Globalno

V 90-tem letu življenja umrl znan francoski virolog Luc Montagnier

Čeprav MSM mediji o tem še ne poročajo, je te dni (očitno le v ožjih krogih) zaokrožila novica, da bi naj v 90-tem letu življenja umrl znan francoski virolog Luc Montagnier. Kljub temu, da gre za gospoda v poznih letih, so med “teoretiki zarote” že nastali pomisleki, če je Luc umrl naravne smrti ali je bil morda umorjen. Nobelov nagrajenec je namreč – najprej leta 2020, nato pa še leta 2021 – jasno povedal svoje stališče glede Covid prevare, ki pa ni v skladu z narativom globoke države. Luc Montagnier naj bi umrl v torek, 8. februarja 2022 v ameriški bolnišnici v Neuilly-sur-Seine.

Profesor Luc Montagnier je v svoji karieri prispeval več pomembnih odkritij o delovanju virusov na gostiteljski organizem in naravi raka. Bil je vodja ekipe na Pasteurjevem inštitutu, ki je leta 1983 identificirala retrovirus HIV, odgovoren za sindrom AIDS, zaradi česar je leta 2008 prejel Nobelovo nagrado.

Bil je biolog in virolog, predvsem pa človek izjemne inteligence, ki je živel za znanost. Poleg tega, da je leta 2008 prejel Nobelovo nagrado za medicino za odkritje virusa AIDS-a, je vse življenje sodeloval z največjimi znanstvenimi inštituti na svetu. Bil je zaslužni direktor raziskav na CNRS, profesor na Pasteurjevem inštitutu, direktor Centra za molekularno in celično biologijo na Queens College, New York City University, direktor raziskovalnega inštituta na univerzi Jiao-Tong v Šanghaju. Za svoja dela je prejel nešteto nagrad in priznanj.

UBIJAJO LAŽNE NOVICE, NE CEPIVA

Kljub visoki starosti in vsem kritikam, ki jih je doživel na jesen svojega življenja, predvsem z dela znanstvene skupnosti, se je Luc Montagnier vedno boril za svobodno znanost. Aprila 2020 je tako jasno povedal, da verjame, da je novi korona virus nastal v laboratoriju, nakar je maja 2021 virolog dodatno izjavil, da je masovno cepljenje znanstvena, kot tudi medicinska napaka.

“To je nesprejemljiva napaka in zgodovina bo to nedvomno pokazala”, je bil odločen Montagnier, ki je zaradi svojih izjav morda dregnil tja, kamor ne bi smel, kar ga je morda stalo življenja. Seveda se je med poznavalci drugačne resnice takoj pojavilo vprašanje – ali je bil Montagnier umorjen, a “teoretiki zarote” so našli tudi tretjo možno opcijo. Prav možno je, pravijo, da je Montagnier “zaščitena priča”, ki bo pričal na sodišču zoper vpletene v zločin in da je to vzrok za njegov umik s scene.

Kako bodo MSM ljudem povedali, da je Montagnier mrtev in nato, da v resnici ni mrtev? Hm, še marsikaj bodo morali pojasniti …, sicer pa – kako že pravi Matej Rotovnik? “Živi so v resnici mrtvi, mrtvi pa so v resnici živi …” Bomo videli, vsekakor so pred nami očitno pestri dnevi in tedni.

Počivajte v miru, g. Montagnier in hvala, ker ste se borili na strani Svetlobe!

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE