Claudia AndromedasKolumneRevija 5D

Claudia Andromedas: Apokalipsa … Kdaj in zakaj?

Napovedana je bila že tisočletja nazaj. Mnoge civilizacije preteklosti kakor tudi vsi njeni preroki so jo napovedali. Napovedali so jo tudi galaktiki iz Plejad, prenesli so nam vse podrobnosti in razodeli celoten potek dogajanja. Pred nami so velike spremembe, mnogi si zatiskajo oči in ušesa, ne želijo slišati niti videti, kar je na obzorju svetovnega oziroma kozmičnega dogajanja. Zakaj je tako?

Piše: Claudia Andromedas

Preprosto iz razloga, ker je bilo na to temo veliko špekulacij, napačnih interpretacij prerokb, lažnih in dvomljivih kanaliziranj ter datumov, ki niso prinesli »konca!« Dejstvo je, da sile Luči nikoli ne dajejo datuma; ne opredelijo dneva, meseca, leta, ure … Temveč za orientacijo dajejo dogodke, znake, znamenja, »sliko« zemeljskega stanja, ki napoveduje bližnjo uresničitev prerokbe. Dejstvo je, da se bo ZGODILO! Konec bo tega sveta, konec bo tega sistema, vendar to ne bo konec Zemlje niti človeštva!

Zgodilo se bo, kar je s strani sil Luči načrtovano.

Na Zemljo bo padel precej velik asteroid in nekaj manjših. To je del NAČRTA. Lokacija? Južni del severne hemisfere, natančneje: epicenter oziroma središče najmočnejšega udara bo Evropa … Od Velike Britanije preko Italije ter celotni Bližnji vzhod oziroma mala Azija. Kaj se bo zgodilo? Asteroid, ki bo padel na Zemljo, bo sprožil preskok zemeljskih polov. Prišlo bo do hitre spremembe, vse se bo zgodilo v eni noči in enem dnevu. Zemlja se bo obrnila. Država Ekvador se bo premaknila na mesto novega pola. Površina Zemlje bo doživela veliko rekonfiguracijo. Smer vrtenja Zemlje okrog njene osi se bo spremenila, Zemlja bo dobila nazaj svojo pravo smer – smer urinega kazalca. Treslo se bo, Zemljo bo premetavalo, vrglo jo bo iz orbite, iz zarisane in ustaljene poti, ki jo je imela okrog sonca.

Premaknjena in »postavljena« bo v novo orbito, ki bo veliko bližje soncu. Posledica bo povsem nova nebesna panorama. Dogajanje bo zelo intenzivno. Celotna Zemlja se bo tresla, drhtela, pokala, se odpirala. Požrla bo cela mesta. Močan in hiter preskok polov bo povzročil, da bodo morja in oceani dobesedno podivjali.

Valovi bodo stotine metrov visoki, z močjo tisoč atomskih bomb bodo rušili in odnašali vse pred sabo. Vulkani bodo bruhali kot še nikoli doslej. Celotni »ognjeni obroč« vulkanov bo postal en sam ogenj. Nebo bo prekrito z dimom, pepelom, posledica tega bo, da bomo nekaj dni v totalni temi, brez sonca. Zemeljske plasti se bodo lomile, dvigale, premikale, drsele druga ob drugi. Torzijske sile bodo dobesedno drobile Zemljo v notranjosti. Energije, ki se bodo pri tem sprožale, so neopisljive. Spremenile bodo vse na Zemlji in v njej. Izginili bodo skoraj vsi kontinenti. Morje jih bo dobesedno požrlo. Izginila bo vsa Evropa, Severna Amerika, skoraj cela Afrika, Azija, Bližnji in Daljni Vzhod, velik del Avstralije … Nastali bodo povsem novi kontinenti. Iz morja se bo dvignila veličastna Lumurija in ponovno sprejela »svoje«, ki so nekoč žalostno končali na njej oz. so morali bežati, ko so jo atomske eksplozije potapljale.

Južna Amerika, imenovana tudi Kraljica juga, bo ostala skoraj nedotaknjena.

Izbrana je, da bo zibelka in mati Novega Galaktičnega Človeka. Ima nepremagljivo božansko zaščito, izbrana je, da bo svetila v obdobju rušenja vsega starega. Človek je neusmiljeno pustošil in uničeval Zemljo. Ranil jo je, uničeval njeno površino, zlorabljal njena bogastva, ril po njeni notranjosti, zastrupljal oceane, morja, reke, jezera. Koliko atomskih poskusov je bilo narejenih v globinah oceanov? Koliko dragocenih substanc, mineralov, rudnin je človek ukradel Zemlji? Zemlja je živa. Čuti. Utripa. Diha. Boli jo. In zdaj bo rekla: DOVOLJ! Ne bo se maščevala. Samo postavila se bo zase in s površine otresla ves prah, smeti, vse tisto in vse tiste, ki niso spoštovali njene gostoljubnosti. Zemlja je naša gostiteljica. Naša mati. Hranila nas je kot svoje otroke. In zdaj si bo povrnila zdravje. Vrnila si bo čistost. Popolnost. Harmonijo. Red. Očistila se bo. Moč, ki jo bo uporabila in sprožila, bo mogočna, uničujoča … Spirala se bo z vodo, uporabila bo transformacijsko moč ognja. Zažgala bo vse, kar ni služilo Življenju, uničila bo vse, kar ni podpiralo Življenja in njene velikodušnosti. Dajala je zastonj, nesebično, in tako bi moral njene darove dajati naprej tudi človek. Rečeno je bilo: ignoranca, brezbrižnost, brezsrčnost človeka do narave bodo imele posledice!

Konzumirana in spremenjena bo v prah! Od starega ne bo ostalo nič! Še kamni bodo šli! Resnica je precej kruta, čistka bo dosledna in zelo temeljita. Vsa mesta bodo šla. Od njih ne bo ostalo nič! A je to res konec? To je konec sveta, tega sistema, te ureditve, Zemlje, kot smo jo poznali do sedaj. Zemlja ne bo uničena, samo očiščena bo in prenovljena za Novo Človeštvo. Kdo bo preživel? To bo človek z jasno in čisto Zavestjo. Človek, ki bo v sebi odprl Kraljestvo Luči.

Zakaj se vse to mora zgoditi?

Se res mora? Ni druge poti? Ni lepšega, bolj nežnega načina? Zakaj mora biti tako uničujoče? To so vprašanja, ki se zdaj porajajo večini od vas. Zakaj? Odgovor je preprost. Na Zemlji že tisočletja vlada tema. Postala je način življenja, postala nam je tako domača, da mislimo, da tako mora biti, da je tako prav. Zemlja je že več kot 75.000 let pod oblastjo drako-reptiloidnih ras, ki jo upravljajo iz svojih baz v globini Zemlje. Tam so centri – podzemne baze, kjer se vršijo razni eksperimenti, zlorabe, kloniranje, genetsko manipuliranje, predvsem pa se od tam vpliva na vse tiste ljudi, ki so sprejemljivi in odprti za nižje energije teh zloveščih entitet.

Ogromno jih je. Mnogim zelo znana Shambala in Agharta služi že tisočletja kot dom, pribežališče in zatočišče entitetam teme pred silami Luči, pred katerimi so te entitete zbežale v globino Zemlje. Tukaj so, v njeni notranjosti, kajti Zemlja je votla. Od tam upravljajo svet. Od tam vplivajo na vsa svetovna dogajanja, dirigirajo vse, na Zemlji imajo svoje marionete, svoje klone in hibride, ki jih vodijo po želji in potrebi za svoje temne, destruktivne namene. Te entitete se hranijo z nizko energijo. Njihova hrana je energija trpljenja, žalosti, bolečine, sovraštva, vojn, izgub … Zato težijo k temu, da je na Zemlji zmeraj »pestro« dogajanje, da se sproža čim več negativne energije. Te entitete se lahko dokončno in popolnoma odstranijo le tako, da se zemeljska notranjost temeljito očisti, kar pomeni, da mora vse, kar je znotraj, priti na površje, kjer bo spremenjeno v prah in pepel. V tej fazi totalnega kaosa, ko se bo Zemlja tresla, obračala, odpirala, ko bo iz notranjosti na površje prišla vsa drhal teme, bo na nebu prisotna flota galaktičnih plovil, ki bodo v prah spreminjala vse, kar bo prilezlo iz globin. Deležni bomo pomoči in asistence naših galaktičnih bratov.

Vse te stvari imajo en sam cilj in namen … da Zemljo končno in dokončno očistijo na vseh nivojih.

Temu se ne da ubežati. Pred tem se ne da skriti. Proces bo temeljit in bo zajel vse. Kdo bo rešen? Vsak, ki je v sebi odprl vrelec neskončne, čiste, nesebične Božanske Ljubezni. Ne bo pomagal denar. Ne bodo pomagali položaj, status, izobrazba. Vse te stvari bodo brezpredmetne. Rešitev bo dana tistim z brezmadežnim srcem in Lučjo v sebi. Ti bodo svetili in ti bodo po potrebi dvignjeni in odpeljani na varno. Nad vsemi bodo bdeli galaktiki. Nudili bodo pomoč, zavetje, hrano in vse, kar bo pripomoglo k hitrejši obnovi Zemlje. Konec tega sveta je v bistvu konec 3D sistema, konec vseh filozofskih sistemov, religij, doktrin, ekonomije, politike, vojske … Na kratko: konec teme!

Kaj nas čaka?

Tako zelo obljubljena Zlata doba na Zemlji. Gledali bomo Novo Nebo in živeli na povsem Novi Zemlji. Cena bo visoka. Zemlja bo dobila novo orbito okrog Sonca. Bližje bo Soncu. Zvezdnato nebo bo drugačno. Frekvenca Zemlje bo veliko višja. Temu primerna mora biti tudi naša vibracija, torej veliko višja. V novi energetski »klimi« bodo lahko živeli samo tisti, ki bodo nove in višje vibracije prenesli. Drugače rečeno: vse, kar bo vibriralo nižje, bo uničeno. Luč bo izbrala Luč! Izvršila se bo velika selekcija, zgodila se bo Pravičnost Luči. Zgodilo se bo Novo človeštvo. Nas mora biti strah? Ne! Ta trenutek se lahko zavestno odločimo, kje bomo. Potni list za Raj na Zemlji je Ljubezen! Ne pomagajo bunkerji pod zemljo, ker bodo zdrobljeni … Ne pomagajo kupi denarja, ker bo denar brez vrednosti … Ne pomagajo akademski nazivi, ker bodo v trenutku zbledeli … Ne pomagajo »dobre zveze«, ker jih Luč ne priznava … Ne pomaga nič, kar je v domeni človeškega, nižjega, materialnega, omejenega … Pomaga LJUBEZEN! Ta bo rešila in našla vse, ki so LJUBEZEN!

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE