IntervjujiVegan

Ekipa Zgodbe veganov posnela nove tri zgodbe

Sinoči je v Snemalnem studiu Mars v Trebnjem potekalo snemanje novih treh zgodb veganov, katere si bodo lahko gledalci ogledali predvidoma v drugi polovici marca. Prva zgodba veganov bo na ogled jutri, torej v četrtek, 1. marca 2018 ob 18. uri.

Ekipa, ki snema Zgodbe veganov, je do včeraj posnela štiri zgodbe, sinoči pa nove tri. Najprej sta se predstavila Primorca Galla Os in njen partner Rene Škarabot, oba seveda vegana, aktivna in zagrizena športnika, fitnes navdušenca in ljubitelja zdravega življenja. Ljubitelji Veganskih zgodb bodo lahko spoznali tudi Marjana Starino, 58-letnega vegana iz Dolenjske, ki se je nekoč ukvarjal z živinorejo in poljedelstvom, nato pa iz etičnih razlogov opustil živinorejo in se povsem posvetil poljedelstvu, vse skupaj pa nadgradil s sadjarstvom, zdravim načinom pridelave hrane in tako dalje.

Vsi trije nam bodo zaupali svoje življenjske zgodbe, kako in zakaj so oni postali vegani ter kaj se je ob tem pri njih spremenilo, kakšen je bil ob tej spremembi odziv okolice, pa seveda še kar nekaj tega, kar bo nedvomno zanimalo tako vegane, kot tudi vse ostale.

Nove zgodbe veganov bodo gledalcem na voljo vsak četrtek ob 18. uri na You tube kanalu Zgodbe veganov, jutri torej štartajo premierno. Predstavila se bo Vesna Zupet iz Mirne na Dolenjskem, katere veganski recepti so veganom že dobro znani, čedalje bolj pa se jih poslužujejo tudi ostali ljubitelji dobre in predvsem zdrave hrane. Tudi Vesna bo seveda povedala, kako in zakaj je ona postala veganka, kdo jo je za veganstvo navdušil , katera je njena najljubša jed in še in še.

Do sedaj so ekipi Zgodbe veganov svoje zgodbe že zaupali tudi Dani Sušnik, grafični oblikovalec in nekdanji predsednik Društva veganov Slovenije, Aleš Smolič, harmonikar iz Trebnjega ter veganka in presnojedka, po poklicu pa vzgojiteljica Urška Pene.

POVEZAVE:

 

Napovednik za jutrišnjo, prvo zgodbo veganov:

 

 

 

 

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE