Intervjuji

Stoyan Svet: “Licence bodo odvzete vsem, ki so sodelovali v tej Covid moriji.”

Stoyan Svet je bil rojen v Mariboru, večino življenja je preživel v Ljubljani, zadnjih dvajset let pa živi v Postojni. Je upokojeni glasbenik, sicer pa se udejstvuje tudi kot pesnik in slikar, je predsednik društva DLU Postojna. Že od mladih nog ga je zanimala duhovnost in tri osnovna vprašanja: od kod je prišla njegova duša, kaj je njegovo tukajšnje poslanstvo in kam bo šla njegova duša po smrti, zato se je poglobil v študij hinduizma, budizma, taoizma, krščanstva in starogrške filozofije. Iskal je skupne točke in izhodišča ter končno prišel do Sokratove ugotovitve: To, kar iščeš, je v tebi. Stoyan Svet je eden tistih, ki je “upal” dati svoji osebni zdravnici odpoved. Dobesedno.

  • Stoyan, kako ste prišli do pravih informacij v zvezi z virusom, cepivom in celotno situacijo, ki smo ji priča že skoraj leto in pol? Kot vemo, od medijev in t. i. strokovnjakov poslušamo čisto drugačno zgodbo …

Ta zgodba uničevanja človeškega zdravja in depopulacije se vleče že veliko let. Že pred šestimi leti sem kot predsednik društva Čisto modro nebo organiziral protest v Ljubljani na Prešernovem trgu, kjer sem izjavil, da je Slovenija že globoko v tretji svetovni vojni1. Takrat so se mi mnogi smejali in me imeli za teoretika zarote, danes se temu smeje vse manj ljudi.

Že ob ptičji in svinjski gripi (ki sem ju podrobno spremljal) je farmacevtska mafija pokazala svoje prave barve in namen depopulacije, kar je zelo dobro razkrila novinarka in moja prijateljica Jane Burgermeister iz Avstrije. Pred nekaj leti sem odkril vojaško stran www.deagel.com, kjer je bil seznam depopulacije do leta 2025 v vseh državah sveta. Za Slovenijo je bilo določeno, da naj bi leta 2025 v njej živelo samo še okoli milijon sedemsto tisoč ljudi. Takrat sem se spraševal, na kakšen način bodo to storili. Ko so lani umetno ustvarili korona krizo, mi je vse postalo jasno. Spoznal sem, da je cepljenje tisto orožje za depopulacijo, seveda tudi v kombinaciji s 5G. Lani 25. januarja sem kot predsednik društva Čisto modro nebo organiziral protest koalicije društev in civilnih gibanj proti nameščanju 5G oddajnikov po Sloveniji na Prešernovem trgu v Ljubljani 2.

  • Od kod pa dobivate informacije o cepivih?

V zvezi s cepivi že mnoga leta sledim neodvisnim medijem, znanstvenikom, zdravnikom, mikrobiologom, tako da sem na tekočem z njihovimi odkritji. Imam prijatelje na vseh kontinentih, ki mi dajejo prave informacije v zvezi s tem. Prijatelji že dolgo skorumpirane medije, ki so v rokah nekaj posameznikov, in njihove novinarje zaradi podajanja laži imenujejo “presstituti”.

  • Kolikšno odgovornost nosijo pri vsem skupaj zdravniki in medicinska stroka?

Najvišjo odgovornost pri tej plandemiji in depopulaciji nosijo proizvajalci cepiv, potem so na vrsti državni voditelji in politiki, novinarji, sledijo zdravniki, medicinske sestre, skratka vsi, ki so brez časti in vesti, vsi, ki so pripravljeni prodati svojo dušo za denar.

  • Kdaj, mislite, bodo morali prevzeti odgovornost za svoja dejanja?

Reiner Fuellmich skupaj s 1000 pravniki in 10.000 zdravniki pripravlja Nürnberški proces proti vsem, ki so sodelovali v tej kovid depopulaciji. Prepričan sem, da bodo odvzete licence vsem, ki so sodelovali v tej kovid moriji. Vsi ti kovid propagatorji in cepilci so na zelo nizki stopnji zavesti, ne zavedajo se karme, zakona povračila, kar seješ, to žanješ, in ne zavedajo se dejstva, da je njihova duša neumrljiva. Upam, da bodo materialno in kazensko odgovarjali že v naslednjem letu in da bodo izgubili vse premoženje, ki so si ga nagrabili s kovid plandemijo.

  • Kaj lahko mi ukrenemo v zvezi s tem, kakšne rešitve predlagate?

Predlagam nepokorščino vladnim protiustavnim in nezakonitim ukrepom, ustava in zakoni so na naši strani, ni nam treba nositi mask, ni se nam treba testirati in ni se nam treba cepiti s pogubnimi kovid strupenimi zvarki. Prava moč je v naših srcih. Nas je veliko, njih, kovid propagatorjev in cepilcev, je malo in vedno manj jih bo. Zdaj se še šopirijo, kmalu pa se bodo skrivali in bežali. Zapomnimo si: vsako življenje bazira na resnici, pravičnosti, sočutju in dobrodelnosti. Več je tega, bolj izpolnjeno je tvoje življenje.

 

Video 1:

Video 2:

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE