Aktualno

Le 8 minut dnevno je potrebnih za popoln trebušček

Si že od nekdaj želite imeti raven trebušček ali pa celo takoimenovani “six-pack”? Do tega niti ni težko priti, potrebna je le vsakodnevna telovadba. In to po samo 8 minut! Začnete lahko že danes, kajti toplejše temperature, ko bomo odvrgli “težja” oblačila, bodo kmalu tu …

Video, katerega vam predstavljamo, govori ravno o tem, kako priti do ravnega trebuha oz. takoimenovanih six-packov. Rezultat je dosegljiv le v primeru, če se vadi redno, to pa velja tako za moške, kot tudi za damice. Vse, kar je potrebno je, da veste, kako telovaditi, katere vaje delati in po kakšnem vrstnem redu. Gre za relativno lahke vaje, katere izvajate v tridesetih ponovitvah. Po dveh vajah si vzamete 30 sekund za premor.

 

V čem je skrivnost?

Aerobne vaje za trebušne mišice daljše od 7 minut stimulirajo kapilare v tem področju, kar privede do povečanega pretoka krvi v tem delu telesa. Večji pretok krvi pomeni tudi večji pretok kisika, odvečne zaloge okoli trebuha pa se topijo le s prisotnostjo kisika. Napete mišice potrebujejo več kalorij, da bi ostale aktivne. Naše telo se trudi sprostiti potrebne kalorije v predelih telesa, kjer so aktivne mišice na ta način, da hitreje izgoreva maščobe okoli tega področja.

Prvi vidnejši rezultati so opazni že po enem mesecu. Sporočite, kako vam gre …

CLOSE
CLOSE