Aktualno

Želite shujšati ali izklesati telo? Imate načrt, kako do enega in/ali drugega priti?

Da je za vitko telo najbolj pomembna pravilna prehrana, smo že osvojili. Seveda pa ne moremo, niti ne želimo trditi, da za dobro zdravje ni potrebno gibanje. Gibanje mora biti zelo pomemben dejavnik v vašem življenju, če seveda ne želite že v srednjih letih počepov delati s pomočjo partnerja.

Ponujamo vam 16 različnih vaj, ki bodo dobro razmigale vaše telo in seveda pognale kri po žilah, kar je tudi zelo pomembno. Vaje prikazujejo tako način vadbe, kot tudi, kako pri vaji pravilni dihati ter tudi, katerim mišicam koristi posamezna vaja.

Če boste telovadili in pri tem razmišljali, da s tem tudi hujšate, ste se zmotili. Hujša se s pravilnim prehranjevanjem, s telovadno se telo le oblikuje. Z vadbo torej ne boste shujšali, shujšali boste le s pravilno prehrano …

Pod pravilno prehrana pa vemo, kaj spada, kajne?

Uživajte raznovrstno rastlinsko hrano (sadje in zelenjava), ki bo čim bližje njeni izvorni obliki (torej čim manj predelano), pri tem pa naj osrednje mesto pripada škrobni hrani, s čim manjšim dodatnim vnosom beljakovin, maščob in predelanih sladkorjev, da obdržite zdravo telesno težo. Pri tem je potrebno biti pozoren le na vitamina D3 in B12, vse drugo boste z raznovrstno rastlinsko hrano zaužili.

Veselo na delo!

S pravilnim prehranjevanjem (bo)ste tako odvrgli odvečne kilograme, sedaj pa je čas, da malo potelovadimo in izklesamo telo. Ne pretiravajte, da ne boste naleteli na odpor. Vadite toliko, kolikor se vam ljubi, pa četudi je to le 10 minut na dan. Ko se vam bo dalo, pa potegnite na 15, 20, 30, …

Sedaj pa si lahko kar vzamete nekaj začetnih minutk in veselo na delo …

 

VIDEO: Vaje za telo

Try these 16 Workouts!! ?? From the page Team Fitness Training

Objavil/a David Kimmerle Official dne 9. december 2016

Priporočamo tudi branje:

“Bi se radi znebili špehca, pa ne gre? Vam povem skrivnost? Lahko greste na vse vadbe sveta, najamete najboljše trenerje, pa vam garantiram, da vam to ne bo prineslo TRAJNEGA vitkega telesa ter dobrega počutja in zdravja. Zakaj? Preprosto zato, ker ste se ‘pospravljanja svojega telesa’ lotili na napačnem koncu.

Če skrbite za svojo vitkost in vitalnost (samo) s pomočjo vadbe, je to tako, kot da ste prižgali centralno sredi decembra in na široko odprli okna. Želeli ste ogreti stanovanje, dosegli pa klavrn uspeh. Še vedno vas zebe, utrujeni ste od nalaganja drv, pa še denar ste zapravili. Podobno dandanes to dela na milijone ljudi po celem svetu. Trošijo tam, kjer jim ne bi bilo treba.

Vse, kar bi morali narediti, je v resnici eno samo preprosto dejanje: Zaprite vendar j***** okna!”

(Želite prebrati več?)

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE