Revija 5DŽrtve satanistov

Pričevanja žrtev in očividcev satanističnih ritualov žrtvovanja otrok #010: Teresa

V seriji člankov na temo satanističnih ritualov žrtvovanja otrok predstavljamo ljudi, ki so morali skozi pekel, kakršnega si večina normalnih ljudi ne zmore niti predstavljati – in to že kot otroci. Ti ljudje so se izpostavili in glasno spregovorili o svojih izkušnjah, pri čemer so imenovali storilce. To so storili tudi v imenu preštevilnih drugih žrtev, ki so bile zlorabljane in mučene kot otroci, pa si v odrasli dobi o tem niso upale spregovoriti ali pa so že pokojne. Podatke o teh nadčloveško pogumnih ljudeh, njihova pričevanja, zapise in videoposnetke je moč najti na internetu.

Piše: Sara Zupan

TERESA

Deklica iz Velike Britanije, imenovana zgolj “Teresa” (brez priimka), je bila vse od drugega leta starosti žrtev strahotnih zlorab s strani satanističnega kulta, v katerem je imela vodilno vlogo njena babica, pri kateri je živela. Šele pri petnajstih letih je uspela svoji materi sporočiti, kaj se ji dogaja, pobegniti storilcem in poročati policiji o zlorabah. Po ločitvi od Teresinega očeta se njena mama ni mogla soočiti s skrbjo za svoje otroke, zato jih je pustila v oskrbi svojega bivšega moža. Nekaj časa so Teresa, ki je bila takrat še dojenček, ter njeni bratje in sestre živeli z očetom in babico. Potem se je njihov oče odselil in Teresa je bila dodeljena v stalno oskrbo svoji babici.

Na spletni strani The Thinking Conservative je v oddaji “60 minutes Australia” iz leta 1989 predstavljen Teresin primer. Voditelj na začetku oddaje pove, da so s preiskovanjem skrivnih satanističnih kultov začeli tedaj, ko jih je konservativni član britanskega parlamenta Geoffrey Dickens, ki je bil predan razkrivanju pedofilije, povezal z ritualnimi umori otrok. Leta 1989 se je takrat 15-letna Teresa že rešila iz pekla, v katerem je živela od ranega otroštva. V pogovoru z voditeljem je izdala srhljive podrobnosti iz svojega dotedanjega življenja.

Babica iz pekla: “Nan” je svojo vnukinjo izpostavljala premnogim spolnim zlorabam, jo silila v spolne odnose z živalmi in ji celo opravljala splave.

Od 2. leta starosti je bila podvržena rednim fizičnim in spolnim zlorabam na satanističnih obredih, kjer je bila njena babica (znana tudi kot “Nan”) aktivna članica, nekakšna vodja kulta. Tam je bila prisiljena seksati z desetimi do tridesetimi člani naenkrat, ki so si jo podajali kot kos mesa. Na vprašanje voditelja, kaj je medtem počela njena babica, Teresa odgovori, da se je ponavadi smejala ali le smehljala, ali pa seksala s katerim od moških. Doma jo je “Nan” silila v spolne odnose z živalmi, kot so koze in osli.

Zaradi nenehno ponavljajočih se zlorab je Teresa najmanj sedemkrat zanosila. Pri enajstih letih je rodila deklico, ki je ostala živa. Mnoge od nosečnosti so se končale s splavi, pri čemer je bil plod v ritualu žrtvovan Satanu. V enem primeru naj bi se po splavu otrok še premikal in bil nato umorjen, nakar so ga člani kulta začeli jesti, Teresa pa je bila prisiljena sodelovati v tem ogabnem kanibalizmu. Pojesti je morala lastnega splavljenega otroka.

“Kdor ne verjame pričevanjem žrtev zlorab ali se jim celo posmehuje in jih ožigosa za lažnivce ali v najboljšem primeru psihično neuravnovešene in nore, se postavi na stran storilcev.”

Teresa je povedala, da se je večina zlorab, ki jim je bila izpostavljena, zgodila v veliki, okrašeni stavbi na podeželju, ki je bila podobna gradu in je bila očitno v lasti zelo bogatih ljudi. Vendar nikoli ni uspela pokazati policiji lokacije te hiše, ker je bila vedno, kadar je bila odpeljana tja, v nezavesti ali omamljena. Tam je bila Teresa priča umorom številnih odraslih ter majhnih otrok in dojenčkov v imenu Satana. Otroke in dojenčke so imeli za “čiste žrtve”. Trupla so bila kasneje uničena v kadeh kisline. Na ta način je bilo mogoče prikriti na stotine umorov.

Teresa je bila podvržena različnim načinom mučenja, med drugim je omenila, da so otroke, torej tudi njo, zapirali v tesne, krstam podobne zaboje skupaj s pajki, črvi in kačami. Njena mati, ki je prav tako nastopila v oddaji, je to, kot tudi vse ostalo, o čemer je pričala njena hči, potrdila.

Teresa je bila vse od drugega leta starosti žrtev strahotnih zlorab s strani satanističnega kulta, v katerem je imela vodilno vlogo njena babica, pri kateri je živela. Šele pri petnajstih letih je uspela pobegniti storilcem.

Ko je Teresa končno povedala svoji materi za grozljive zlorabe, ki jim je bila izpostavljena, je pri petnajstih uspela pobegniti storilcem, svoje obtožbe pa je tudi predložila policiji. Preiskava je privedla do tega, da je bilo pet moških obtoženih posilstva, “Nan” pa sedmih primerov napeljevanja k posilstvu in treh primerov izvedbe splava.

Teresinemu pričanju je prisluhnil tudi Ray Wyre, terapevt in pionir na področju zdravljenja spolnih prestopnikov in pedofilov, ki je potrdil, da dekle govori resnico. Poleg tega je njen primer takoj povezal s številnimi primeri svojih pacientov, moških, ki so poročali o popolnoma enakih postopkih in dogajanjih znotraj satanističnih kultov. Podobno je ugotovil Teresin psihiater, ki je dejal, da njene pripovedi niso “plod psihotične bolezni niti izmišljotina bujne domišljije”. Tudi zdravniška poročila so podprla Teresine izpovedi in potrdila, da je resnično utrpela grozljivo, dolgotrajno, kontinuirano spolno zlorabo.

“V enem primeru naj bi se po splavu otrok še premikal in bil nato umorjen, nakar so ga člani kulta začeli jesti, Teresa pa je bila prisiljena sodelovati v tem ogabnem kanibalizmu. Pojesti je morala lastnega splavljenega otroka.”

Za morebitne ‘nejeverne tomaže’: zakaj bi se katerakoli žrtev želela spominjati tako mučnih dogodkov? Kako lahko prezremo dokaze o spolni zlorabi, ki so bili preverjeni z zdravniškimi poročili? In, nenazadnje – kako bi si lahko katerikoli otrok, ki poroča o zlorabah, izmislil takšne nepopisne, sprevržene grozote? To so stvari, ki presegajo še tako bujno domišljijo, sploh, če govorimo o domišljiji otrok, ki je še neomadeževana. Ko voditelj oddaje Tereso vpraša, ali obstaja možnost, da bi si vse to izmislila ali pa da gre zgolj za njene nočne more, Teresa pove, da govori resnico, in da če je vse to nočna mora, potem je takšna, ki se nikoli ne konča in se iz nje ni mogoče zbuditi.

Neizpodbitno dejstvo je: kdor ne verjame pričevanjem žrtev zlorab ali se jim celo posmehuje in jih ožigosa za lažnivce ali v najboljšem primeru psihično neuravnovešene in nore, se postavi na stran storilcev.

Naslovna foto: V oddaji “60 minutes Australia”, ki je bila posneta leta 1989, se takrat 15-letna Teresa pogovarja z voditeljem, ki jo sprašuje o podrobnostih njenega strahotnega otroštva in o dolgoletnih zlorabah, ki jim je naposled uspela ubežati.

 

VIDEO: Teresin beg pred brutalnim ‘satanskim kultom’ in bizarnimi rituali

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE