Revija 5D

Znanstveniki v cepivih odkrili nevarni in strupeni grafen oksid!

Objavljamo povzetek videoposnetka, na katerem se voditelj Stew Peters na programu LiveRVM pogovarja z znanstvenico in farmacevtsko strokovnjakinjo dr. Jane Ruby. Slednja poroča o ugotovitvah skupine španskih znanstvenikov, ki so odkrili, da več kot 99 % vsebine cepiva proizvajalca Pfizer predstavlja grafen oksid, zelo strupena snov, ki povzroča veliko resnih zdravstvenih zapletov, tudi smrt.

Prevod in zapis: Sara Zupan

Stew Peters: “Dr. Jane Ruby, spremljali ste španske raziskovalce, ki so preučevali vzorec Pfizerjevega cepiva. Lahko zdaj potrdite, da gre za množično zastrupljanje in genocid?”

Dr. Jane Ruby: “Tega še ne morem trditi s 100 % gotovostjo, ker se tudi raziskovalci zavedajo svojih omejitev, sem pa preučila angleško verzijo njihove preiskave, najboljšo, ki smo jo lahko dobili, in moram vam povedati, da sem zelo, zelo zaskrbljena. Vsakdo bi moral biti. Dobili so namreč vzorec Pfizerjevega cepiva, v steklenički, ki je bila zaprta, imela je Pfizerjeve oznake in serijsko številko. Na njej je pisalo, da ima rok uporabe do avgusta 2021. Vsebino stekleničke so po navodilih razdelili na šest odmerkov in dobili so šokantne rezultate. Vzorce so pregledali pod mehanskim in pod elektronskim mikroskopom. Vidne so bile grde okrogle tvorbe, prepletene med sabo s črno mrežico. Vsak odmerek je vseboval RNK material, in sicer v količini 6 nanogramov na mikroliter RNK. Ali veste, koliko grafenovega oksida je bilo notri? 747 nanogramov. Izračunajte sami. To pomeni 99,99 % grafenovega oksida!

Želela bi vas opozoriti na študijo, v kateri je prikazano, kaj se zgodi, ko grafenov oksid, ki so ga raziskovalci našli v steklenički Pfizerja, pride v vaš organizem in s pomočjo lipidnih nanodelcev prodre v vaše celice. To privede do oksidativnega stresa. Veste, kako pomembno je, da vnašamo v telo antioksidante, da se s tem zaščitimo pred oksidativnim stresom. Ta snov dobesedno uničuje vse, kar je znotraj celice. Mitohondriji eksplodirajo, telo se znajde v skrajnem stresu, pride do izredno hudih izbruhov vnetij, še posebej akutnega vnetja pljuč, pojavijo se lahko tudi hude vnetne nevihte v srčnem in možganskem tkivu. To bo rezultiralo v srčnih in možganskih kapeh. In to dajejo nosečim materam in dojenčkom?! To je resen poziv za preplah.”

Stew Peters: “Vprašam vas kot laik strokovnjakinjo: je grafenov oksid strup?”

Dr. Jane Ruby: “Absolutno. Drugega razloga, zakaj bi ga dali v cepivo, kot za ubijanje ljudi, ne more biti. Če se izkaže, da so vsa štiri podjetja v ZDA, ki proizvajajo ta cepiva, vtaknila v svoje pripravke 99,99 % te strupene industrijske kemikalije … Ne vem, kaj naj rečem, a najbolje bi bilo vse takoj zapreti. To je zelo, zelo nevarno.”

Stew Peters: “To je grozljivo. Ne vem, zakaj mediji ne poročajo o tem. Oni so tudi v tem. Hočejo nas mrtve. So del morilske zarote. Ta strup hočejo zdaj vbrizgati v naše otroke! Naj vas nekaj vprašam: kaj bi bil lahko dodaten razlog za to, da nam želijo vbrizgati ta strup? Kaj ta stvar še počne, razen tega, da zastruplja in ubija ljudi?”

Dr. Jane Ruby: “Edina razlaga, ki jo lahko podam kot znanstvenica, je, da gre za masovni globalni eksperiment brez informiranega soglasja. Na noben drug način ne bi mogli tega izvesti na ljudeh. Odbor za nadzor poskusov na ljudeh ne bi nikoli odobril takšnega protokola. Študija o strupenosti grafen oksida, ki sem vam jo pravkar pokazala, je iz leta 2016 in takrat so bili poskusi opravljeni na živalih. Ne more obstajati noben drug pameten razlog, zakaj bi v cepiva dodali 99,99 % tega strupa. V primeru, da bi bilo grafenovega oksida notri recimo 0,008 %, potem bi lahko rekli, da gre morda za določen terapevtski učinek … Pa vseeno, še nikoli ni bil uporabljen na ljudeh, še posebej pa ne na nosečnicah in dojenčkih!”

Stew Peters: “Če se vrnemo k medijem: kar naprej smo poslušali o učinkovitosti teh cepiv, govorili so, da so ubila koronavirus, znan kot COVID-19 … Kako lahko to dokažejo? So vse to popolne laži in izmišljotine? Je to sploh kje dokumentirano, ta stvar res ubija virus SARS-CoV-2?”

Dr. Jane Ruby: “Vrnimo se na začetek: PCR testi so prevara. Virus SARS-CoV-2 ni bil nikoli izoliran, njegove proteinske sekvence niso bile nikoli dokazane in potrjene, nihče ne more dokazati, da je kdajkoli obstajal. Gripa, prehladi, ja, vse to obstaja, a nikoli ni nihče dokazal, pokazal in potrdil izolata virusa SARS-CoV-2. Skupina španskih raziskovalcev je dokazala: ko pogledate različne simptome tega virusa, je razvidno, da je vse simptome izzvala prevelika količina grafenovega oksida v telesu. Mimogrede, zdaj pripravljajo inhalacijsko različico cepiva, ki jo bo mogoče vdihovati. Bog nam pomagaj, ker to bo še veliko močnejša stvar, šlo bo naravnost v pljuča in tam ustvarilo takojšnja vnetja. Ljudje bodo umirali kot po tekočem traku.”

Stew Peters: “In tega seveda nihče ne bo pripisal cepivom. Nihče v množičnih medijih ne bo tega priznal. To je bolno.”

Dr. Jane Ruby: “Vse od Nürnberškega procesa je prepovedano eksperimentirati na ljudeh, ne glede na to, za kakšna zdravila gre ali za kako težke bolezni. Kakršne koli poskuse bi moral odobriti Odbor za nadzor poskusov na ljudeh. To je neodvisen odbor, ki odobri določen protokol in informirano soglasje. Za te injekcije pa ni še nihče videl informiranega soglasja.”

Stew Peters: “Ta Odbor torej verjetno nima pojma, kaj se dogaja, ne vedo, kaj je v injekcijah, ker tega ne ve nihče. Je mogoče, da niti Pfizer, Moderna, Johnson&Johnson, AstraZeneca, torej nobeden od teh, ki prodajajo ta cepiva, tega ne ve? Je možno, da nihče razen proizvajalcev ne ve, kaj je v resnici v teh stekleničkah, in da so jih ljudje, kot sta Anthony Fauci in Bill Gates, napeljali na uporabo točno določene formule, z namenom, da nas pobijejo? Imajo tehnologijo, imajo recept za katastrofo, imajo načrt, kako kontrolirati populacijo, narediti moške sterilne in ženske neplodne?”

Dr. Jane Ruby: “Ja, tako je. Prihajajo nove informacije, ki govorijo o tem, da ko telo prejme dovolj grafenovega oksida, se zaradi telesne toplote nanj veže kisik, in potem lahko na telo vplivajo vibracije 5G mreže, kar je zelo zaskrbljujoče. Do takrat bo ostala samo še peščica ljudi, ki ne bodo umrli od srčnih in pljučnih bolezni zaradi prevelike izpostavljenosti tej strupeni kemikaliji.”

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE