Revija 5DŽrtve satanistov

Pričevanja žrtev in očividcev satanističnih ritualov žrtvovanja otrok #007: Richard Kerr

V seriji člankov na temo satanističnih ritualov žrtvovanja otrok predstavljamo ljudi, ki so morali skozi pekel, kakršnega si večina normalnih ljudi ne zmore niti predstavljati – in to že kot otroci. Ti ljudje so se izpostavili in glasno spregovorili o svojih izkušnjah, pri čemer so imenovali storilce. To so storili tudi v imenu preštevilnih drugih žrtev, ki so bile zlorabljane in mučene kot otroci, pa si v odrasli dobi o tem niso upale spregovoriti ali pa so že pokojne. Podatke o teh nadčloveško pogumnih ljudeh, njihova pričevanja, zapise in videoposnetke je moč najti na internetu.

Piše: Sara Zupan

RICHARD KERR

Irec Richard Kerr je bil kot najstnik žrtev trgovine z ljudmi, “VIP pedofilskega ringa” z zelo visokimi člani. Bil je seksualni objekt, deček-igračka. V zvezi s to zadevo je, kot precej tipično omeni novinarka v prispevku za Channel 4 News, nastal cel kup “teorij zarot”. A Richard Kerr vztraja, da je VIP pedofilski krog zares obstajal in da je čas, da resnica pride na dan. Vpleteni so bili politiki in drugi ljudje z veliko stopnjo vpliva in moči.

Njegova zgodba se je začela v Belfastu v sedemdesetih letih v deškem domu Kincora, v katerem je bival od petega leta. Pri štirinajstih je bil skupaj s še dvema fantoma prodan trgovini z ljudmi (oba sta kasneje naredila samomor). Zlorabljalo jih je več vplivnih moških na pomembnih položajih. Mnogi dečki iz omenjenega doma naj bi bili zlorabljani s strani pomembnih in visokih oseb, kot so ministri, politiki, duhovniki, pop zvezde, vohuni, sodniki in člani kraljevega gospodinjstva. Žrtve so obtožile zloglasno tolpo MI5, da je blokirala vse policijske preiskave v zvezi s tem.

Richard Kerr je bil pri štirinajstih skupaj s še dvema fantoma prodan trgovini z ljudmi. Zlorabljalo jih je več vplivnih moških na pomembnih položajih: ministri, politiki, duhovniki, pop zvezde, vohuni, sodniki in člani kraljevega gospodinjstva.

Leta 1977, ko je imel Richard petnajst let, je bil poslan v Liverpool, kjer ga je neki moški zlorabil, nato je bil prepeljan v Manchester in kasneje v London, kjer je bil v nekem hotelu prisiljen imeti spolne odnose z več moškimi. Tam naj bi doživel svojo najbolj nasilno preizkušnjo.

Za Channel 4 News je povedal:

“Zvezan sem bil, roke sem imel priklenjene za hrbet. Ne vem, zakaj sem bil zvezan, a tega se dobro spomnim. Ni bil samo en moški. Še drugi so bili tam, še drugi so prihajali v sobo. Fotografirali so me.”

Omenja tudi luksuzni stanovanjski kompleks Dolphin Square v Londonu, kamor je bil prav tako odpeljan in kjer naj bi okoli leta 1980 ena od žrtev na lastne oči videla, kako je neki član konzervativne stranke britanskega parlamenta zadavil 12-letnega dečka. V naslednjem letu naj bi se zgodil umor še enega dečka, kar je gledal neki minister.

“Zlorabljalo jih je več vplivnih moških na pomembnih položajih. Mnogi dečki iz omenjenega doma naj bi bili zlorabljani s strani pomembnih in visokih oseb, kot so ministri, politiki, duhovniki, pop zvezde, vohuni, sodniki in člani kraljevega gospodinjstva.”

Kerr izpostavlja, da so bili med moškimi, ki so ga zlorabljali, znani politiki, vendar se jih še vedno boji imenovati. “Vedeti moram, da lahko zaupam državi,” pravi. “A glede na to, da nočejo razpravljati o Kincori, sklepam, da skušajo zadevo pomesti pod preprogo.”

Otroški dom v Belfastu je vodil William McGrath, domnevni informator skupine MI5. Skupaj s še dvema članoma osebja v domu, Williamom Semplom in Josephom Mainsom, so ga leta 1981 zaprli zaradi spolnega nadlegovanja otrok, ki so bili v oskrbi doma.

Richard Kerr je od svojega petega leta bival v deškem domu Kincora v Belfastu, katerega vodja in dva člana osebja so bili leta 1981 aretirani zaradi spolnega nadlegovanja otrok, ki so tam prebivali.

Richard kot deček ni mogel nikamor pobegniti, oni so bili odgovorni zanj. Iz njega so naredili moško prostitutko. Boleče spomine je dolgo skušal blokirati. Še vedno ga ljudje, ki jim zaupa, svarijo, naj ne govori o tem. Dvakrat so ga obiskali celo detektivi, ki so mu naročili, naj preneha govoriti o Kincori in ostane tiho.

Ni jih poslušal. Odločil se je, da spregovori, tudi zaradi prijateljev, ki sta storila samomor, in zaradi vseh, ki jih je doletela podobna kruta usoda in so preživeli. Pravi, da je zdaj glas tistih, ki so brez glasu. Tistim, ki so odgovorni za te grozote, mora biti sojeno.

 

VIDEO: Richard Kerr, žrtev VIP pedofilskega kroga Kincora sregovori …

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE