Intervjuji

INTERVJU S SPS, V. DEL: Odgovor tov. Nemca na odgovor g. Kosmača

Objavljamo tudi (predvidoma) zadnji odgovor generalnega podsekretarja Socialistične partije Slovenije tov. Igorja Nemca, ki se nanaša na odgovor g. Kosmača, IV del.

Glede zadnjih trditev se bova s Kosmačem nedvomno srečala na sodišču, kjer bo moral z malo več, kot je “rekla kazala” te trditve utemeljiti, sicer gre za laži oziroma klevete, na osnovi katerih bom podal tako kazensko, kot tudi civilno ovadbo, saj se je možakar očitno odločil, da je strokovnjak psihiatrije, jaz pa popolnoma obolela oseba v svojem svetu, kar bo na sodišču potrebno tudi utemeljiti in dokazati! Možakar se je zaradi svojega “egotripa” malce preveč v svojih žalitvah, zaničevanju in omalovaževanju spravil na osebni nivo, kar pove precej o tem, kako in do kolikšne meje se ni sposoben pogovarjati z argumenti (kot je v našem primeru javna samohvala Šurca), ob enem pa se poslužuje pol resnic in pa popolnih izmišljotin, kot je ta, da sem bil jaz kdaj legionar.

Tako zdaj vidite, kako točno izgleda to rušenje “Levice”, o katerem vam je za ta intervju že povedal tov. Tadej Trček, za katerega ravno tako širijo podobne neresnice, češ da si domišlja, da je reinkarnacija Tita. Res bi rad spoznal to osebo, ki tej “Levici” daje takšne ideje, saj bi bila ta oseba izvrsten režiser znanstveno fantastičnih filmov.

Vsa pomirjevala, kar sem jih jaz kdaj užil, so bila ta, ki sem jih dobil zaradi smrti v družini. Pri psihiatrih se nikoli nisem zdravil, niti nisem nikoli imel kakršnekoli diagnoze, ki bi lahko peljala do tja. Sem zaenkrat, hvala bogu, popolnoma zdrav.

Kar pa se njegovega odziva glede piknika tiče, pa takole … Mi nikjer nismo trdili, da nam je prav on zastrupil vino. Če pogledate nazaj na intervju, boste videli da piše “so nam zastrupili”, ker ne vemo točno, kdo od teh je to storil. Je pa zanimivo, in bo tudi to na sodišču moral pojasniti, zakaj je on sam ravno sebe videl kot tistega, ki se mora zagovarjati zaradi sporne vsebine vina.

S Šurcem jaz nimam kaj razpravljati o njihovi skupni zaroti, saj se je Šurc sam in to javno pohvalil o namenu in dejanjih “naveze MDM”, pri tem pa še posebej izpostavil ime Drago. Tako, da se za zdaj že jasno dokazano sokrivdo pri rušenju SPS na tistem pikniku gospod Kosmač lahko zahvali Šurcu, ki je v navalu prezgodnjega veselja o njihovem uspehu vse skupaj kar javno povedal.  Zatorej bo o tej zadevi v bodoče absolutno odločalo sodišče.

Gen. podsekretar SPS, tov. Igor Nemec

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE