzirale centralne evropske banke z Rothschildi na čelu in Elito v ozadju. Vsako vojno je financiral vojaški industrijski kompleks, od katerega je imela korist samo Elita.

Oktobra 2017 se je predsednik Donald Trump v Beli hiši sestal s svojimi najvišjimi vojaškimi uradniki. Medtem ko so novinarji fotografirali predsednika, prvo damo in njegove najvišje generale, jim je Trump »vrgel kost za glodanje« v obliki zagonetnih komentarjev, kot je denimo ta: »Morda je to zatišje pred nevihto«. Novinarji so takoj »ugriznili v kost« in mu začeli postavljati številna dodatna vprašanja, da bi razjasnili, kaj je s tem mislil. Predsednik pa jim je odgovoril: »Kmalu boste ugotovili«.

  • Kaj se je zgodilo s prihodom Trumpa na oblast?

S prihodom Donalda Trumpa na oblast so imeli Patrioti v rokah vse dokaze zoper popolnoma vse kriminalce in takoj leta 2017 so začeli z aretacijami in čiščenjem sveta. Vse, kar ste videli v zadnjih šestih letih, je izjemno natančno izdelan načrt. Nič ni prepuščeno naključju in vse so delali po črki zakona. Trenutno smo priče zaključnemu delu, katerega glavni namen je prebuditi ljudi, jih deprogramirati, da lahko sami uvidijo resnico, da se zavejo in spoznajo, kaj se dogaja okoli njih. Kot sem že velikokrat napisal, je pomembno, da začnete sami raziskovati, ker vas sicer vaš programiran um avtomatično (za)blokira in vodi v zanikanje.

Zaupaj načrtu. “Kamor gre eden, tja gremo vsi.”

Zato nam predsednik Trump s svojo ekipo ne more kar tako prikazati resnice, ker je preveč kruta, preveč grozljiva, da bi jo povprečen programiran človek sploh lahko sprejel. Zato so morali najti način, kako zbujati ljudi, kako jih pripraviti na to, kar prihaja, in priznam, da je bila njihova poteza izjemna. 28. oktobra 2017 je začela ekipa Q (ožja skupina generalov in izbranih ljudi) na skriti in šifrirani platformi »4chan« objavljati Q sporočila (Q drops). V izogib zlorabam s strani Globoke države je bilo vsako sporočilo šifrirano in ga zato ni bilo mogoče ponarediti. Ljudje sprva niso vedeli, kaj ta sporočila pomenijo, začeli so se združevati in raziskovati, da bi našli odgovore na vprašanja, ki jih je objavljala ekipa Q. To je postala največja operacija vojaške obveščevalne službe v svetovni zgodovini.

Imela je samo en namen, in sicer na podlagi zastavljenih vprašanj dajati ljudem namige, ki jih bodo vodili v raziskovanje in jih pripeljali do resnice. Vsa ta sporočila so bila izjemno pomembna, saj so ljudje začeli ugotavljati in spoznavati, da so se dogodki, omenjeni v Q sporočilih, tudi resnično zgodili, in s tem je nepremagljiv načrt ekipe Q dobil legitimno moč, da enkrat za vselej zruši zločinsko satanistično cesarstvo. Dejansko pa se za poimenovanjem Q skrivajo vojaški patrioti z Donaldom Trumpom na čelu. Predsednik Trump je bil vedno predstavljen kot Q+. Vse to je bilo potrebno, ker smo bili preveč nevedni, leni in še bolj apatični, da bi razvijali svoj um in sami opazili grozodejstva zadnjih tisočletij.

  • Mnogi trdijo, da je Q teorija zarote, izmišljotina ali celo prevara …

Q zgodba je kmalu postala ena najpomembnejših in najodmevnejših zgodb v zadnjem stoletju in kdor trdi, da je Q izmišljotina ali farsa, je bodisi del Globoke države, brezdušna školjka ali pa programiran človek, ki se ne zaveda dogajanja okoli sebe. Mediji so sprva ignorirali pojav gibanja Q na spletnih omrežjih, potem pa je postalo preobsežno in preveč odmevno, da ga ne bi omenili. Poimenovali so ga »QANON« in začeli na veliko pisati, da je to teorija zarote ter se norčevali iz vsakogar, ki je verjel v Q. Najbolj nazoren pokazatelj, da je Q brez dvoma pozitivna sila, ki deluje v dobrobit človeštva, je brezkompromisen napad korporativnih medijev in socialnih omrežij na gibanje »QAnon«.

Ko napadejo korporativni mediji in socialna omrežja, to običajno ni iz razlogov, ki nam jih navajajo. Diskreditaciji gibanja Q so posvetili ogromno časa in truda, ravno to pa je bila njihova velika napaka, saj so po drugi strani trdili, da je to teorija zarote. S tem neuspešnim trudom po odvzemu verodostojnosti in z uporabo politično obarvanih besed so samo dodatno potrdili, da je Q še kako resničen. Mediji Q opisujejo kot največje razkritje vojaških obveščevalnih informacij civilnemu prebivalstvu v zgodovini. To je res, samo poimenovanje »QANON« je napačno. Obstaja Q in imamo ANONE, medtem ko novinarska skovanka »QANON« ni pravilna. Zato imajo Trump in ostali tako enostavno delo, ko zanikajo obstoj »QAnonov«.

Digitalni vojaki smo vsi, ki ljudi zbujamo preko računalnikov oz digitalnih naprav.
  • Zakaj Q pomaga Anonom?

S prihodom predsednika Donalda Trumpa na oblast se je nesporno začela prava tretja svetovna vojna, ki poteka že šesto leto. To ni vojna za oblast, za nove teritorije ali gospodarsko nadvlado, kar je bil cilj čisto vseh vojn v preteklosti. Tretja svetovna vojna je veliko bujenje programirano spečih ljudi, ki so pod nadzorom satanistične kabale. Svet ni to, kar so nas učili, in tudi življenje ni to, kar mislimo, da je. Resnico so nam načrtno prikrili. Cilj ekipe Q je uničiti matrico, ki nas je programirala in zasužnjevala, in dati ljudem novo priložnost, da začnemo živeti in se razvijati na način, zaradi katerega smo prišli na to ravno Zemljo. Za razumevanje zadnjega stavka morate spremljati moje objave.

Anon ni vojščak, ampak človek, ki se je zbudil iz programirane matrice in začel raziskovati!!! Moja pot Anona ni vezana samo na lastna pričakovanja, znam povezati točke življenja in točke dogodkov zadnjih let. Vsi, ki živite v programirani matrici, ste negativni, sedite na kavču, čakate in se pritožujete v smislu »Zakaj se ni še nič zgodilo?« ali »Vse to je laž in zavajanje!« ali pa »Vidite, spet se ni nič zgodilo, to je vse načrt, da nas zavedejo!« ipd., ste na drugačni poti, ki gre v povsem drugo smer kot moja. Nikogar ne prepričujem in nikoli ne bom nikogar silil v nekaj, česar sam ne želi. Vse, o čemer pišem, pišem zaradi sebe in svojega lastnega raziskovanja. Vse, kar se učim, se učim zaradi sebe in svoje osebne in duhovne rasti, saj sem spoznal, da je življenje nekaj veliko večjega. Kdor ne razvija svoje osebne in duhovne rasti, ne gre v višjo dimenzijo.

Kot NLP mojster in hipnoterapevt razumem programiranje, kljub vsemu pa ne morem razumeti, kako lahko ljudje zaslepljeno in naivno še vedno zanikajo vse, o čemer pišemo Anoni. V zadnjih šestih letih so prišle na dan neverjetne skrivnosti in laži o ponarejeni zgodovini, o izmišljenih religijah, o ugrabljenih, posiljenih, mučenih in umorjenih otrocih, o Adrenochromu, laži o prvi in drugi svetovni vojni in vseh ostalih vojnah zadnjih 250 let.

Za poimenovanjem Q se skrivajo vojaški patrioti z Donaldom Trumpom na čelu. Predsednik Trump je bil vedno predstavljen kot Q+. General Michael Flynn (zgoraj desno), drugi človek ekipe Q, je Anone imenoval “digitalna vojska”.

Resnica je, da so vse države tega sveta podjetja, registrirana v Ameriki, in da v resnici država Amerika že od državne vojne med Severom in Jugom, ko je Jug izobesil svojo zastavo, ne obstaja. Če Q ne bi bil resničen, potem si v zadnjih nekaj letih ne bi tako zelo prizadevali za odstranjevanje Q skupin s socialnih omrežij, največji mediji pa ne bi tako vztrajno in zavzeto poročali, da je Q zgolj teorija zarote in da so Anoni teroristi. Če je človek prebujen in če je njegova zavest dovolj dovzetna, potem je zmožen videti širšo sliko. Odpre se mu nov svet, v katerem lahko zgodbe resnice brez težav povezuje v rdečo nit in jih loči od tistih, katerih rdeča nit se zaradi laži praktično takoj strga.

  • Kaj je sploh osnovni namen gibanja Q?

Glede gibanja Q je pomembno vedeti, da tako velikega števila privržencev ni dobilo zgolj zaradi neke teorije zarote, ki temelji na izmišljotinah, ampak zato, ker se njegove napovedi vse od leta 2017 tudi uresničujejo. Osnovni koncept gibanja Q ni razkritje resnice, ampak vzpodbuditev ljudi k samostojnemu raziskovanju. Q je raziskovalcem, imenovanim Anoni, nizal vprašanja in jih usmerjal na pot iskanja povezav. Sam sem kot eden od Anonov svoja lastna raziskovanja na podlagi Q sporočil in raziskovanja drugih Anonov povezoval v zgodbe, ki jih delim z vami na družabnih omrežjih Facebook in MeWe.

Ključna skrivnost Q sporočil je napoved dogodkov, ki se bodo zgodili v prihodnosti, čez leto, dve ali več. Vse napovedi so se uresničile in se še uresničujejo. Ko so Anoni spraševali, če je Q povezan s Trumpom, je Q temu pritrdil in to dokazal s tem, da je v svojih sporočilih zapisal določen stavek ali dva, ki naj bi ju predsednik Donald Trump povedal na naslednjem mitingu, kar se je tudi zgodilo. Q je v enem od svojih sporočil napovedal srečanje predsednika Trumpa z enim od Anonov. Ta naj bi od predsednika dobil sporočilo s tremi oklepaji in tremi zaklepaji.

Levo: pravi Joe Biden, izdajalec in pedofil Globoke države. Desno: igralec Joe Biden, genialni komedijant, ki skrivaj rešuje Ameriko. Ali res mislite, da bi Trump dovolil zločincu Bidenu, da zasede mesto predsednika?

Do srečanja Anona s predsednikom Trumpom v Beli Hiši je res prišlo. Skupaj sta se fotografirala. Anon je predsednika Trumpa vprašal: »Ali je Q resničen?« Predsednik Trump ga je pogledal v oči in mu odgovoril: »Ne vem, vendar sem slišal, da so to dobri ljudje.« Anon je kasneje po pošti prejel to fotografijo, ki je imela na hrbtni strani ročno napisane tri oklepaje in tri zaklepaje, na sredini pa je Trump dodal plus, ki pomeni njegov položaj v ekipi Q (Q+). Vedite, da je vse, kar se je zgodilo in se še dogaja od leta 2017 naprej, scenarij ekipe Q in predsednika Donalda Trumpa, ki se odvija točno po načrtih.

  • Na kakšen način delujejo Q in Anoni? Kako jim je uspelo prodreti do ljudi, glede na to, da so vsi mediji pod nadzorom Globoke države?

Anoni uporabljamo moč socialnih medijev in skupinskega združevanja ter povezovanja, da si med seboj pomagamo pri reševanju zapletenih ugank, ki jih zastavlja ekipa Q. General Michael Flynn, drugi človek ekipe Q, nas je imenoval digitalna vojska: »To je neregularno vojskovanje z globami v politiki. Imamo tako imenovane državljanske novinarje. Ameriško ljudstvo se je odločilo prevzeti idejo informacij.« Ekipa Q se je zavedala, da vse medije nadzoruje satanistična kabala, zato je morala najti način, kako resnico širiti med ljudmi, in projekt jim je izvrstno uspel. General Flynn je bil najpomembnejši vezni člen med predsednikom Trumpom, ekipo Q in Anoni. Njegovo požrtvovalno izpostavljanje sebe in svoje družine v povezavi z gibanjem Q je dalo nam Anonom neomajno vero v resnično dogajanje ozadja tretje svetovne vojne.

Problem spečih ljudi in brezdušnih školjk je izključno v negativnem programiranju. Če za trenutek izstopite iz te zgodbe in začnete opazovati svoje življenje, boste videli, kako negativni ste tisti, ki bodisi niste zbujeni bodisi ste brezdušne školjke. Če začne vaš prijatelj ali vi sami delati nek projekt, boste takoj rekli: »Ne bo mi uspelo … Kaj pa, če mi spodleti …« Enako rečete tudi prijateljem: »Joj, ne vem, če je pametno, da se lotiš tega projekta, ker če ti ne bo uspelo, boš izgubil veliko denarja … Mislim, da ni vredno …« in podobno. Priznam, da se ne spomnim, ali me je kdaj kdo podprl pri novem projektu, ki sem se ga lotil. In točno to delajo ljudje. Nimajo pojma o ozadju zadev, kot so COVID-19, NESARA oziroma GESARA, Q, Trump oziroma o čemerkoli drugem, vendar kljub temu na podlagi svojih negativno programiranih vrednot in prepričanj sestavljajo negativne zgodbe in jih širijo med svoje prav tako negativne prijatelje.

  • Se približujemo koncu?

Verjeli ali ne, toda zgodba je pri koncu. Bančni karteli so na kolenih in zapirajo banke. Hollywood je uničen. Vatikan ne obstaja več, satanistični papež in vsi kardinali so usmrčeni in celotno premoženje je pod upravljanjem Trumpa. FED (Federal Reserve Bank), ki je nadziral vse centralne banke po svetu, je pod budnim očesom Trumpa. Rodbini Rothschildov in Rockefellerjev sta uničeni, prav tako vsa kraljestva, vsi so pod nadzorom Trumpa. Kraljica Elizabeta je usmrčena, kraljevino Anglije in vse države tega sveta vodi predsednik Donald Trump. On je predsednik vseh držav in kralj vseh kraljevin.

Kar mislimo, da smo … in kar smo v resnici.

Pedofili satanistične kabale – gre za znane osebnosti, gospodarstvenike in politike – so usmrčeni. Vsi mediji Elite so pogubljeni in uničeni, vendar zaradi deprogramiranja ljudi še vedno delujejo negativno. Big Pharma je uničena. Komunistična kabala na Kitajskem je uničena. Putin sledi in pomaga Trumpu. Zvezne rezerve ZDA, zakladnice ZDA so v prehodu v izvajanje zakona NESARA/GESARA z izborom 200 (kmalu 300) ustavnih sodnikov, ki že delujejo na preoblikovanju celotnega sodnega sistema. Celoten svet se pripravlja na izvajanje zakona GESARA/NESARA, tudi Slovenija. Na sto tisoče otrok je bilo rešenih iz D.U.M.B. objektov (Deep Underground Millitary Bases), ki so bili v rokah satanistične Pedo-Cabal-Elite.

Kot ste že ugotovili, so začeli mediji na veliko razglašati, da se vsa farsa COVID-19 plandemije zaključuje. Predsedniki po svetu in tudi naš predsednik vlade so kar naenkrat pozitivni na COVID-19. Kmalu boste vsi, ki se upirate resnici, pogoltnili veliko grenko rdečo tableto in spoznali, da ste celo življenje živeli v laži. Čas je, da se končno zbudite in začnete razmišljati s svojo glavo ter prenehate hoditi kot ovce za svojim pastirjem.

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE