Revija 5D

Valentin Rozman | Plandemični načrt Billa Gatesa in Donalda Trumpa se je sesul

Tale članek bo šok za vse goreče privržence Donalda Trumpa. Kdor spremlja Q poročila in si obeta, da se bo Trump vrnil kot odrešitelj človeštva, bo doživel veliko razočaranje. Ko je Trump izgubil volitve, ga je javnost doživljala kot žrtev volilne prevare. Sedaj pa prihajajo na površje dokazi, ki pričajo o tem, da je bilo vse skupaj zrežirano. Kljub temu, da je Joe Biden dozdevno prevzel vlogo predsednika ZDA, je bil zgolj Trumpova lutka. Na žalost Trumpu nikoli resnično ni bilo do ljudi, saj je tudi v njegovi biografski knjigi opisano, kako je neprestano požiral obljube, ki jih je dal svojim poslovnim partnerjem. Tista, ki s svojimi dejanji že vrsto let potrjuje, da ima iskreno željo, moč in pooblastila za delovanje v korist ljudi, pa je Kimberly Ann Goguen z nadimkom Kim.

Piše: Valentin Rozman

Tistemu, ki prvič bere to revijo, priporočam, da si prebere moja članka na strani 52 iz 4. številke ter na strani 55 iz 5. številke te revije. Tam sem že precej pojasnil, kdo je Kim in kako je prišla do svojega položaja trenutne pooblaščene varuhinje našega planeta ter začasne državne voditeljice. Vsi dokazi pričajo o tem, da je Kim tista, ki je najbolj zaslužna za zaustavljanje trenutne svetovne vojne nad človeštvom z imenom COVID-19. Izbrala je taktiko vse večjega prevzemanja nadzora nad svetovnim monetarnim sistemom ter strateško finančno izčrpavanje globoke države, pri čemer se je izkazala kot zelo uspešna. Njena velika vrlina je, da ob vsem tem ostaja izjemno skromna, saj se glede svojih načrtov nič ne baha, o dosežkih pa poroča šele, ko so že opravljeni. Skrbno se odloča za sleherno potezo, da bi zlobne sile čim bolj onesposobila, hkrati pa pazi na to, da bi ob tem čim manj prizadela ostale ljudi.

DONALD TRUMP

Trump je v avgustu 2021 postal goreči zagovornik cepljenja in mnogim to ne gre v račun glede na to, da se dokazi o škodljivosti cepiv vse bolj kopičijo. Razlog je v tem, da je celotna plandemija načrt popolnega zasužnjevanja človeštva, Trump pa jo podpira, saj je predstavnik Reda črnega sonca in častilec smrti. Cepljenje je bilo zgolj sredstvo za vnos nanotehnologije in škodljivih snovi v človeška telesa, s čimer bi se dolgoročno doseglo čim večje zmanjšanje števila svetovnega prebivalstva ter nadzor nad njim z uporabo 5G in sorodnih tehnologij. Načrtovalo se je, da bi Microsoftova Azure informacijska platforma z vdelano umetno inteligenco postala orodje za izvajanje tovrstnega nadzora. Toda tik preden so jo nameravali zagnati za izvajanje te funkcije, jo je 21. julija 2021 prevzela Kim s svojo ekipo, zaradi česar so mnogi na ta dan za nekaj ur izgubili dostop so nekaterih Azure storitev. Kim se ni odločila sistema kar v celoti izbrisati, saj bi s tem prizadela številne uporabnike, vključno z izvajalci mnogih javnih storitev. Sprva je le onemogočila dostop dosedanjim administratorjem, da platforme ne bi mogli še naprej uporabljati kot orožje proti človeštvu, nato pa se je začel proces odstranjevanja vseh komponent, s katerimi so nas želeli zasužnjiti.

BILL GATES

Bill Gates se po onesposobitvi Azure platforme ni želel takoj predati. Zato je Trumpu in vsemu ostalemu svetovnemu vodstvu obljubil, da bo v desetih mesecih ustvaril novo različico te platforme in da bo potem lahko vsem izplačal obljubljene visoke podkupnine. Sistem Azure naj namreč ne bi deloval le kot nadzorni sistem, ki bi zamenjal vse svetovne vlade, temveč se je načrtovalo, da bi postal tudi nov svetovni monetarni sistem. Zasledoval bi naše sleherno dejanje ter vrednotil in ocenjeval naša življenja. Deloval bi podobno kot sistem socialnih kreditov na Kitajskem, kjer so ljudje stalno pod nadzorom, in če nekdo prekrši predpise, se mu takoj onemogoči dostop do določenih javnih storitev, možnosti potovanja in podobnih ugodnosti. Novi pritiski Trumpa in drugih svetovnih voditeljev glede cepljenja so torej posledica upanja, da bo Bill Gates uspel narediti novo različico Azura, ki pa bo najbrž prav tako hitro onesposobljena kot njegova prva verzija. Celotno zgodbo dogajanj je Kim razložila na nedeljskem enoinpolurnem zoom srečanju 15. avgusta 2021, ko je na tablo narisala tudi več shem. Vsebino srečanja smo prevedli tudi v slovenski jezik. V tem članku kot zanimivost objavljamo zgolj eno izmed shem, s katero je prikazala povezavo med Trumpom in organizacijami iz Daljnega vzhoda.

REŠITVE: ZAKONITI ZBORI

Poleg vseh teh aktivnosti za onesposobljenje globoke države ter njenih genocidnih teženj se vzporedno gradijo tudi rešitve. Ker je jasno, da trenutnim vladam ni mogoče zaupati, se v vseh državah sveta ustanavljajo zakoniti zbori (de jure assemblies), ki bodo pričeli igrati vlogo pravnomočne ljudske samouprave. Ustanovljena je mednarodna Podporna služba za ljudske vlade (PGSD – Peoples Government Service Department), ki je nadomestek pravno diskvalificirane Organizacije združenih narodov (UN – United Nations) in sedaj koordinira ustanavljanje ter ratificiranje zakonitih zborov. Na njihovi novi spletni strani bo na voljo vse več gradiva z navodili, smernicami ter vzorci dokumentov, na osnovi katerih naj bi zakoniti zbori delovali čim bolj uspešno ter mednarodno usklajeno > pgovsd.agency.

ZAKONITI ZBOR SLOVENIJE

Tudi pri nas smo zelo aktivni z razvijanjem Zakonitega zbora Slovenije in pripravljamo vso potrebno dokumentacijo ter informacijski sistem, kar je pogoj za ratifikacijo. Preko spletnih video sestankov smo se začeli povezovati tudi z drugimi zakonitimi zbori iz Evrope, ki so prav tako v fazi ustanavljanja ter priprave na ratificiranje. Zelo smo zavzeti glede prevajanja dnevnih, tedenskih in drugih oddaj, s katerimi Kim ter njeni sodelavci o poteku dogodkov informirajo svetovno javnost preko njenega poročevalskega omrežja United Network News. Doslej smo v obliki spletnih člankov prevedli in priredili že skoraj 50 oddaj, z branjem katerih se lahko vsak Slovenec zelo dobro informira o podrobnosti dogajanj. Vzpostavljamo tudi sistem za projektno vodenje in komuniciranje z javnostjo. Želimo si novih aktivnih članov, ki bi pomagali pri izdelavi prevodov, da se lahko več časa nameni razvoju potrebne digitalne tehnologije za uspešno delovanje zakonitega zbora.

Na naša elektronska obvestila je trenutno prijavljenih okoli 200 posameznikov. Želimo si tudi pomoči pri promociji, da bi se nanje naročilo čim več Slovencev ter se informiralo o rešitvah, ki jih pripravljamo. Zelo smo veseli tudi vseh donacij, saj so trenutno naš edini vir prihodkov. Nov finančni sistem je že skoraj popolnoma nared in PGSD je že napovedal, da bodo kmalu objavili točen datum, kdaj bomo zakoniti zbori lahko začeli prejemati nepovratna sredstva za svoje delovanje ter financiranje vseh projektov za obnovo našega planeta. Kim bo tudi začela izdajati odredbe za prenehanje plandemičnih odlokov, naloga zakonitih zborov pa bo, da jih posredujemo v lokalno okolje. Da se bodo lahko odredbe praktično udejanile, bo seveda potrebno v vsaki državi urediti tudi primerne enote, podobne sedanji policiji. Vse to se sedaj pripravlja in v naslednjih nekaj mesecih bo vse nared, da naredimo nadaljnje pomembne korake v smeri preobražanja tega sveta v pravi raj na zemlji.

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE