LokalnoTrebnje

Kaj se dogaja z našim objektom v Pavičini pri Puli?

Že pred leti smo pisali o objektu v Pavičini pri Puli na Hrvaškem, ki je v lasti občine Trebnje, a zaradi negospodarnega (in neažurnega) ravnanja po nepotrebnem propada. Vse, kar bi bilo potrebno storiti za začetek je to, da Občina Trebnje pri pristojnem organu odda vlogo za spremembo namembnosti, torej da se objekt začne uporabljati v turistične namene.

Na občini Trebnje bi naj pred leti že začeli s tem postopkom, potem pa bi naj umrl odvetnik, ki je na Hrvaškem za Občino Trebnje urejal zadeve. Od takrat bi naj po naših informacijah vse skupaj stalo tako rekoč tam, kjer se je tudi začelo.

Na občino Trebnje smo zato naslovili e-pošto, konkretno na pravnico Marijo Zaletelj in Jožeta Povšiča, z naslednjo vsebino: Zanima nas, kot lokalni medij, kaj se dogaja z objektom v Pavičini (last Občine Trebnje) oz. ali ste že uredili spremembo namembnosti v turistične namene ter kaj ste od leta 2008, odkar je bila za to dana pobuda, v to smer naredili? Glede na to, da bi naj umrl odvetnik na Hrvaškem, ki bi naj urejal te stvari, nas zanima, kdaj je umrl in kaj ste od tistega datuma naredili v to smer? Če je že kaj narejeno, nas zanima, kdaj se bo pristopilo k sanaciji oz. kakšni so kratkoročni in dolgoročni plani?

Odgovore bomo objavili na spletni strani in, glede na to, da gre za zelo aktualno stvar, tudi v tiskani izdaji.

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE