Claudia AndromedasKolumneRevija 5D

Claudia Andromedas: Gigantska drevesa ali zgodovina, ki je ne poznamo

Postavlja se vprašanje, ali res poznamo zgodovino Zemlje? Koliko stvari so nam prikrili in zamolčali? Ali je res bilo tako, kot so nas učili v šoli? Zbrisali so nam spomin. Pa vendar so na Zemlji nemi ostanki, ki glasno govorijo …

Piše: Claudia Andromedas

Ostanki drevesnih velikanov

Nekoč so naš planet krasila gigantska drevesa. Njihovi ostanki so danes vidni povsod po svetu. Gre za ogromne okamnele “štore”, ki jih uradna znanost deklarira kot ostanke delovanja nekdanjih vulkanov, čeprav nimajo nič skupnega z vulkani. Danes nosijo različna imena: “Hudičev stolp” v ZDA, “Okrogla miza” v Jaliscu v Mehiki, hrib “Autana” v Venezueli, “Diamantna glava” na Havajih …

Gre za ostanke nekdanjih gigantskih silicijevih dreves, kar uradna znanost zanika, čeprav imajo “štori” značilno heksagonalno strukturo oziroma zgradbo, ki je značilna za drevesa. Vsiljujejo nam vulkansko verzijo nastanka teh okamnelih “štorov”, kar je absolutno nemogoče. Lava nikakor ne more tvoriti tako popolne heksagonalne strukture, ki je vidna pri vseh okamnelih “štorih”. Razen tega se omenjeni ostanki gigantskih dreves nahajajo v predelih, kjer ni nobenih znakov vulkanskega delovanja v daljni preteklosti.

Antene sveta

Zadnja leta prihajajo na dan mnoga razodetja in resnica o zemeljski preteklosti, o kateri ne vemo nič ali pa zelo malo. Zemljo so nekoč krasila gigantska drevesa. Nosilni element teh dreves je bil silicij. Današnja drevesa bazirajo na ogljiku. Silicij je odličen prevodnik energije in zvoka. Sodobna tehnologija ga množično uporablja v elektroniki in informatiki za čipe, tranzistorje itd. Ta gigantska drevesa so bila zbiralniki oziroma generatorji ogromnih količin energije in informacij. Bila so antene sveta. Predstavljala so stik, povezavo in izmenjavo podatkov, informacij, znanja ter vsega, kar je človeštvo takrat potrebovalo.

Drevesa nepredstavljivih dimenzij

Zakaj so bila ta drevesa tako mogočna, velikanska? Ponekod so dosegla višino 60 km! Dejstvo je, da so bili življenjski pogoji na Zemlji nekoč povsem drugačni. Omogočali so obstoj življenjskih vrst, ki so v primerjavi z današnjimi življenjskimi oblikami imele gigantske razsežnosti. Biosfera Zemlje je bila takrat precej drugačna. Atmosferski pritisk je bil podvojen, elektromagnetizem je bil zelo povečan, količina kisika veliko večja kot danes, ultravijoličnega sevanja ni bilo … Zato je bila rast pospešena, dosegala je za nas povsem nerazumljive dimenzije.

Laboratorijski eksperimenti s podobnimi pogoji so sprožili gigantsko rast živali kakor tudi rastlin. Poskus, izveden na paradižniku, je v ustrezni klimi, torej ob povečanem atmosferskem pritisku in filtriranju ultravijoličnih žarkov, porodil paradižnik, ki je v 16 letih dosegel višino 14 metrov in dal 15.000 kg paradižnika. Gigantske rastline in drevesa omenja tudi Biblija. Libanonske cedre so v njej opisane kot drevesa, ki so se dotikala neba. Film Avatar prikazuje čudovito moč in magijo teh gigantov, ki so bili neverjetno spoštovani in cenjeni s strani takratnih prebivalcev Zemlje. Drevesa so bila antene sveta. Povezovala so se z Izvorom, z virom vsega, ter prenašala znanje, informacije in podatke.

Kdo jih je požagal in zakaj?

Nekoč davno, sto tisoče let nazaj je Zemljo okupirala vesoljska rasa, imenovana Anunnaki. Prišli so, da nas zasužnjijo. Da Zemljo spremenijo v farmo, na kateri nas bodo gojili za svoje namene. Na Zemlji so se oklicali za Bogove. Imeli so vrhunsko tehnologijo. Obvladali so interdimenzionalna potovanja. Zemlja je bila za njih vabljiva, človeštvo so si pokorili in izvedli genetske eksperimente, ki so jim dali zadovoljiv in obvladljiv primerek človeka, ki naj bi jim dobro služil. Da so v tem uspeli, so nas morali izklopiti iz neposredne, direktne povezave z Virom, Banko vseh podatkov, znanja in informacij. Zato so uničili in posekali vsa gigantska drevesa.

Tak je bil ukaz Enlila, Anunnakija, katerega narava ni bila naklonjena človeštvu. Želel je sužnje, brez spomina, brez povezave z Virom, z Materjo Zemljo, z vsem, kar je …

Generatorji znanja in energije

Gigantska drevesa so bila generatorji mogočne energije, znanja, informacij. Imela so sposobnost procesiranja ogromnih količin podatkov in informacij. Nosila so vse informacije Multiverzuma. Bila so živi generatorji znanja. Zemljo so krasila od samega začetka, torej veliko prej, preden so prišli genetski manipulatorji. Sestavljala so popolno informacijsko mrežo, med sabo so komunicirala, prenašala informacije in podatke. Bila so mogočni inteligentni sistem, software takratnega življenja, baza vseh življenjskih podatkov, vzdrževalci življenja. Bila so trdi diski, ki so nosili zapise vsega življenja.

Ta drevesa so bila čuvarji modrosti in registri celotne zemeljske zgodovine. Enlil je ukazal, da se uničijo, posekajo in za zmeraj izginejo z zemeljske površine. Ostali so okamneli “štori”. Vidni in očitni povsod po svetu. Znanost zanika njihov obstoj v daljni preteklosti. Vsiljuje nam idejo o vulkanskem poreklu teh gigantov.

Danes so ti “štori” nemi ostanek nekdanjih velikih civilizacij, ki so imele dostop do vseh informacij, podatkov, znanja, vedenja … Ja, film Avatar je mnogim priklical solze v oči … Prebudil se je nostalgičen spomin na čas, ko je bilo življenje na Zemlji rajsko … Kaj imamo danes?

 

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE