"Za njih smo bili hrana"Revija 5D

Za njih smo bili hrana (8. del): Konec vladavine zla

Če smo mislili, da smo videli že vse, potem nas je preteklo leto udarilo s težko macolo in to prav po temenu. Na dan prihajajo stvari, informacije, podatki in dokazi, ob katerih se vsakemu čutečemu človeškemu bitju obrača želodec in ledeni kri. V seriji člankov na temo o tem, komu, kako, zakaj in kako dolgo je človeštvo služilo kot hrana, se bomo spustili v globine, iz katerih prihajajo najhujše nočne more. Podali se bomo “v zajčjo luknjo” – termin prihaja iz pravljice Lewisa Carolla Alica v čudežni deželi in je prispodoba za potovanje na docela neznana področja.

Piše: Sara Zupan

(Nadaljevanje 7. dela)

Tako papež Frančišek kot nizozemski princ Bernhard ljubita lovske zabave, vsaj tako pričajo preživeli. Pa ne mislite, da govorimo o lovu na živali. (Čeprav je že to dovolj obsodbe vredno!) Te lovske zabave so se odvijale v veliki tajnosti, v skrivnostnih gozdovih, od katerih večina pripada kraljevim družinam v nekaterih evropskih državah. Udeleženci, vsi člani prej omenjenega satanističnega kulta, so lovili otroke, jih posiljevali, umorili in jim odrezali genitalije kot trofeje.

Februarja 2013 je bil bivši papež Benedikt, Joseph Ratzinger, s strani Mednarodnega sodišča za zločine cerkve in države preganjan in “po krivem” (?!) obsojen za zločine proti človeštvu. Obtožbe so vključevale trgovino z otroki in ščitenje duhovnikov, ki so zlorabljali otroke. Je bil to razlog, da je odstopil, kljub temu, da je imenovanje za papeža doživljenjsko? Zanimiv detajl je, da je v cerkev sv. Petra le nekaj trenutkov po njegovem odstopu kar dvakrat udarila strela.

Februarja 2013 je bil Joseph Ratzinger s strani Mednarodnega sodišča za zločine cerkve in države preganjan in “po krivem” (?!) obsojen za zločine proti človeštvu. Obtožbe so vključevale trgovino z otroki in ščitenje duhovnikov, ki so zlorabljali otroke. Zanimiv detajl je, da je v cerkev sv. Petra le nekaj trenutkov po njegovem odstopu kar dvakrat udarila strela.

Enaka razsodba je doletela tudi papeža Frančiška, med drugim tudi zaradi sodelovanja pri umoru v Argentini. Tudi drugi, ki so bili prav tako pod drobnogledom, so obsojeni zaradi zločinov proti človeštvu: britanska kraljica Elizabeth Windsor in njen mož, princ Philip, nekdanji kanadski premier Harper in še sedemindvajset drugih dostojanstvenikov. Tako papež kot kraljeva družina so vselej uživali imuniteto. Kdaj bo prišlo do aretacij? So se morda že zgodile?

Mednarodno sodišče za zločine cerkve in države je med drugim intenzivno preiskovalo primere posilstev, mučenja in umorov 50.000 otrok domorodcev v Kanadi. Združena cerkev Kanade, Anglikanska cerkev in britanska kraljeva družina so igrali glavno vlogo v tem primeru, prav tako pa tudi nizozemska kraljeva družina, ki je priletela v Kanado, da bi ubežala drugi svetovni vojni. Leta 1942 je preiskovalni novinar kanadskega časopisa The Canada Gazette temeljito preiskal primer in prišel do šokantnega sklepa: 50.000 otrok domorodcev je izginilo iz 80 indijanskih šol, na šolskem dvorišču pa je bilo odkritih 31 množičnih grobnic, v katerih so bili ostanki otrok. O tem govorita knjigi Murder by Decree: The Crime of Genocide in Canada in Hidden no longer: Genocide in Canada, Past and Present (Kevin Annett).

Mel Gibson je imel prav, ko je rekel, da satanistični kulti z žrtvovanjem otrok niso nekaj novega. Sežejo daleč nazaj v zgodovino …

Ponovno: vse to ni nič novega. Vsak dan se odkrivajo nove masovne grobnice dojenčkov in otrok, pogosto ob samostanih. V določenih primerih se ne ve, kaj točno se je zgodilo. V večini primerov pa se dobro ve, zahvaljujoč forenzičnim dokazom in pričevanjem očividcev in preživelih. Mel Gibson je imel prav, ko je rekel, da satanistični kulti z žrtvovanjem otrok niso nekaj novega. Sežejo daleč nazaj v zgodovino. Že na tisoče let se ubija otroke, da bi se zadovoljilo Satana, Luciferja, Baala, Molocha ali kakorkoli ga že imenujemo. Poglobljeno raziskovanje nas lahko pripelje do mnogih slik z motivom žrtvovanja otrok v katoliških cerkvah.

To je del človeške zgodovine; kar pa seveda ne pomeni, da je to prav. Vsi vemo za Azteke in njihova žrtvovanja ljudi. S tem nimamo problemov, s tem se lahko soočimo, ker se je dogajalo tako daleč nazaj v preteklosti. Toda, kot je videti, še vedno živimo v mračnem, celo najtemnejšem veku. Vsi satanistični kulti širom sveta so povezani med sabo. Ljudje na najvišjih položajih so na teh položajih samo zato, ker so v njih udeleženi. In ko si enkrat v tem, si v tem za vedno. Če si premisliš in hočeš izstopiti, ti grozijo s smrtjo in te izsiljujejo s fotografijami in videoposnetki, posnetimi na skrivaj. Pri nekaterih pa izsiljevanje sploh ni potrebno, ker nimajo nobenega namena, da bi izstopili – ker preprosto uživajo v zadajanju bolečine in trpljenja drugim.

Ko pride v javnost posnetek Hillary Clinton (desno) in njene desne roke Hume Abedin (levo), ga nikar ne glejte, sicer ne boste več spali. Gre za t. i. “frazzledrip”, posnetek, ki prikazuje, kako sta Hillary Clinton in Huma Abedin pošastno mučili majhno deklico …

Nekatera imena so bila že imenovana, druga bodo kmalu. Ko se razkrije vse, bodo ljudje presunjeni v dno duše. Dobronameren nasvet: ko pride v javnost posnetek Hillary Clinton in njene desne roke Hume Abedin, ga nikar ne glejte. Sicer ne boste več spali. Gre za t. i. “frazzledrip”, posnetek, ki prikazuje, kako sta Hillary Clinton in Huma Abedin pošastno mučili majhno deklico. V satanističnem ritualu sta ji odstranili kožo z obraza in si jo nadeli kot masko, s čimer sta dosegli maksimalno stopnjo strahu, agonije in adrenalina v dekličinem krvnem obtoku.

Deklica naj bi bila namreč živa in pri polni zavesti vse do konca. Video naj bi vznemiril in spravil v jok celo policijske veterane z najdebelejšo kožo, ki po ogledu niso mogli več mirno spati. Posnetek je bil najden v zaplenjenem računalniku Anthonyja Weinerja, nekdanjega moža Hume Abedin. Skupaj s tisoči drugih dokumentov je bil skrit v datoteki z imenom “Življenjsko zavarovanje”. Weiner je bil leta 2017 obsojen na 21 mesecev zapora zaradi pošiljanja seksualnih sporočil mladoletniku. Njegov računalnik je bil na sodišču uradno priznan kot dokazno gradivo, zato lahko upravičeno upamo, da bomo kmalu izvedeli več o njegovi vsebini.

Nekatere stvari so preprosto preveč grozljive, da bi jih lahko normalen človek, ki ima srce in dušo, prenesel. Sem spada tudi mučenje otrok pod tušem s strani Johna Podeste.

Nekatere stvari so preprosto preveč grozljive, da bi jih lahko normalen človek, ki ima srce in dušo, prenesel. Sem spada tudi mučenje otrok pod tušem s strani Johna Podeste – raziščite sami.

Kaj pa rdeči čevlji? Vas zanima, iz česa so? Spomnimo se najljubšega umetniškega dela Tonyja Podeste, na katerem so deklice v rdečih čevljih. Le namig: tradicija rdečih čevljev elite sega daleč nazaj v zgodovino, vse do bizantinske tradicije, kjer so jih kralji nosili kot simbol “krvavega mučeništva”. Raziščite, iz čigave kože so narejeni. “Tisti, ki vedo, ne morejo spati. Tisti, ki vedo, ne morejo najti miru. Tisti, ki vedo, ne bodo odnehali, dokler tisti, ki so odgovorni, ne bodo odgovarjali. Nihče si ne more niti zamisliti zla in korupcije, ki sta tam zunaj. Tisti, ki jim zaupate, so najbolj krivi. Komu smo mislili, da zaupamo? Če ste verni, molite.” (Q)

Kaj se zgodi, če želite karkoli od tega predstaviti javnosti? Recimo, da ste zaposleni na televiziji in imate takšen namen. Kaj se vam pripeti? Ali se vaša kariera v trenutku konča ali pa dobite “srčni napad”. To se je zgodilo Andrewu Breitbartu. Nekoč je na Twitterju zapisal: “Kako dolgo še, preden me ubijejo (“srčni napad” ali “avtomobilska nesreča”) ali me spravijo v kot kot zločinca? Berite me, dokler lahko.”

Tradicija rdečih čevljev elite sega daleč nazaj v zgodovino, vse do bizantinske tradicije, kjer so jih kralji nosili kot simbol “krvavega mučeništva”. Narejeni so iz kože mučenih otrok.

Njegova napoved je bila pravilna: res je umrl zaradi “srčnega napada”. Druga možnost je, da strmoglavi letalo, s katerim potujete. Soprog Beverly Eckert je umrl v napadu 11. septembra. Vlada ji je ponujala 1,8 milijona dolarjev, ki jih ni sprejela. Zahtevala je resnico o Obami. Šest dni kasneje je letalo, s katerim je letela, strmoglavilo (“Buffalo crash”). Lahko pa tudi končate mrtvi v hotelski sobi. To se je zgodilo Natachi Jaitt, znani argentinski manekenki in žvižgački, ki je raziskovala pedofilski ring v Argentini.

Tudi papež Benedikt je v rdečih čeveljcih …

V živo na televiziji je izpostavila papeža Benedikta in visoke politike. Nato je v tvitu napovedala, da bo umorjena, kar se je kmalu zatem res zgodilo. Še ena možnost je, da vas najdejo s kroglo v hrbtu, tako kot Isaaca Kappyja, ki je javno imenoval hollywoodske in druge pedofile: Seth Green, Clare Grant, Tom Hanks, Stephen Colbert, Mark Thompson, Steven Spielberg, John Podesta, Jimmy Savile, Lloyd Kaufman, David Yaroveski, Dan Schneider, Oprah Winfrey, Jimmy Kimmel, Barack Obama, “ElsaGate”, Frank Giustra, Ted Gunderson

In še zmeraj nismo prišli niti do vrha piramide moči. Vse to je le vidni vrh. Ste mislili, da so Rothschildi, Rockefellerji, George Soros, vladni voditelji, kraljeve družine na vrhu enega odstotka, ki vodi svet? O, ne. Obstaja zelo mračen red, ki je nad vsemi njimi. Tudi oni, celo kralji in kraljice, so le marionete.

Ste kdaj slišali za red jezuitov? Ste vedeli, da ne obstaja le en papež, temveč trije? Papež, ki ga mi vidimo in poznamo, je beli papež; ta ima najmanjšo moč. Nad njim sta še sivi in – povsem na vrhu – črni papež. Ste kdaj slišali za Agendo 21? Ali njeno naslednico, The New Agenda 2030? Kaj pa za program depopulacije?

Vse to je tako veliko, da si zasluži poseben film ali knjigo. Toda zdaj smo na koncu. Svetloba je zmagala.

(KONEC.)

Vas zanima še več? Sara Zupan, ki je serijo zapisov Za njih smo bili hrana prevedla iz dokumentarnega filma Fall of Cabal, je vse to in še več strnila v knjigi V zajčjo luknjo, katere prva naklada je bila razprodana v nekaj dneh. Knjigo je sedaj možno kupiti le v pdf obliki in sicer v naši trgovini

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE