IntervjujiRevija 5D

Anamarija Kovačič: »Virus je bil ustvarjen z veliko temo, a je postal orodje luči!«

Anamarija Kovačič deluje kot lightworker (delavec za Luč), je varuhinja zemlje, intuitivna svetovalka, avtorica, učiteljica, voditeljica delavnic s področja duhovnega razvoja in dviga Zavesti. 48-letnica iz Tolmina izžareva čisto energijo novega sveta in novega človeka, ki v sebi prebuja starodavno védenje. »Vsak korak mojega življenja je korak bližje Zavedanju, kdo sem, korak bližje Zavedanju Božanske Iskre v meni«, pravi naša gostja, ki je imela celo pogum izstopiti iz sistema, natančneje iz zdravstva. Pojdimo po vrsti!

 • Anamarija, kakšen je vaš odnos z naravo in zemljo? Kako dolgo že čutite močno vez z naravo?

Že od malega sem oboževala naravo in hrepenela po njeni bližini. Vedela sem, da bom nekoč živela v hiši v naravi, ob gozdu. Ko me je mož vprašal, če greva živet v Tolmin, kjer sva imela oba možnost zaposlitve, sem popolnoma brez obotavljanja pristala in tako sem se pri 29-ih preselila iz Ljubljane v Tolmin. Veliko časa sem preživela v naravi. Klicali so me kraji, kjer so se začeli prebujati spomini. Mati Zemlja je postala moja največja prijateljica, zaveznica, učiteljica. Občutim izjemno globoko povezanost z naravo in v mojem srcu gori neskončna LJUBEZEN do Matere Zemlje.

 • Ta Ljubezen je gotovo na določen način spremenila vaše življenje …

Ja, začela je odpirati vrata, tista vrata, ki sem jih zapirala pred seboj, pred svojo dušo, pred svojo Svetlobo. Narava je zdravila globoko zakopane rane in me očiščevala vsega, kar mi je omejevalo biti to, kar sem, vsega, kar mi je omejevalo izkušati sebe kot kreatorja svojega življenja. Ljubezen je bila tista, ki mi je podarila ključ za vstop v nevidna kraljestva. Spregovorila je Mati Zemlja, spregovorili so Vodniki, spregovorila so Bitja Svetlobe, spregovorila je Duša, spregovoril je moj Višji Jaz. Odpirala so se vrata. Vstopila sem in dotaknila sem se svoje duše, svoje Svetlobe. Zdaj postajam kreatorka svojega življenja. Vstopam v najlepše obdobje poslanstva svoje duše. Postajam čista izkušnja Sebe. Moj namen je izkusiti, kako je biti Bitje Luči in Ljubezni v človeški podobi.

 • Omenjate tudi spomine. Kakšni spomini so se pojavili in kako je to vplivalo na vaše življenje?

Začeli so se prebujati spomini davno pozabljenih Modrosti, spomini davno pozabljenega Védenja in Skrivnosti Življenja. Spomnila sem se, kdo sem. Dotaknila sem se svoje duše. Od takrat je postalo življenje velika radost in neizmerna sreča. Vsak trenutek življenja je postal popoln. V meni se je prebudila močna želja pomagati ljudem spomniti se, kdo v resnici SMO.

 • In zdaj tudi dejansko uporabljate to znanje, to modrost za pomoč ljudem. Kaj konkretno počnete?

Želim pokazati ljudem Svetlobo njihovih duš, ključe, ki odklepajo vrata do njihovega kraljestva Srca, pokazati jim želim Pot: pot LJUBEZNI, pot RADOSTI, pot MIRU in pot IZPOLNITVE. Začela sem delovati na duhovnem področju, ker sem želela predajati vsa ta Védenja in modrosti življenja. Postala sem avtorica, učiteljica in voditeljica delavnic na področju duhovnega razvoja in dviga Zavesti. Skozi ustvarjanje s sveto geometrijo in kristali so nastajale moje kreacije Kristalne mreže Svetlobe, ki so mi pomagale, da sem še globlje vstopala v modrosti Univerzuma. Dobila sem dovoljenje Matere Zemlje, da nekatere močne energetske točke, ki so mi bile pokazane, delim s svetom, in začela sem izvajati delavnice – retreate, kjer s pomočjo Matere Zemlje in Vodnikov Varuhov ljudem odpiram vrata v Novo Zavest, Novo Zemljo.

 • Je bila želja pomagati ljudem v vas prisotna že prej?

Ja, ta želja je v meni zasidrana že od nekdaj. Zato sem se tudi odločila za poklic medicinske sestre. Veliko let sem delala kot patronažna sestra, s čimer sem lahko uresničevala svoje poslanstvo. Ljudem sem prinašala radost in upanje. In zgodilo se je. Pandemija covid-19. Velika prelomnica tako zame kot za cel svet. V času covid epidemije sem delala z rizično populacijo. Vsak dan sem gledala, kako naraščajo strah, nemoč in stiske v očeh teh ljudi. Gledala sem, kako se je preko medijev izvajalo širjenje strahu in kako je ta strah vplival na ljudi.

 • Kakšne misli so vas takrat obhajale? Kako ste gledali na to dogajanje?

Nekaj ni bilo v redu. Spraševala sem se, zakaj ni nikjer pozitivnih misli ali vsaj kakšne objave o tem, kako krepiti imunski sistem … Zelo očitno je postajalo, da živimo v svetu, kjer vladata strah in manipulacija, kjer človek izgublja svojo človečnost in kjer prevladuje le velika želja po dobičku. Kar vidim v svetu, je moja resnica. Zato želim takoj povedati, da nikogar ne prepričujem, da imam prav. Vsak človek ima svojo resnico in njegova resnica je njegova realnost, njegov svet. Spoštujem resnico vsakogar, saj razumem in spoštujem svobodno voljo izbire vsakega posameznika. Verjamem pa v svojo resnico. Resnico, ki mi je blizu, ki vibrira z mano, začutim z intuicijo. Ne verjamem slepo vsemu, kar preberem ali slišim, ampak želim podano vedno začutiti s svojim notranjim védenjem. Že nekaj časa delujem tako in moj notranji glas me ni nikoli razočaral.

 • Bi rekli, da se stvari obračajo na bolje? Bo svetloba premagala temo in strah?

Smo v obdobju, ko Zemlja pospešeno dviguje vibracijo, zato je na našem čudovitem planetu čedalje več Luči. In ta Luč z vsakim dnem bolj osvetljuje temo. Tisočletno temo peščice ljudi, ki so spretno držali vse vajeti v svojih rokah. Prebujamo se. Vidimo. Tudi jaz sem spregledala. Virus je bil ustvarjen z veliko temo, za veliki načrt teme, in je postal orodje Luči, orodje Svetlobe za prebujenje sveta. Virus, ki prinaša veliko prebujenje zemlje. Virus, ki je meni prinesel največje darilo. Veliko osvoboditev iz matrice 3D sveta.

 • Kako se vam je uspelo rešiti iz primeža te strahovlade? Pravite, da ste morali svoji službi v zdravstvu dati slovo …

S planom covid-19 in z vso diktaturo je prišel trenutek, ko si nisem mogla več dovoliti, da mi je bila odvzeta svoboda odločanja o svojem telesu. Trenutek, ko je njihovo ravnanje šlo tako daleč, da je grobo poseglo v moje zdravje. Njihove zahteve so začele škodovati mojemu telesu. Tukaj se je pa ustavilo. Uprla se je vsaka celica mojega telesa. Postalo je jasno, da ni več možno, da sem del zdravstvenega sistema. Ko vidiš, da je za vsem tem namen narediti človeka odvisnega od zdravil, od cepiva, od testov. Odvrniti človeka od vseh svojih moči samozdravljenja, odvrniti ga od vseh zdravilnih učinkov in darov, ki nam jih daje narava, Mati Zemlja. Ni več možno, da sem lutka v njihovih rokah.

 • Kaj ste storili?

Dala sem odpoved. V prvi fazi sem se soočila z vso jezo. Ko sem šla na prvo testiranje, so se prebudili spomini na zlorabo. Globoko v sebi sem občutila nasilje nad svojim telesom. Zlorabljena zato, da se izvaja načrt pohlepnih umov. Dovolila sem, da gre vsa bolečina skozi vsako celico telesa. Ne, ni bilo lahko. In v vsem tem sem pošiljala Luč in Ljubezen sebi, svoji bolečini, temi. Trudila sem se, da bi razumela. Zakaj je vendar potrebno toliko trpljenja na tem svetu? Zaradi peščice tistih, ki jih ženeta pohlep in potreba po vladanju svetu?

 • Kaj ste doživljali potem, ko ste v službi rekli NE?

Potem se je začelo. Razpad matrice. Bila je zažrta v vsako celico mojega telesa. Padla sem v štirinajstdnevno popolno praznino. Nikoli občuten občutek. Stanje niča. Popoln reset. Seveda je bil tu še veliki um, ki me je želel na vsak način prepričati, kako nevarno je v teh časih ostati brez službe, kako neodgovorna je ta odločitev. A duša je izbrala SVOBODO. Neskončno sem hvaležna, da sem lahko del tega zgodovinskega trenutka, da sem lahko del velikega prebujenja, velikega dviga Zavesti človeštva. Stojimo na pragu zlate dobe človeštva.

 • Kaj občutite ob tem? Kako vidite novo realnost, kako jo čutite?

Neskončno se veselim, ko gledam, kako nastaja Nova Zemlja. Čutim jo. V vsaki celici telesa. Srečna sem kot še nikoli. Ob sebi čutim toliko pomoči in prisotnosti bitij Luči in Ljubezni. Tako blizu so kot še nikoli doslej. Na zemljo se v teh trenutkih sidra toliko Svetlobe. Smo na valu velikega dviga zavesti človeštva in vračamo se v stanje, ki smo ga nekoč imeli. V stanje Človeka, ki biva v fizičnem svetu v 5. dimenziji. Človeka, ki sobiva v Ljubezni, enosti, miru, sreči, radosti, obilju. Odpirajo se nam vrata v novo dimenzijo izkušanja sebe kot Božanskega bitja. Izkušnja sebe kot Kreatorja svojega življenja. Vsi imamo možnost, da vstopimo v Novo Zemljo, v novo dimenzijo. Edina pot je, da razpade staro, samo tako lahko nastane novo. Zato je potrebno videti Resnico. Da se osvobodimo vseh matric, vseh okov, ki nam preprečujejo videti, kdo Smo. Za to je potreben pogum. Veliko poguma. Za to je potrebno stopiti iz cone udobja. Izstopila sem. Duša pa ob vsem tem poje najlepšo pesem. Duša ve, da bo vse dobro. Ker duša ve, kdo je.

 • Ljudem je izstopiti iz cone udobja nekaj najtežjega … Kaj lahko storimo, da nam to uspe? In kaj nam to lahko prinese?

Ali ste se kdaj vprašali, zakaj ste prišli na ta planet? Naš planet je trenutno ena najbolj zaželenih destinacij za izkustvo duše v celotnem vesolju. Veliko duš je čakalo na ta trenutek planeta Zemlja in želelo priti v ta čas, v katerem imamo mi privilegij biti. Imamo privilegij, da smo prisotni v izkustvu enega največjih dosežkov človeštva. To je preskok in osvoboditev iz iluzije in matrice 3D sveta v 5. dimenzijo zavesti človeka na fizični ravni. Izkusiti 5. dimenzijo z našimi fizičnimi telesi. Zato se spomnite, zakaj ste prišli.

 • Lahko pomagate, zakaj pa smo prišli?

Prišli smo duhovno napredovat in ne stagnirat. In zato je potrebna sprememba. Zato je potreben pogum. Zato je potrebno stopiti iz cone udobja. Kajti NAMEN ŽIVLJENJA je izkustvo SEBE kot KREATORJA. Namen življenja je odpreti vrata v SRCE, spomniti se, kdo Smo, in izkusiti Sebe kot Božansko bitje, izkusiti, kako je Biti bitje čiste Luči in Ljubezni v človeški podobi.

 • Kaj mislite, kako dolgo bo še trajala trenutna situacija v svetu? Kdaj se bo izkristalizirala nova realnost?

Vidim, da bo v zunanjem svetu še nekaj časa naraščala kolektivna zavest strahu, jeze, obupa, sovraštva, razdvojenosti. Na videz ta svet postaja glasnejši in močnejši. Še nekaj časa. Vendar vedimo, da je Luči na planetu Zemlja vedno več in da se je zmaga Luči že zgodila. Vse, kar vidimo zunaj, je le še odsev 3D sveta, ki se poslavlja. Vse, kar vidimo zunaj, vidimo zato, da se lahko odločimo, da ne želimo več takega sveta. Zavedajmo se, da smo mi tisti, ki bomo spremenili časovnico, mi smo tisti, ki imamo možnost spremeniti svojo prihodnost. Ne dovolimo, da smo del tega načrta. Ne dovolimo si obsojati, ker z obsojanjem izgubljamo svojo moč in dajemo moč temi. Ne dovolimo si, da nas razdvojijo. Bodimo še bolj človeški, bodimo še bolj sočutni do tistih, ki se bojijo, do tistih, ki mislijo drugače.

 • Po vsem sodeč ljudem še vedno vlada strah …

O, ja. Bojijo se. Strah jih je. Vsak dan gledam ta strah v očeh ljudi. Vsak dan je večji in vsak dan je večja teža kolektivne zavesti strahu in jeze. Izstopimo iz te zavesti. Izstopimo. Bodimo samo opazovalci igre, ki se odigrava. Ta igra se končuje in bodimo mi tisti, ki bomo s svojimi mislimi ustvarili Novo Zemljo. Vem, da sem tu zato, da pomagam spreminjati to, kar ni v dobrobit človeštva. S svojo vibracijo, s tem, da izbiram drugo realnost. Lahko sem prisotna v trenutni težki situaciji in kaosu in istočasno lahko držim zavest Nove Zemlje. Da nastane novo, mora staro oditi. Vse več je Luči na tem planetu in ta Luč osvetljuje temo. Osvetljuje jo, da jo bomo videli, da jo bomo prepoznali in jo z Ljubeznijo transformirali. V tej temni noči ljudem prinašam veselje, Ljubezen in upanje in ob vsem tem sem mirna. Mirna kot še nikoli. Ker duša VE. Duša ve, da za vsem tem prihaja veliko lepše življenje za vse ljudi na tej zemlji.

 • Kljub vsemu se nimamo česa bati. Vaše besede so nadvse spodbudne. Kaj sporočate bralcem za konec?

Vedite, da že sedaj lahko vstopite v novo dimenzijo izkušanja sebe, v dimenzijo, kjer vam je vrnjena vsa vaša moč, ki so vam jo odvzeli. In hkrati lahko stojite v tridimenzionalnem svetu. Postanite in bodite opazovalec. Lahko stojite sredi nevihte v popolnem miru. Imate ključ. Ključ za Novo Zemljo. Imenuje se Ljubezen in najdete jo v Srcu.

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE