AktualnoZanimivosti

NOVO NA TRGU: Na trgu še ena izmed nadvse poučnih in za vaše zdravje koristnih knjig, Zdravi brez mleka in sira (V SLOVENŠČINI)

Te dni je Založba Planet izdala še eno v nizu nadvse kakovostnih in poučnih knjig, tokrat knjigo z naslovom Zdravi brez mleka in sira. Knjiga govori o škodljivosti mleka (in mlečnih izdelkov) živalskega izvora, katerega še dandanes ljudje uživamo, ker mislimo, da je to dobro (in potrebno) za naše zdravje. Resnica je ravno obratna. To miselnost je mlekarska industrija, ki ima od tega seveda velik zaslužek, vcepila v glave našim prednikom, sedaj pa se ta stereotip prenaša iz roda v rod, posledica tega pa je, žal, čedalje več bolnih ljudi.

Mleko je (res) idealna hrana, a LE materino mleko in še to LE za dojenčka!

Dr. Neal Barnard v knjigi med drugim opisuje tudi izkušnje ljudi, ki so prenehali z uživanjem mleka živalskega izvora in doživeli preporod. “Ann so mučile težave z dihali in kronične težave s prebavnim traktom. Kot hči predelovalca mleka ne bi nikoli pomislila, da bi vzrok njenih težav lahko bili mlečni izdelki. Ko ji je zdravnik svetoval, naj jih izloči iz prehrane, so njene težave izginile”, je ena od teh, druga pa pravi:

“Ko je imel Chad okoli 17 let, je od prijatelja slišal, da mlečni izdelki lahko sprožajo težave z dihanjem. Z drugimi besedami, krivec bi lahko bile njegove priljubljene testenine s sirom in druge jedi z mlečnimi izdelki. Začel je povezovati dejstva. Spomnil se je, kako je kot otrok zvečer jedel sladoled in nato ponoči kašljal in sopel. Odločil se je, da bo zadevo preizkusil. Iz prehrane je izločil mleko, sir in vse, kar je vsebovalo sledi mlečnih izdelkov. “Ni bilo lahko, a želel sem poskusiti,” pravi. “Druge izbire nisem imel.” Učinek je bil dramatičen. “V par mesecih so moje alergije izginile in sopenje je prenehalo.”

Knjiga, ki vam lahko spremeni življenje. Na bolje, seveda!

Za svojo knjižno uspešnico Zdravi brez mleka in sira je dr. Neal Barnard dobil tudi številne pozitivne kritike. “Če vas zanima, kje bo medicina čez deset let, danes berite dela dr. Neala Barnarda”, je med drugim dejal Dean Ornish, dr. medicine in avtor številnih knjižnih uspešnic, kuharska mojstra Chad in Derek Sarno pa sta med drugim povedala: “Dr. Barnard deli resnico o eni najhujših zasvojenosti v Ameriki. Obvezno branje za vsakogar, ki si želi nekaj spodbude pri svoji odločitvi za popolnoma rastlinsko prehrano.”

Kako naročiti knjigo?

Knjiga Zdravi brez mleka in sira lahko spremeni vaše življenje in ga obrne povsem na glavo. Privoščite si jo in bodite končno zdravi in srečni. Več o knjigi (z možnostjo nakupa) dobite na povezavi: ZDRAVI BREZ MLEKA IN SIRA, cena knjige, ki vam lahko spremeni življenje, pa je le 27€.

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE