Revija 5D

Valentin Rozman | Globoki državi odvzete jedrske šifre in črni splet

Prevod: Valentin Rozman

19. februarja 2022 je Kimberly Ann Gouguen, varuhinja našega planeta in vodja gibanja Life Force, po daljšem času zopet podala izčrpno poročilo o trenutnem stanju na tem svetu. V 10-minutnem videu je razkrila resnična ozadja trenutnih političnih dogajanj, ter kako je ona, kot poveljnica Life Force kopenskih oboroženih sil preprečila dodatne poskuse globoke države, da bi uresničili načrt tiranije nad celotnim človeštvom. V naslednjem prevodu njenega celotnega poročila si preberite podrobnosti, za prevode zadnjih dnevnih novic pa obiščite spletni naslov > zbor.si/united-network-news

Dober večer, dobro jutro in dober dan. Sem Kimberly Goguen in dobrodošli v posebnem United Network News poročilu. Ob zadnjih izdihih umirajoče globoke države po svetu potekajo operacije, katerih cilj je prepričati države, da po nedavnih dogodkih v Kanadi razglasijo vojno stanje. V začetku tega tedna je predsednik vlade Justin Trudeau razglasil izredne razmere v državi in kot razlog navedel konvoj tovornjakarjev. Skoraj nihče več pa ne omenja razglasitve vojnega stanja v državi. Več o tem čez trenutek. Pred 24 urami so se tudi v ZDA zbrali vozniki tovornjakov, da bi oblikovali svoj konvoj v Združenih državah.

Tako v ZDA kot v Kanadi pa skupine trdijo, da protestirajo proti zaporam in odlokom, ki jih prebivalstvu vsiljujejo njihove vlade. Pred 24 urami so zaradi razglasitve vojnega stanja v Kanado vstopile enote Združenih narodov (UN – United Nations) in Organizacija Severnoatlantske pogodbe (NATO – The North Atlantic Treaty Organization), zato varnost države ni več v rokah kanadske vojske. Za razumevanje resničnega dogajanja je zelo pomembno, da razumemo, kaj se v resnici dogaja. Z razglasitvijo vojnega stanja se vaša država preda najvišjemu vojaškemu poveljniku v državi, to pa niso generali in združeni načelniki štabov (Joint Chiefs of Staff). V svetu globoke države so to Združeni narodi.

Viri United Network že poročajo o nemško govorečih vojakih v Kanadi, medtem ko ZDA ne zaostajajo veliko. Medtem pa bi v ZDA konvoj tovornjakarjev dal ameriškim vojaškim poveljnikom razlog za razglasitev vojnega stanja tukaj v ZDA. Razglasitev vojnega stanja v ZDA bi nato omogočila, da enote UN vdrejo v ZDA in začnejo odvzemati svoboščine. Za pomanjkanje hrane bi obtožili konvoj tovornjakarjev. Pravice do orožja bi bile nemudoma odvzete, saj bi enote UN od vrat do vrat zbirale orožje od naših državljanov. Precejšnji del te zgodbe je bil že napovedano v malo znanem filmu Amerigeddon iz leta 2016, v katerem nastopa Alex Jones. Če imate težave najti ta film, ga lahko najdete v našem omrežju, tako da se naročite na spletni strani > unitednet.plus.

V vzhodni Evropi je Biden zdaj prepričan, da bo Rusija kmalu napadla Ukrajino, medtem ko je ruska vlada takšno trditev odločno zavrnila. Kaj se bo zgodilo, ko bo Rusija zavrnila sodelovanje? Pripeljali bodo plačance podjetja Blackwater, znane tudi kot ruske separatiste, ki grozijo, da bodo zavzeli glavno mesto države, Kijev. Dobrodošli nazaj pri isti operaciji, ki jo je globalna globoka država vodila že leta 2014. Rusija bi z napadom na Ukrajino svetovni globoki državi zagotovila še dve državi, ki bosta po razglasitvi vojnega stanja pod popolnim nadzorom sil Združenih narodov. Naši viri poročajo, da je v Nigeriji vojska začela streljati na državljane, ki se ne držijo zapore in odlokov, in to še ni vse. Razmišljati je treba širše. Avstralija, Avstrija, Izrael, Turčija, Nigerija – to je globalno prizadevanje. Pri prizadevanjih globoke države, da bi ponovno prevzela nadzor nad svetom in celotnim človeštvom, ni bila zapostavljena nobena celina.

Kaj če bi vsaka država razglasila vojno stanje? Globoka država misli, da bo to omogočilo popoln nadzor nad svetom, pri čemer bi Združeni narodi služili kot edina in nova svetovna vlada. Vojske po vsem svetu bi postale odvisne od volje Reda črnega sonca. Kitajska si že 70 let prizadeva vzpostaviti svetovni komunizem. Pred Kitajsko je bila to Zveza sovjetskih socialističnih republik (USSR – Union of Soviet Socialist Republics). Pa bi dejansko imeli svetovni komunizem? Ne. Imeli bi svetovno tiranijo po taktirko globoke države. Majhna skupina ljudi, ki brez svojih gospodarjev še nikoli ni vodila uspešne operacije, zdaj poskuša voditi svet. Ne bi imeli svobode. Banke bi nacionalizirali. Ljudem bi iztrgali stanovanja. In kaj po tem? Tu in tam bi nam dali drobne kapljice svobode, saj upajo, da bi ves svet podlegel stockholmskemu sindromu in se sčasoma zaljubil v svoje ugrabitelje, ne glede na to, kako zelo so zlorabljeni.

Precej visoki cilji za tako improvizirano umirajočo organizacijo in njihovega novo zaposlenega vodjo, ki ga imenujemo le samotni ranger. To njegovo kodno ime je posledica dejstva, da prihaja iz teksaških rangerjev (preiskovalnih policistov s pristojnostjo kazenskega pregona po celotni zvezni državi) in da je to delo prevzel povsem sam ter svoje kolege rangerje pustil za seboj. Teksaški rangerji so več milijard dolarjev na leto vredna organizacija, ki nadzoruje južno mejo ZDA. Običajno rangerji poberejo več milijonov pristojbin na dan, ker dovolijo, da nezakonite droge in trgovina z ljudmi vstopijo v ZDA čez mejo. Samotni ranger je za svojo operativno bazo očitno določil Durango v Koloradu, kamor vsak dan vstopa in izstopa vojska, ki sprejema ukaze.

Kdo je najel samotnega rangerja? Na kratko: Sionistični režim. Osamljeni jezdec je prodal vse svetovne voditelje, Združene narode, Svetovni gospodarski forum (WEF – World Economic Forum), Svetovno banko (World Bank), Mednarodni denarni sklad (IMF – International Monetary Fund) ter vse vojaške sile in agencije so se strinjali z njegovim velikim načrtom svetovne prevlade. Ko ne moreš zagotoviti denarja, prodaš moč. Trudeau samo izpolnjuje njegove ukaze za skritega generala, ki ga je v Kanado postavila Krona. Ne kraljica, temveč Krona, znana tudi kot hazari (Khazarians) ali sionisti. Vam je sedaj bolj jasno? Govori se, da je Trudeau ljubezenski otrok Fidela Castra, vendar je dejstvo, da je le član Reda na nizki ravni kot večina voditeljev držav, ki slepo sledijo denarju in svetovni globoki državi.

Maslowova hierarhija potreb ne bi mogla biti bolj resnična, saj globoka država prodaja potencial za moč in potencial za denar. Niti enega niti drugega nikoli ne bo. Leta 2016 so Združeni narodi 27 različnim voditeljem držav in nekdanjim voditeljem držav obljubili, da bo vsak od njih postal novi generalni sekretar Združenih narodov, pri tem pa so jim šepetali: “Zaenkrat to ne še nikomur ne povejte.” Vsem je znano, da je generalni sekretar samo eden, vendar je bila obljuba položaja dovolj, da je vseh 27 voditeljev spodbudila k dejanjem, s katerimi so brezplačno izpolnjevali ukaze UN in globoke države. Izkazalo se je, da nihče od njih ni dobil položaja. Prav to se dogaja zdaj, vendar na svetovni ravni. Obljube o moči, deleže lastništva planeta Zemlja, vse to podeljuje osamljeni jezdec. Od kod denar za to? Ali sploh obstaja denar? No, nekaj malega.

Nedavno jim je v Kanadi uspelo prevzeti nadzor nad milijoni iz kampanje GoFundMe, ki so jo organizirali tovornjakarski konvoji, in zasegli so različne bančne račune. To se ni zgodilo samo v Kanadi, ampak tudi v Avstraliji in Novi Zelandiji. Vendar je to le kaplja v morje, da bi globoka država lahko začela z delom. Spomnite se, da je prejšnji mesec general Milley iz Združenega štaba načelnikov ZDA pozval k nacionalnemu dogodku, na katerem bi ljudje darovali denar vojski. Dogodek se že uresničuje v Kanadi, kmalu pa naj bi se zgodil tudi v ZDA. Milijoni dolarjev, ki jih ljudje prispevajo, pristanejo v rokah Združenih narodov in svetovnih vojsk. Kaj se dogaja zdaj? Ta pisarna je odstranila vsa dovoljenja za zadnja vrata bančnih sistemov, ki jih v več sistemih zagotavljajo programska in strojna oprema. To obsega telekomunikacije, internet, finance in še mnogo več področij bo kmalu zaobjelo.

Sistemi Volpe ameriškega ministrstva za promet (National Transportation Systems Center) s sedežem v Massachusettsu ne delujejo več zaradi njihove infiltracije v skoraj vse, vključno z Zvezno upravo za letalstvo (FAA – Federal Aviation Administration), bančnim sistemom ter carinsko in mejno patruljo. Sistemi zaprte zanke, kot je GoFundMe, nimajo več enake infiltracije, upravne varnostne mape pa so bile izbrisane. Od pred dvema tednoma vlade ne morejo več izdajati obveznic in zakladnih menic, Združeni narodi pa niso več registrirani kot suvereni in so popolnoma brez denarja. Vsiliti nameravajo kriptovalute in svoj enotni svetovni družbeni valutni in kreditni sistem. Ta operacija se imenuje Projekt Hamilton.

Na kaj pa so pozabili? Vsak sistem, kot so internet, telekomunikacije, finančni, vojaški, obveščevalni, politični in pravni sistem, ima osnovno elektronsko platformo, ki jim omogoča, da se pridružijo posameznim sistemom. Le en majhen pritisk po tipkovnici in puf, vsi vaši programi niso več združljivi z nobenim sistemom v omrežju. Če ste iz globoke države in spremljate to poročilo, boste vedeli, da imamo prav, saj tako globokega spleta (Deep Web), kot temnega spleta (Dark Web) od včeraj ni več. Nič več niste v lasti končnih jedrskih šifer. To velja za čisto vsako državo. In mi šele začenjamo.

Lahko bi vas opozorili na številne pomanjkljivosti v vaših načrtih, gospod samotni ranger, vendar vam raje dovolimo, da sami ugotovite, zakaj jaz, Kimberly Goguen, vodim zemeljsko poveljstvo (Ground Command). Konvoju tovornjakarjev in ljudem sporočam, da bomo zmagali. Združeni smo močni. Američanom in domoljubom sporočam: Ne dovolite, da vas izkoristijo za uvedbo vojnega stanja v Združenih državah Amerike. Če jim to uspe, bo preostali svet kot domine padel pod isti svetovni režim, proti kateremu se borimo. To je vse za današnje svetovne novice omrežja United Network. Ob delovnih zasledujete naša dnevne informativne oddaje V živo ob petih (Live@5).

Vir: zbor.si/2022-02-19-live-at-5-special-report

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE