EksplozivnoRevija 5D

EKSPLOZIVNO! Naši predniki – kako so potovali in kako so posegali v vesolje?

Intervju z Alojzom Studenom Lujem, poznavalcem naše prave, zakrite zgodovine in avtorjem novega, edinstvenega priročnika, ki ga predstavljamo na sosednji strani, ste lahko brali v prejšnji številki. Tokrat je za našo rubriko Eksplozivno povedal nekaj več o vesoljskih ladjah, s kakršnimi so naši predniki potovali po vesolju, in o tem, kako so uredili naš sončni sistem. Kot pravi Alojz, so se naši predniki ponašali s sposobnostmi, ki so danes v naših očeh nadnaravne, in s tehnologijo, mnogo naprednejšo od naše današnje. Spoznajmo svojo pravo zgodovino, ker bomo le tako lahko v polnosti spoznali sami sebe in svoje speče sposobnosti.

Piše: Alojz Studen Luj

Vesoljske ladje Vajtman in Vajtmar ter načini potovanja

Vesoljske ladje, ki so jih imeli naši predniki, so se imenovale Vajtman in Vajtmar. Vajtman so bile manjše vesoljske ladje za planetarno potovanje in potovanje do bližjih planetov. Vajtmar pa so bile velike vesoljske ladje za daljša potovanja v druge galaksije vesolja. To so bile matične ladje. Poleg posadke so nosile še 144 Vajtmanov. Nekatere vesoljske ladje so bile narejene iz bio materialov. Takšna ladja je imela svojo zavest in piloti je niso upravljali mehansko, ampak mentalno, z mislimi. Za potovanja po vesolju so uporabljali zvezdna vrata – portale.

Vajtman so bile manjše vesoljske ladje za planetarno potovanje in potovanje do bližjih planetov.

Nekdaj je bela civilizacija v naši galaksiji živela na sedemindvajsetih planetih v različnih ozvezdjih. Eden od teh planetov je bila tudi naša Midgard zemlja. Z zemlje so naši predniki potovali v vesolje in iz vesolja so prihajali na zemljo. Taka potovanja so bila takrat običajna in lahka, kakor danes mestni promet. Vsak planet, na katerem je živela bela civilizacija, je imel zvezdna vrata. Ta vrata so bila povezana v mrežo, potovanje po tej mreži pa je bilo trenutno. Na primer: vesoljska ladja je zapeljala v zvezdna vrata pri zemlji in že je prišla ven skozi zvezdna vrata nekje pri oddaljenem planetu. Za tako potovanje je bilo potrebno ogromno energije, kar pa ni bil problem, saj so znali energijo črpati iz vesolja v neomejenih količinah.

Ne le med planeti, tudi v druge galaksije

Seveda pa naši predniki niso potovali samo skozi te mreže, ki so povezovale zvezdna vrata. To je bil tako rečeno le lokalni promet med planeti, na katerih so živele bele civilizacije. Potovali so tudi v druge galaksije. Njihov življenjski prostor ni bil omejen tako, kot je danes naš, ko smo omejeni le na naš planet Midgard zemljo. Njihov življenjski prostor je bilo celo vesolje.

Nekatera zvezdna vrata so uničena, nekatera pa še obstajajo in so zaprta. Občasno jih črni magi odpirajo na silo. Tako se je dogajalo kakih 350 let nazaj, ko so črni magi na silo odpirali zvezdna vrata in so tako iz nižjih svetov v naš svet vdirali pasjeglavci, orki in druga temna bitja. O tem govori film Gospodar prstanov, ki nam je predstavljen kot znanstvena fantastika, čeprav gre za resje zgodbo.

Vsak planet, na katerem je živela bela civilizacija, je imel zvezdna vrata. Ta vrata so bila povezana v mrežo, potovanje po tej mreži pa je bilo trenutno. Na primer: vesoljska ladja je zapeljala v zvezdna vrata pri zemlji in že je prišla ven skozi zvezdna vrata nekje pri oddaljenem planetu.

Naša Midgard zemlja je bila takšnega načina potovanja deležna vse do prve svetovne vojne, ki se je zgodila pred dobrimi 13.000 leti, potekala pa je med Atlantido in Veliko Asijo. To vojno štejemo kot drugo planetarno katastrofo, ki je v raznih literaturah opisana kot vesoljni potop. Po tej katastrofi so naši bogovi odšli z zemlje in zaprli ali celo uničili zvezdna vrata, da ne bi temni paraziti skozi njih prišli še na druge planete bele civilizacije.

Še danes je dosti podatkov o vesoljskih ladjah. Na raznih freskah, kipih ali tudi v kakšnih votlinah so narisane, upodobljene ali celo izklesane v kamen. V bibliji je vesoljska ladja, ki je bila last židovskega boga z imenom Jahve, podrobno opisana. Imela je tudi ime – Jehova slava. V hindujskih spisih so take ladje dostikrat omenjene z imenom Vimane. Prav tako so vesoljske ladje opisane v raznih legendah, največkrat kot leteče, svetleče kočije.

Vajtmar so bile velike vesoljske ladje za daljša potovanja v druge galaksije vesolja. To so bile matične ladje. Poleg posadke so nosile še 144 Vajtmanov.

Kako so uredili naš sončni sistem?

Ko so naši predniki odkrili naš sončni sistem, ta ni bil tak, kakor je danes. V naravi vesolja ni nekega reda. Planeti krožijo okoli sonca po neurejenih tirnicah in prihaja tudi do trkov dveh planetov. Poleg tega bližje sonca krožijo večji planeti, ki manjšim zakrivajo sonce. Naravo Vesolja lahko primerjamo z naravo na zemlji. Na primer, gozdovi, ki jih ureja človek, so urejeni. Drevesa imajo prostor za rast. Podrastje se poseka in padla drevesa se pobere in pospravi. Tako imenovani divji gozdovi niso urejeni. Vse raste povprek in tudi vse pada povprek. Temu podobno je tudi v vesolju, glede vrtenja planetov okoli sonca in njihove pozicije.

Ork iz filma Gospodar prstanov. Pred približno 350 leti, ko so črni magi na silo odpirali zvezdna vrata, so iz nižjih svetov v naš svet vdirali pasjeglavci, orki in druga temna bitja. O tem govori film Gospodar prstanov, ki nam je predstavljen kot znanstvena fantastika, čeprav gre za resje zgodbo.

Tako neurejen je bil tudi naš sončni sistem, ko so ga naši predniki odkrili. Naš sončni sistem se nahaja na robu naše galaksije, daleč stran od središča. Za ta predel vesolja temni paraziti še niso vedeli. Zato so se naši predniki odločili, da bodo sončni sistem uredili in ga poselili. Planetom so spremenili tirnice, po katerih so krožili okoli sonca, da so se sčasoma postavili tako, da so bližje soncu krožili manjši planeti in večji bolj oddaljeno od sonca. To je bil seveda zelo zahteven in natančen proces, pri katerem ni smelo priti do trka dveh planetov. Okoli planetov so instalirali satelite – lune, ki so planete ščitili pred negativnim sevanjem iz vesolja v noči Svaroga. Tako planetom kakor tudi satelitom – lunam so določili točne tirnice, po katerih potujejo, tako da ne more priti do trka dveh planetov ali trka satelita – lune s planetom.

Taka ureditev je trajala več tisoč let. Kako so naši predniki uredili naš sončni sistem, kakšno tehnologijo in koliko znanja so morali imeti, je nam nedojemljivo. Lahko pa zagotovo vemo, da takšnega posega niso sposobne opice, ki nam jih predstavljajo za naše prednike.

Opomba: slike so simbolične.

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE