Revija 5DŽrtve satanistov

Pričevanja žrtev in očividcev satanističnih ritualov žrtvovanja otrok #003: Gabriel in Alisa Dearman

V seriji člankov na temo satanističnih ritualov žrtvovanja otrok bomo predstavili ljudi, ki so morali skozi pekel, kakršnega si večina normalnih ljudi ne zmore niti predstavljati – in to že kot otroci. Ti ljudje so se izpostavili in glasno spregovorili o svojih izkušnjah, pri čemer so imenovali storilce. To so storili tudi v imenu preštevilnih drugih žrtev, ki so bile zlorabljane in mučene kot otroci, pa si v odrasli dobi o tem niso upale spregovoriti. Podatke o teh nadčloveško pogumnih ljudeh, njihova pričevanja, zapise in videoposnetke je moč najti na internetu.

Piše: Sara Zupan

GABRIEL IN ALISA DEARMAN

Leta 2014, ko je v javnost pricurljal videoposnetek z njunim pričevanjem, sta bila Gabriel in Alisa Dearman iz Velike Britanije stara osem in devet let. V posnetku sta opisovala podrobnosti grozljivih zlorab, ki sta jim bila izpostavljena v Hampstead Christ Church Primary School (Kristusova cerkvena osnovna šola) v Londonu. Natančno sta opisala prizore satanističnih ritualov, spolnih zlorab, umorov otrok in dojenčkov ter kanibalizma. Video se je bliskovito razširil po spletu.

Med storilci je bil tudi biološki oče obeh otrok, igralec Ricky Dearman, pa tudi ogromno število osebja iz šole (ravnateljica, učitelji in učiteljice) in staršev otrok. Otroka sta natančno opisala zlorabe, opisovala sta, kaj počnejo z njima (seksajo, jima vtikajo plastične dilde v zadnjico), opisala sta satanistične rituale: kako žrtvujejo dojenčke, kako dojenčku odrežejo glavo in postrgajo ven vsebino lobanje, ki jo nato skuhajo in pojedo, kako plešejo z lobanjami dojenčkov.

“Otroka sta natančno opisala prizore satanističnih ritualov, spolnih zlorab, umorov otrok in dojenčkov ter kanibalizma.”

Kljub resnosti primera ustrezna preiskava trditev Gabriela in Alise ni bila nikoli opravljena. V Veliki Britaniji v zvezi s tem primerom vlada informacijski mrk. Kdorkoli, ki poskuša razkriti resnico tega primera, mu je zagroženo z zaporom. Računalniki kot dokazno gradivo so bili zaplenjeni in nedavno tega je bila Sabine McMeill obsojena na devet let zapora, ker si je drznila javno spregovoriti o primeru. Zločine je prijavila mati otrok, Ella Gareeva, po rodu Rusinja. Septembra 2014 je od njiju slučajno izvedela, kaj se dogaja, kadar sta pri očetu, in s partnerjem sta posnela njune izjave. Otroka sta priznala, da sta že od zgodnjega otroštva žrtvi spolnih zlorab.

“Oči laže mami,” je povedala 9-letna Alisa. “Ne vidi naju samo ob sobotah. Vidi naju čisto vsak dan, v šoli, kjer seksajo z nama.”

Potem ko je bila mati obtožena, da je otrokoma pomagala, da sta si izmislila to zgodbo, je zapustila državo, da bi se izognila aretaciji in pregonu. Profesionalni poligrafni test, ki ga je opravila, je potrdil, da je govorila resnico.

“V Veliki Britaniji v zvezi s tem primerom vlada informacijski mrk. Kdorkoli, ki poskuša razkriti resnico tega primera, mu je zagroženo z zaporom.”

Posnet je bil tudi intervju z njunim očetom. Oblečen v fino obleko se v prijetnem, skoraj intimnem ambientu pogovarja z razumevajočo voditeljico, ki ga obzirno sprašuje o primeru. Ricky Dearman med drugim v joku pove, da sta ga “otroka obtožila, da ju je spolno zlorabljal in ju prodajal drugim ljudem”. Te besede komaj izdavi iz sebe, tako je na videz pretresen in tako se duši v solzah. Resnica pa je, da je predvsem zelo dober igralec.

Ricky Dearman, kateremu je sodišče dodelilo skrbništvo nad otrokoma, s čimer so se zlorabe in satanistična grozodejstva lahko nemoteno nadaljevali,  med drugim v joku pove, da sta ga “otroka obtožila, da ju je spolno zlorabljal in ju prodajal drugim ljudem. Te besede komaj izdavi iz sebe, tako je na videz pretresen in tako se duši v solzah. Resnica pa je, da je predvsem zelo dober igralec.

Intervju je skrajno ostuden poskus prikazati pošastnega storilca, ki si ne zasluži človeškega imena, kot nemočno žrtev. Celoten pogovor sporoča, da je grešni kozel mati otrok, da je ona prisilila otroka, da sta govorila vse tiste ostudnosti in izrekala “lažne obtožbe”, da je bila ona tista, ki je grdo ravnala z njima, ju tepla itd., in da je njun oče nedolžen. Skratka, da nič od tega, o čemer sta govorila otroka, ni res.

“Sodniki in policisti ščitijo storilce, ker so tudi sami med njimi.”

Njuna mati je izgubila skrbništvo nad otrokoma. V izjavi, ki jo je posnela leta 2017, pove, da je sodišče njej in njeni družini onemogočilo skoraj vse stike z njima in da ne ve niti tega, ali sta še živa. Skrbništvo je dobil oče, zlorabe in satanistična grozodejstva so se tako lahko nemoteno nadaljevali. Sodniki in policisti ščitijo storilce, ker so tudi sami med njimi. Lahko le upamo, da jih je do danes roka pravice ujela.

Naslovna foto: Gabriel in Alisa Dearman – Otroka sta natančno opisala satanistične rituale: kako žrtvujejo dojenčke, kako dojenčku odrežejo glavo in postrgajo ven vsebino lobanje, ki jo nato skuhajo in pojedo, kako plešejo z lobanjami dojenčkov.

VIDEO: Ricky Dearman – Obtožbe v primeru Hampstead, Intervju za BBC

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE