Intervjuji

SNS: “Naša mladina si sadi navadno industrijsko konopljo, obravnavani pa so na enak način, kot najhujši kriminalci in trgovci z opiati in heroinom.”

Že veste, komu boste namenili vaš glas na letošnjih parlamentarnih volitvah? Boste zaupali istim ljudem? Si želite sprememb? Kdo naj bo vaš predstavnik v parlamentu? Za bralce Cajtng.net smo o nekaj pomembnih temah povprašali parlamentarne in nekaj izvenparlamentarnih strank. Prvi so se za naša vprašanja odzvali v SNS, spodaj navajamo njihove odgovore. Upamo, da vam bodo le-ti koristili pri vaši odločitvi.

  • KONOPLJA: Kakšno je vaše mnenje o indijski konoplji? Legalizirati ali ne? Dovoliti, da vsak sadi za lastne potrebe (ne glede, če bi to bilo za zdravje ali ‘rekreacijo’)? Zakaj DA ali zakaj NE?

Smo za legalizacijo konoplje. Razlogi so: zdravstveni, takoj se kriminalnim združbam (in tistim iz politike in državnih struktur) odvzame velik del prihodkov, odpade možnost dodatnih kriminalnih povezav. Sicer pa o konoplji krožijo dezinformacije, tj. omejeno poročanje o škodljivosti oziroma neškodljivosti uporabe konoplje. V naši države je kot prepovedana oziroma kriminalizirana celotna rastlina, vključno s korenino. Ne poroča se o razlikah med indijsko konopljo (raznih podvrst) in med industrijsko konopljo. V večini primerov si naša mladina sadi navadno industrijsko, obravnavani pa so na enak način, kot najhujši kriminalci in trgovci z opiati in heroinom. Oziroma še huje.

  • ŽIVINOREJA: Kakšno je mnenje stranke o živinoreji? Živinoreja onesnažuje zrak bolj kot ves promet na svetu skupaj, porablja se enormne količine voda, krčijo se gozdovi, ‘izgublja’ se planet … hkrati pa je meso s strani WHO označeno za rakotvorno!

Nesmisel je kriviti živinorejo za segrevanje ozračja in ekološko onesnaženost. Ameriška in kitajska industrija onesnažuje bistveno bolj, kot pa južnoameriška živinoreja, kjer se gozdovi tudi ne sekajo zaradi živine, ampak zaradi lesa in polj, ne pa pašnikov.

  • CHEMTRAILI: Kakšno je mnenje vaše stranke o ti. chemtrailih? Nas zaprašujejo s strupi ali ne? Kdo to dela in zakaj?

Zapraševanje s strupi je zgolj nadaljevanje sistema, ki se je začel v 50-tih letih, ko so nam krompirjeva polja okuževali s koloradskim hroščem. Zdaj hočejo uničiti zdravo okolje, da bi nadzor nad njim prevzele multinacionalke.

  • CEPLJENJE: Ste za obvezno cepljenje in zakaj? Ali ste za prostovoljno cepljenje in zakaj?

Smo za obvezno cepljenje proti določenim boleznim, tako, kot je to določeno do zdaj. Smo pa proti raznim »modnim« cepljenjem, kot npr. proti ptičji gripi, prašičji gripi itd., kjer je evidentno, da gre za marketinške poteze farmacevtske industrije.

  • SLOVENIJA, EU in NATO: Naj Slovenija še ostane v EU in NATO-u? Zakaj DA ali zakaj NE? Kaj so prednosti in kaj slabosti?

Smo za izstop iz Evropske unije, saj smo za Evropo narodov! EU nam je odvzela samostojnost, neodvisnost, pa še plačati moramo za to. Tudi smo za izstop iz NATO pakta, saj imamo od njega zgolj stroške.

  • VOLITVE 2018: Katere so glavne tri stvari, s katerimi želite prepričati Slovence, da volijo vašo stranko? Kaj bo v štirih (ne osmih, torej v enem mandatu) letih drugače, če vam uspe sestaviti vlado ali priti v vladajočo koalicijo?

Lopovsko sodrgo odstraniti od vzvodov politike, to sodrgo kaznovati in jim odvzeti nezakonito pridobljeno premoženje, prevetriti in popraviti pravosodje, policijo, medije, zdravstvo, …

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE