Revija 5DŽrtve satanistov

Pričevanja žrtev in očividcev satanističnih ritualov žrtvovanja otrok #011: Carolyn Bramhall

V seriji člankov na temo satanističnih ritualov žrtvovanja otrok predstavljamo ljudi, ki so morali skozi pekel, kakršnega si večina normalnih ljudi ne zmore niti predstavljati – in to že kot otroci. Ti ljudje so se izpostavili in glasno spregovorili o svojih izkušnjah, pri čemer so imenovali storilce. To so storili tudi v imenu preštevilnih drugih žrtev, ki so bile zlorabljane in mučene kot otroci, pa si v odrasli dobi o tem niso upale spregovoriti ali pa so že pokojne. Podatke o teh nadčloveško pogumnih ljudeh, njihova pričevanja, zapise in videoposnetke je moč najti na internetu.

Piše: Sara Zupan

CAROLYN BRAMHALL

Carolyn Bramhall iz Velike Britanije je bila kot otrok žrtev grozljivih satanističnih obrednih zlorab, ki so jih nad njo izvajali tako njena družina kot neznanci, h katerim so jo odpeljali. Med odraščanjem pa se grozot, s katerimi je bila soočena v otroštvu, sploh ni spominjala, saj je njena podzavest blokirala spomine. Trpela je zaradi disociativne motnje identitete, zdaj pa pomaga drugim žrtvam, da si opomorejo in obnovijo svoje življenje.

Carolyn so po opravljeni diplomi na Bible College (Biblijski ali teološki inštitut, op. prev.) in po tem, ko je začela delati z mladimi, nenadoma začele bombardirati strašne nočne more, ki so vključevale prizore, kakršni so prisotni le v najhujših grozljivkah. Odločila se je, da se bo skupaj z družino preselila v Ameriko in se tam ustalila, vendar se je pogostost nočnih mor le še povečala, istočasno pa je Carolyn trpela zaradi hudega psihičnega obolenja.

Carolyn Bramhall je izdala knjigo z naslovom “Am I A Good Girl Yet?” (“Sem zdaj že pridna punčka?”). V knjigi opisuje svojo življenjsko zgodbo, zlorabe, ki jih je utrpela kot otrok, in svojo diagnozo disociativne motnje identitete.

Diagnosticirali so ji disociativno motnjo identitete (DID) ali multiplo osebnostno motnjo, ki je opredeljena kot redko stanje, za katero je značilna razcepljenost osebnosti na dve ali več različnih identitet ali osebnostnih stanj, imenovanih alter ego. Pri njej je bilo teh različnih osebnosti kar več kot 109.

Vloga teh številnih različnih osebnosti ali alter egov pri Carolyn je bila, da so prikrile zlorabe, ki jih je utrpela kot otrok. To je tudi pojasnilo nočne more, ki so jo začele napadati. Na primer, eden od alter egov, imenovan “Ju Ju”, se je oglasil s spomini na ekstremne zlorabe, ki jih je Carolyn utrpela, in ker je verjela, da se to še vedno dogaja, jo je moral alter ego “Ju Ju” prepričati, da je varna.

Pojav te in mnogih drugih osebnosti so sprožili določeni zvoki, ki jih je Carolyn slišala kot otrok, kot je denimo zapiranje vrat avtomobila. Slednji zvok je bil znak, da se bo zloraba vsak čas začela, zato mora Carolyn “oditi”, da se dogodkov, ki so sledili, ne bi spominjala.

Vsak od njenih alter egov je imel svojo osebnost, svoje preference (kaj mu je všeč in česa ne mara) in celo svojo pisavo. Skozi terapijo je Carolyn prišla do razumevanja, zakaj je bilo potrebno, da so ti alter egi obstajali, in kako lahko travmatične zlorabe povzročijo razcepljenost človekove osebnosti. Ta razdrobljenost na različne osebnosti človeku, ki je doživel hude travme, pomaga preživeti.

Na YouTubu si je mogoče ogledati videoposnetek, ki je bil objavljen konec aprila 2019 in v katerem se Carolyn Bramhall pogovarja z moderatorjem, nekdanjim policistom Jonom Wedgerjem na temo satanističnih ritualnih zlorab in disociativne motnje identitete.

Carolyn Bramhall je izdala knjigo z naslovom “Am I A Good Girl Yet?” (“Sem zdaj že pridna punčka?”). V knjigi opisuje svojo življenjsko zgodbo, zlorabe, ki jih je utrpela kot otrok, in svojo diagnozo DID. Sčasoma se je zmogla Carolyn popolnoma vključiti v svoje življenje, svojim alter egom, ki so ji pomagali soočiti se z doživetimi zlorabami, pa je lahko končno dovolila, da odidejo, in tako sama prevzela popoln nadzor nad svojim življenjem. Glede tega je povedala, da je šlo za precej težko izkušnjo, saj žrtve te bolezni s svojimi drugimi osebnostmi pogosto razvijejo prijateljske odnose in trdne vezi.

Na YouTubu si je mogoče ogledati videoposnetek, ki je bil objavljen konec aprila 2019 in v katerem se Carolyn Bramhall pogovarja z moderatorjem, nekdanjim policistom Jonom Wedgerjem na temo satanističnih ritualnih zlorab in disociativne motnje identitete. Carolyn v pogovoru med drugim pove, da so tovrstne zlorabe nepredstavljivo krute, saj vključujejo tako fizično kot čustveno, duhovno in mentalno zlorabo. Otrok preprosto ne ve, kako naj se spopade s tako grozljivo izkušnjo, zato se “razcepi” na različne osebnosti, da lažje preživi.

“Carolyn Bramhall iz Velike Britanije je bila kot otrok žrtev grozljivih satanističnih obrednih zlorab, ki so jih nad njo izvajali tako njena družina kot neznanci …”

Carolyn omeni tudi, da je v določenem obdobju svojega življenja lahko videla angele in demone. Lahko je videla demona, prisesanega na nekoga. Videla ga je kot zelo temno entiteto, ne zgolj kot senco, temveč kot nekaj bolj oprijemljivega; barve, ki jih je zaznala, pa so bile zelena, črna ali oranžna.

Carolyn zdaj dela s preživelimi žrtvami satanističnih ritualnih zlorab, med katerimi mnogi spričo travmatičnih izkušenj trpijo zaradi disociativne motnje identitete. Prepričana je, da je DID pogosto, kar v 90 % primerov, posledica satanističnih obrednih zlorab, in da so tovrstne zlorabe zelo razširjene, vendar žal še naprej ostajajo prezrte in se o njih ne poroča. Verjame, da so primeri, s katerimi se ukvarja sama, le vrh ledene gore.

Naslovna foto: Carolyn Bramhall iz Velike Britanije je bila kot otrok žrtev grozljivih satanističnih obrednih zlorab, ki so jih nad njo izvajali tako njena družina kot neznanci, h katerim so jo odpeljali. Med odraščanjem pa se grozot, s katerimi je bila soočena v otroštvu, sploh ni spominjala, saj je njena podzavest blokirala spomine.

 

VIDEO: Carolyn Bramhall, žrtev satanskega obrednega zlorabe in obredno žrtvovanje otroka

 

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE