Claudia AndromedasKolumneRevija 5D

Claudia Andromedas: SOS za človeštvo … Kaj nas čaka in kako se pripraviti?

Živimo v zelo turbulentnih časih. Na Zemlji se dogaja veliko. Mnogi želijo spati naprej; spoznati Resnico, spregledati, prevzeti odgovornost in krmilo življenja v svoje roke, je za mnoge preveč, veliko preveč. Lažje je kriviti vse okrog sebe in kazati s prstom na druge! Krivi so: vlada, politiki, ekonomisti, zdravstvo, vojska, religija … torej DRUGI! Prav je, da nehamo igrati vlogo žrtve. Zastarela je, ne pristoji nam več. Treba je zavihati rokave in začeti pri sebi, brez opravičil.

Piše: Claudia Andromedas

Zemlja se oglaša!

Poka, se odpira, trese, bruha ogenj, pustoši z viharji, z vodo spira in odnaša nesnago tega sveta. Živali umirajo, izgubljajo orientacijo, oslepijo brez znanega vzroka. Nebo govori, daje znamenja, pred vsakim velikim potresom postane škrlatno rdeče! A sploh kaj vidimo, se zavedamo vsega tega? Še imamo čas, da se zbudimo. Zbuditi se zdaj je nuja, je potreba, je edina alternativa za preživetje! Mnogi ne želijo slišati in vedeti nič! Pravijo, da so napovedi grozne, kaotične, katastrofalne. Želijo poslušati lepe stvari, meditirati, se dvigovati v druge sfere, medtem ko Zemlja kriči in joče … Nešteto je napovedi za poslednji čas, ki prihaja. Neizbežno prihaja konec tega sveta. Vladali so mu tema, reptili, drakoni, bitja brez duše!

Ta svet mora propasti in to do temeljev. To so napovedali vsi veliki preroki sedanjosti in preteklosti. Ne bo milosti. Sile teme morajo biti uničene. Vladale so tisočletja. Stojijo za vsemi vodilnimi strukturami tega sveta. Njihova orodja so: politika, ekonomija, religija in vojska. Padlo bo vse, kar je podpiralo ta sistem in mu služilo.

Kaj nas čaka?

Veliko virov napoveduje 3. svetovno vojno. Napovedana je z vsemi detajli! Ali je res potrebna? Ne! Vendar svetu vlada tema. Velesile se oborožujejo do vratu. Rusija je pred kratkim “veličastno” demonstrirala svoje najnovejše orožje. Jedrski misil, dometa več kot 10.000 km, 2000-krat močnejši od atomske bombe, vržene na Hirošimo. Misil se imenuje “Satan”! Slučaj? Ne! Za naslednje leto Rusija pripravlja nov projekt. Prikazala bo novo super orožje. Radioaktivni tsunami! Posebni radioaktivni jedrski misil, ki lahko obide Zemljo, eksplodira nekaj desetin kilometrov pred ciljem ter povzroči 500 m visoke radioaktivne valove, ki zradirajo vse! Podobno delujejo Kitajska, ZDA, Severna Koreja … Zakaj se vsi trudijo imeti čim boljše orožje za masovno uničenje? Kdo stoji za temi politiki, kdo jih vodi in kam? Dejstvo je, da mnoge prerokbe iz preteklosti in sedanjosti napovedujejo konec tega sveta. Dobesedno konec. Skozi jedrsko vojno. Detajle te vojne so razodeli naši galaktični bratje iz Plejad! Konkretno: Krisnamerk iz Shielho, sončnega sistema v Plejadah, ki šteje 45 planetov.

Zakaj bo prišlo do 3. svetovne vojne?

Na zemlji že tisočletja vladajo sile teme. Reptili, drakoni in razni hibridi. Kje so? V notranjosti Zemlje in v njeni skorji. Današnja situacija na Zemlji, dekadenca človeštva, ki smo ji priča sedaj, je “slika” njihove vladavine. To so bitja brez duše in občutkov. Njihova hrana so energetski fluidi ljudi, kri, trpljenje, vojne, bolezni, smrt. Imajo svoja orodja! Politike, religiozne voditelje, ekonomiste in vojsko. Kdo stoji za vsemi vladami sveta? Oni! Kdo teži za čim večjim oboroževanjem? Oni! Kdo bo sprožil vojno? Oni! V tej vojni se bodo pogubili sami!

Dobili bomo pomoč. V ključnih trenutkih nam bodo priskočili na pomoč galaktiki iz ozvezdij Bik, Lev, Vodnar in Škorpijon. Bila se bo bitka. Vse drako-reptilske baze v globini Zemlje bodo uničene s posredovanjem galaktikov. Bežali bodo iz svojih podzemnih baz na površino Zemlje, kjer jih bodo galaktične flote uničile. Zemlja se mora očistiti te drhali in to do konca. Bivajo tudi v globinah. Zemlja je votla, v njenem središču sveti sonce, obstajajo oceani in kontinenti. Šambala in Agartha sta mnogim znana kontinenta, žal sta naseljena tudi z reptili in drakoni. Vse to mora biti iztrebljeno in uničeno.

S 3. svetovno vojno sovpada tudi menjava zemeljskih polov.

Dejstvo je, da se magnetizem Zemlje na južni polobli močno zmanjšuje. Na področju Južne Amerike, konkretno nad Argentino, je več kot 500 km velika anomalija. Elektromagnetno polje na tem področju drastično pada. Dogajati so se začele čudne stvari. Sateliti na tem področju povsem odpovedo. Izgubijo kontrolo, se obračajo in vrtijo, nakar se razletijo. Obstaja nevarnost tudi za avione! Mnogi trdijo, da padec elektromagnetizma Zemlje na tem področju lahko usodno spremeni našo DNK! Večina strokovnjakov to anomalijo povezuje s spremembo polov.

Sprememba polov je dejstvo. Zgodila se bo, ker je načrtovana in predvidena s strani sil Luči. Posledice tega dogodka si človek težko predstavlja. Zemlja se bo dvignila, obrnila, odprla, vulkani bodo bruhali, rodili se bodo novi kontinenti, nastala bosta Novo Nebo in Nova Zemlja. Zemlja bo dobila povsem novo orbito.

Pred nami so torej drastične spremembe.

Zemlja bo uničena. Površina bo spremenjena. Od stare Zemlje ne bo ostalo nič. Preživela bo približno ena četrtina človeštva, okrog dve milijardi ljudi. Kdo bo preživel? Kaj nam svetujejo naši galaktični bratje? Kaj narediti? Kam iti? Kako se pripraviti? Kot prvo je potrebno izklopiti ves strah. Namen tega razodetja je, da se ljudje pripravijo. Kako? Velika večina Zemlje bo poplavljena! Nastali bodo novi kontinenti. Novi oceani. Galaktiki svetujejo umik iz mest na podeželje, na višino 1200-1500 m! To je varna višina, ki jo gigantski morski valovi ne dosežejo, prav tako tudi radiacija jedrskih bomb ne. V ospredje prihaja samooskrba, torej lastno pridelovanje hrane. Galaktiki nam bodo pomagali. Nove rastline bodo bogato rodile gigantske plodove v zelo kratkem času. To se v bistvu že dogaja, kajti Južna Amerika se pripravlja pod okriljem galaktikov na čas, ki prihaja.

Zakaj Južna Amerika? Zato, ker je čista, ker bo zaščitena, ker jo naseljujejo ljudje, ki nosijo v sebi potencial vseh štirih ras na Zemlji. Zato, ker so na kontinentu galaktiki prisotni že ves čas. Argentina bo samaritanka novega človeštva. Zibelka novih otrok Luči in Ljubezni. Sprejela bo preživele z vsega sveta. Brezpogojno, z ljubeznijo in neskončno dobroto. Nekdanje ozemlje Inkov, njihove terase na višini so bile namenoma grajene tako. Preživele so čas, spet bodo služile človeštvu in ga hranile. To bo novi dom mnogih ljudi.

Kdo bo preživel in kako se pripraviti?

Mnogi z veliko denarja si že gradijo bunkerje. Ne bodo pomagali, ker se bodo vse plasti iz globin dvigale, obračale … Vse, kar je znotraj, bo dvignjeno na površje! Torej, kje je rešitev? Najboljši bunker, najboljše zatočišče je čisto srce, polno ljubezni in miru. Obstaja načrt rešitve! Narejen je! Koga bo izbral? Kdo bo hodil po Novi Zemlji in gledal Novo Nebo? Ena četrtina človeštva bo rešena. Pomagali bodo galaktiki. V ključnih trenutkih bodo “izbrane” prenesli na varno. Postavili jih bodo na pravi kraj in na pravo mesto. Pomagali bodo na vse možne načine. S hrano. Prisotni so v globinah oceanov, tam nam bodo “izdelovali” posebne alge, polne železa. V svojih laboratorijih nam bodo med drugim izdelovali tudi hemoglobin. Pomagali in vodili bodo vključno s 144.000 izbranimi dušami, ki bodo avatarji nove dobe za novi čas, ki prihaja.

Kdo bo preživel? Tisti, ki je izbral Luč, Mir in Ljubezen. Tisti, ki je delal na sebi, da je v sebi odprl in razvil najvišje Božanske kvalitete. Preživel bo tisti, ki ima plemenito srce, ki vidi v vsakem človeku svojega brata in sestro. Tisti, ki bo delil, pomagal in delal za skupno dobro vseh. Tisti, ki bo v sebi odprl duhovno Inteligenco in dopustil, da ljubezen vodi vsak gib, vsako dejanje in vsako misel. Tisti, ki bo odložil človeško ter odprl vse božansko v sebi. Tisti, ki bo umrl za vse človeško in vstal za vse božansko.

Kdaj bo to?

Edini kontinent, ki bo preživel in ostal skoraj nedotaknjen, bo Južna Amerika. Srednja Amerika se bo potopila, Severna Amerika bo uničena od jedrskih eksplozij in močno radioaktivna … Južna Amerika bo zibelka nove galaktične rase. Plejadčani ji pravijo “Kraljica Juga”! Dvignila se bo in poklicala svoje v svoj objem! Hranila jih bo kot najboljša mati in jim dala nov, udoben in topel dom.

Kdaj bo to? Čez približno 5-6 let!

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE