DružbeniIntervjuji

INTERVJU S SPS, IV. DEL: Odgovor g. Kosmača na odgovor tov. Nemca

G. Drago Kosmač odgovarja generalnemu podsekretarju Socialistične partije Slovenije tov. Igorju Nemcu. Glede na besede Kosmača, je to tudi zadnji zapis glede te zgodbe, vsaj z njegove strani. Tudi odgovor g. Kosmača objavljamo v celoti.

Glede na zapis “generalnega podsekretarja SPS “, bi želel podati še nekaj pojasnil, za lažje razumevanje dogodkov dne 25.5.2016.

“Generalni sekretar SPS”, me obtožuje “diverzantskih” dejavnosti proti njihovi stranki, pri tem pa ne predstavi niti enega konkretnega dokaza za to. Sicer pa bo imel priložnost za dokazovanje na sodišču, ker imam teh njihovih natolcevanj že dovolj.

Če misli, da je zapis Mateja nastal v “sostorilstvu”, se je grdo zmotil, zato se bo o tem pač moral pogovoriti z njim. Sam s tem zapisom nimam popolnoma ničesar.

V svojem zapisu se sprašuje, kako sem ga lahko objel preko ramena, če sem ga pa hotel ubiti. To so hude obtožbe. Povem pa, da sem ga prijateljsko objel zato, ker mi ni bil cilj “fizična” odstranitev, pač pa samo toliko, da se umiri in neha povzročati težave. Konec koncev, se predstavlja kot legionar francoske tujske legije, pa tudi veliko govori o tem, kako se je moral boriti v Afriki, če je hotel preživeti. In po lastnih izjavah izhaja jemanje pomirjeval iz časov njegove afriške oz “tujske” epizode.

Tudi njegova trditev, da so me “pravočasno odkrili”, kot rušitelja njihove stranke je brez osnove, še posebej, ker sem jim pomagal pri zbiranju podpisov za ustanovitev stranke, pa tudi ne vem zakaj sem bil potlej povabljen kot “častni” gost in zaprošen za pomoč pri organiziranju piknika.

Vsekakor preganjajo Nemca paranoidne blodnje, saj tvori neresnične, napačne in nerealne miselne konstrukcije in zaključke, v katere je trdno prepričan, zato je bil že tudi v preteklosti, težak, občasno pa tudi nemogoč pogovor z njim.

Nekaj podobnega se je namreč zgodilo, ko je brez kakršnega koli materialnega dokaza obtožil diplomatskega predstavnika tuje države, da mu je z nožem prerezal avtomobilsko gumo. Moje prepričevanje ni obrodilo sadov. Šele pojasnilo vulkanizerja je bilo do neke mere uspešno. Pa ni to osamljen primer. Takih primerov je še veliko.

Sprašujem se, ali se sploh zaveda, kaj počne drugim s svojo paranojo ? Mnogi ga prav zaradi tega, ker vemo, da potrebuje pomoč, pustimo pri miru. Še več. Pomoč je tudi dobil, ko jo je potreboval. Pa ni nikoli z ničimer zadovoljen. V vsaki stvari vidi samo negativnosti, kako smo vsi proti njemu in ga hočemo uničiti.

Obsoja vse povprek, da smo zarotniki, Soroševi, Nemški in Vatikanski plačanci, nikoli pa še ni prišel, dvomim, da tudi bo, do zaključka, da je sam sebi največji zarotnik.
S tem zaključujem to dopisovanje.

Drago Kosmač

 

 

Kratek odgovor na to so podali tudi iz vrst SPS:

Zadevo bomo vsekakor tudi mi podali na sodišče, saj so vse njegove trditve neresnične ali pa močno prirejene, v vsakem primeru daleč od resnice.

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE