Claudia AndromedasKolumneRevija 5D

Claudia Andromedas: Nas kmalu čaka konec sodobnega suženjstva?

Prihajajo turbulentni časi. Napovedani so bili že davno. Energije, ki trenutno bombardirajo Zemljo, so zelo močne. Sonce je aktivno. Izbruhi sončne plazme se dnevno registrirajo. Vidne so močne eksplozije, na soncu se dogajajo skrivnostne intervencije galaktikov.

Piše: Claudia Andromedas

Pred dnevi je sonce obiskalo in se na njem kar nekaj časa zadržalo ogromno vesoljsko plovilo, stokrat večje od Zemlje. Galaktiki imajo veliko opravka s soncem. So dnevi, ko sonce skrivnostno mežika. So dnevi, ko ima sonce družbo, ob sebi ima sijočega prijatelja iz sistema Nemesis. Sončne nevihte so na dnevnem redu, dosegajo Zemljo, kar tako ali drugače občuti vsako živo bitje na njej.

Nibiru je tukaj

Na obisku. Je Inteligenca, ki ima svojo pot in svojo božansko »nalogo«, ki jo mora opraviti. Je zelo magnetičen, z njegovim približevanjem bo njegov magnetizem iz dneva v dan bolj občuten. V določenem ključnem trenutku bo Zemljo potegnil k sebi. Faza »vlečenja« bo zelo turbulentna. Zemlja se bo tresla, obnašala se bo, kot da je pijana. Premetavalo jo bo. Nibiru jo bo obrnil, potegnil k sebi ter jo prestavil na novo tirnico. Nato se bo »poslovil« in šel svojo pot naprej. Njegovo delo bo opravljeno. Zrušil bo vse staro in naredil prostor vsemu novemu. Zemlja bo imela novo orbito, bližje bo soncu, imela bo višjo vibracijo, kar zahteva temeljite spremembe v naši celični strukturi. Novo Nebo in Nova Zemlja bosta gostila Novega človeka.

Tak je načrt

Ga lahko spremenimo? Ne! S pravo notranjo orientiranostjo, ki temelji na globoki duhovni usklajenosti s celotnim dogajanjem, lahko stvari nekoliko omilimo. Kaj nas čaka? Stari svet se bo zrušil. To je dejstvo. Od sveta, ki ga poznamo sedaj, ne bo ostalo nič. Iz ruševin stare Zemlje se bo začela dvigati Nova Zemlja! Oblekla se bo v novo oblačilo. Naredila bo nova morja, nove kontinente, nova gorovja, nova jezera, nove reke, nove pokrajine, nove rastline in nove živali. Življenje na Novi Zemlji bo ubralo povsem novo pot. Nič več ne bo tako, kot je bilo! Uničenje vsega starega bo istočasno veličastno rojstvo novega, lepšega, boljšega, svetlejšega … Vzeto nam bo vse … Ljudje smo ponosni na »moderno tehnologijo«. Na Novi Zemlji bo neuporabna, ker je primitivna, škodljiva in za naše galaktične brate povsem nesprejemljiva. Škoduje okolju in človeku. Vsa moderna tehnologija bo ukinjena, ker je produkt bolnega človeškega uma, katerega edini namen je zasužnjiti človeka z iluzornimi praznimi užitki in ga pahniti v bolno navezanost na navidezno materialno resničnost.

Električne energije ne bo več

Odprli se bodo povsem novi viri energije. Sonce je mogočen vir energije in ta je zastonj. Energija bo dostopna vsem, povsem brezplačna, tako kot zrak, sonce, zvezde … Električno omrežje bo ukinjeno, ker s svojim elektromagnetnim sevanjem močno načenja dušo človeka. Elektrika bo torej zgodovina. V končni fazi bomo elektrone v prostoru razsvetlili zgolj z močjo svojega uma. V trenutku bomo z umom »prižgali« elektrone v prostoru. Drugače rečeno: MI bomo Luč, tam, kjer bomo mi, bo svetlo okrog nas.

Šolski sistem, ki ga poznamo danes, je povsem zastarel

Ugaša dušo. Ne bo več pisanja. Ne bo več knjig. Ne bo več obveznega »piflanja«, ko je bilo treba memorirati tisoče stvari. Učenje bo izključno telepatsko. V možgane se bodo sprejemali telepatski »paketi« informacij. Učitelji bodo visoko razvita, razsvetljena, modra in poduhovljena bitja neverjetnih sposobnosti. Nekoč so bili naši učitelji galaktiki iz Plejad. Na ozemlju Južne Amerike so dolgo živeli med domačini in otroke vzgajali v galaktično raso ljudi neverjetnih razsežnosti in sposobnosti. Ponovno bo tako. Ne bo več ocen. Ne bo več izpitov. Ne bo več univerzitetnih naslovov. Ne bo več doktoratov. Ne bo več odvetnikov, inženirjev, ekonomistov. Ne bo več ponosnih staršev, ki aplavdirajo svojemu otroku, ko dobi naziv doktor, diplomirani inženir … Vse to bo šlo za zmeraj. Nič več umskega naprezanja, truda in borbe biti nekaj, postati nekaj, dobiti nekaj. Težišče bo na duhovnem razvoju in božanski tehnologiji. Celoten sistem vzgoje, izobraževanja in delovanja, ki ga poznamo danes, je popolnoma nesprejemljiv za Novega človeka Nove Zemlje. Razvijale se bodo najvišje duhovne kvalitete, aktivirala se bo vsa božanska dediščina človeka ter se zakonito uporabljala v službi Luči in Ljubezni. Sistem »gojenja človeka« za »dobro« služenje sistemu se bo končal.

Konec bo sodobnega suženjstva

Konec bo obvezne tlake. Konec bo lažnih pravic, ki so človeku dajale iluzorno svobodo. Konec bo vsem tako znanega pregovora »Brez dela ni jela!«. Konec bo sistema, ki je človeku vzel dušo za lažne, prazne, iluzorne igračke tega sveta, ki si jih je človek moral prislužiti po principu: Daj, dam! Daj mi dušo … da te naredim sužnja, in dobil boš denar!

Tudi športa ne bo več

Mnogi se ukvarjajo s športom. Poklicno, amatersko, profesionalno, tekmovalno … Tudi šport nima bodočnosti. Nekatere discipline športa so zelo škodljive, sunkoviti in hitri gibi lahko načnejo človeško auro, jo poškodujejo, kar povzroča neuravnovešena energetska stanja. Tekmovalni šport ni zakonit. Ni božanski. V naši duši ni tekmovalnosti. Tekmovalnost je domena ega, nizke in primitivne človeške narave, ki ustvarja zmagovalca in poraženca. Komu služi »biti poražen«? Poraz povzroči žalost, obup, zlom … kar je hrana za ego! Zmaga povzroči veselje, evforijo, občutek superiornosti, sem boljši, sem močnejši, hitrejši, uspešnejši, lepši … Spet hrana za ego! Koliko denarja investira človeštvo v to, da se kreira zmaga ali zlom in neuspeh? Isto velja za vsa tekmovanja, kjer se ego šopiri s svojimi živalskimi ljubljenčki in na njihov račun pobira priznanja in medalje. Vse to bo šlo! Brez izjeme. Dokončno in za zmeraj. Zakaj? Ker ni humano. Ker ni božansko. Ker ne hrani duše. Ker potencira ego. Ker hrani sistem. Ker vzdržuje ločenost, dualnost, razdvojenost, ker človeka ločuje od samega sebe, od njegovega bistva, biti, esence …

Se bojimo? Ne! Edino, česar nas je lahko strah, je, da ne sprejmemo sprememb! Nujne so. Potrebne so. Nibiru bo naredil svoje … Ne jočimo za starim. Smrt starega je rojstvo vsega novega. Prihaja rušilec … In OSVOBODITELJ!

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE