Akcija!

Sara Zupan: Zapiski skulirane sladostrastnice

25,00 15,00

Roman Zapiski skulirane sladostrastnice nadaljuje zgodbo romana Zapiski nore sladostrastnice, ki ga je Sara Zupan izdala leta 2018. Nadaljevanje je bilo napisano takoj za izidom prvega romana, a zaradi raznih zapletov z založbami ni ugledalo svetlobe dneva do danes. Junakinja Živa, ki smo jo v prvem delu spremljali kot študentko književnosti, se v tej knjigi znajde pred novimi, resnejšimi življenjskimi izzivi, je nekoliko starejša in bržkone tudi bolj odrasla. Pa je res?

Koliko Emme Bovary je v resnici v njej? Kako lahko ali težko se človek iztrga iz neuporabnih, škodljivih vzorcev obnašanja in delovanja? Tudi v tej knjigi vas čaka nekaj globokih uvidov v psihologijo ženske (pa tudi moškega!), vse skupaj pa dodatno začini nepričakovana “zgodba v zgodbi” iz preteklosti. Kaj potrebuje Živa, da bo končno dosegla svoj mir?

Knjiga je velikosti A5, ima 176 strani in je natisnjena na kakovostnem nesvetlečem (zaradi lažjega branja) papirju. Platnice so močnejše, s čimer smo želeli ohraniti daljšo obstojnost.

Prijetno branje želimo!

Na zalogi

Kategorija:

Opis

Roman Zapiski skulirane sladostrastnice nadaljuje zgodbo romana Zapiski nore sladostrastnice, ki ga je Sara Zupan izdala leta 2018. Nadaljevanje je bilo napisano takoj za izidom prvega romana, a zaradi raznih zapletov z založbami ni ugledalo svetlobe dneva do danes. Junakinja Živa, ki smo jo v prvem delu spremljali kot študentko književnosti, se v tej knjigi znajde pred novimi, resnejšimi življenjskimi izzivi, je nekoliko starejša in bržkone tudi bolj odrasla. Pa je res? Koliko Emme Bovary je v resnici v njej? Kako lahko ali težko se človek iztrga iz neuporabnih, škodljivih vzorcev obnašanja in delovanja? Tudi v tej knjigi vas čaka nekaj globokih uvidov v psihologijo ženske (pa tudi moškega!), vse skupaj pa dodatno začini nepričakovana “zgodba v zgodbi” iz preteklosti. Kaj potrebuje Živa, da bo končno dosegla svoj mir?

CLOSE
CLOSE