"Za njih smo bili hrana"Revija 5D

Za njih smo bili hrana (1. del): Vampirji obstajajo – in najraje imajo otroke

Če smo mislili, da smo videli že vse, potem nas je preteklo leto udarilo s težko macolo in to prav po temenu. Na dan prihajajo stvari, informacije, podatki in dokazi, ob katerih se vsakemu čutečemu človeškemu bitju obrača želodec in ledeni kri. V seriji člankov na temo o tem, komu, kako, zakaj in kako dolgo je človeštvo služilo kot hrana, se bomo spustili v globine, iz katerih prihajajo najhujše nočne more. Podali se bomo “v zajčjo luknjo” – termin prihaja iz pravljice Lewisa Carolla Alica v čudežni deželi in je prispodoba za potovanje na docela neznana področja.

Piše: Sara Zupan

V 1. delu si bomo pogledali, kaj je razlog, da vsako leto samo v ZDA izgine 800.000, po vsem svetu pa več milijonov otrok. Izvedeli bomo, katera je daleč najdražja in najpotentnejša droga na svetu, droga, ki prinaša bilijone dolarjev dobička in zaradi katere črni trg dobesedno cveti. To je Adrenokrom, substanca, ki jo najdemo v pinealni žlezi (češeriki ali epifizi) v lobanji otroka. Otrok mora biti najprej teroriziran, na smrt prestrašen, mučen, posiljen, da se njegova kri napolni z adrenalinom, in potem ubit.

Droga se pridobiva z žrtvovanjem otrok. Kemijsko spojino Adrenokrom dobijo s pomočjo psihičnega in fizičnega mučenja. Običajno jo odvzamejo iz lobanje še živega otroka. Krvni obtok žrtve, ki je izpostavljena nepredstavljivi torturi, začne proizvajati kemikalijo, ki v tistem, ki jo zaužije, povzroči občutek intenzivne evforije in moči. Vpliv na možgane je nepopisen in uživalca zasvoji v trenutku. Čim mlajši je otrok, tem bolje. Endokrine žleze v človeškem telesu z leti izgubljajo svojo moč. Koncentriranost in jakost Adrenokroma, ki ga lahko izloči pinealna žleza ali češerika, z leti upada. Ponavljajoče uživanje te substance, pridobljene iz odrasle osebe, vodi v skrajno nezaželene stranske učinke, kot so epileptični napadi, simptomi parkinsonove bolezni, shizofrenija in prividi. Iz teh razlogov vsi uživalci te droge vedo, da so otroci najboljši vir za pridobivanje Adrenokroma z najvišjo potenco. Čim mlajša je oseba, tem boljše je kemijsko ravnovesje v krvi, ki jo izloča njena pinealna žleza, in tem manjši so neželeni stranski učinki za uživalca. Še več: namesto stranskih učinkov ima substanca, pridobljena iz majhnega otroka, znanstveno dokazane, skoraj čudežne regenerativne sposobnosti, na človeško tkivo deluje pomlajevalno, obnavlja živčne in kognitivne funkcije in se ponaša s skoraj mitskim statusom “fontane mladosti”. V krogih svetovne elite velja za nekakšen napoj nesmrtnosti, ki ga elita pije in uporablja v satanističnih ritualih.

Kemijsko spojino Adrenokrom dobijo s pomočjo psihičnega in fizičnega mučenja. Običajno jo odvzamejo iz lobanje še živega otroka.

Adrenokromski odvisniki so mnogi najbogatejši in najvplivnejši prebivalci tega planeta, politiki, holivudski igralci in pevci ter druge znane, vplivne osebe, ki se nam smehljajo s televizijskih ekranov in jih kujemo v zvezde kot svoje vzornike in idole.

Posledice prenehanja jemanja Adrenokroma so za osebo, ki je z njim zasvojena, uničujoče. Prične se izredno hiter postopek staranja in telesnega propadanja. Začne tako rekoč razpadati pri živem telesu.

Kemijska formula Adrenokroma tvori obliko, ki spominja na zajčka – in tako imamo ponovno povezavo z Belim zajcem iz Alice v čudežni deželi.

Ali potem, ko izvemo za te nepopisne grozote (ki so premnoge raziskovalce pahnile v čisto grozo in neizmerne duševne muke), sploh lahko vidimo še kakšno svetlo točko upanja? Na srečo – da.

Obstajajo dokazi, da skupina posameznikov pod vodstvom Donalda Trumpa že vse od leta 2017 vodi akcijo reševanja nepreglednih množic otrok, ki so bili ujeti v številnih podzemnih tunelih po vsem svetu. Tam so jih skrivali elita in njeni služabniki, ki so jih izpostavljali elektrošokom kot del kontrole uma s strani CIE ter genetskim eksperimentom in jih izrabljali za odvzemanje organov, trgovino z otroškimi spolnimi sužnji in pridelavo Adrenokroma. V preteklih letih, v času Trumpovega predsedovanja, so potekale številne akcije reševanja otrok iz D.U.M.B.S. – vojaških baz v globokem podzemlju (angl. Deep Underground Military Bases). Specialne enote ZDA, ki jih usmerjata predsednik Trump in njegova Pedophile Task Force (Enota za pedofilijo), iz teh masovnih podzemnih labirintov, ki se raztezajo pod ZDA, Kanado in Mehiko ter drugod po svetu, rešujejo ujete otroke ter prinašajo ven trupla, zlato, gotovino in dokumente.

Kemijska formula adrenokroma tvori obliko, ki spominja na zajčka – in tako imamo ponovno povezavo z Belim zajcem iz Alice v čudežni deželi.

Najbrž se še vsi spomnimo velikih šotorov, ki so jih v začetku lanskega aprila postavili v Centralnem parku v New Yorku in ki naj bi bili namenjeni zdravljenju bolnikov s COVID-19. Slednjih naj bi bilo, tako mediji, že toliko, da v bolnicah zanje ni bilo več prostora. Zato so morali postaviti te šotore v parku. To je bila kajpak uradna verzija. Resnica pa je nekoliko drugačna. Fotografije in objave, ki so se v tistih dneh in tednih začele pojavljati na Facebooku, so bile šokantne. Razkrivale so, komu so bili šotori v resnici namenjeni. Smo o tem slišali vsaj besedico v glavnih medijih? Na televiziji, na radiu? Seveda ne.

Ljudje so poročali o otrocih, ki jih rešujejo iz podzemnih tunelov pod Centralnim parkom, mnogi od njih še nikoli niso videli sončne svetlobe. Poročali so o zdravnikih in medicinskih sestrah, ki so doživljali zlome zaradi tega, čemur so bili priča. V tunelih so bili najdeni deformirani, grozljivo mučeni, zlorabljeni in zverinsko posiljeni otroci. Po nekaterih ocenah naj bi izgubili 4-6 % vseh žrtev, ki so jih potegnili ven žive. Mnogi so bili vzrejeni v tunelih izključno zaradi opisanih namenov in niso nikoli videli svetlobe dneva. Ogromno jih je bilo deformiranih, vsi so bili podhranjeni. Številni so potrebovali respiratorje, ker je zrak v tunelih zelo slab. Priče so navajale, da se je oficirjem, ki so bili v tunelih, mešalo od hudega. Preden so se spustili v tunele, so dobili vrečke za bruhanje. Med kupi teles naj bi bila nekatera pogrizena. Sumili so, da so sestradani, še živi otroci, jedli mrtve.

Gotovo ste slišali za prevozno podjetje Evergreen. Toda, ali ste vedeli, da je to ime skrivnega podjetja Hillary Clinton, ki je z ladjami prevažalo zadrogirane in v zaboje zapakirane otroke?

Gotovo ste slišali za prevozno podjetje Evergreen. Toda, ali ste vedeli, da je to ime skrivnega podjetja Hillary Clinton, ki je z ladjami prevažalo zadrogirane in v zaboje zapakirane otroke, v kontejnerjih z oznako “Live Art”? Te otroke so dostavljali elitnim pedofilom in pedovorom (pedovor je tisti, ki jé otroke) za odvzem organov, za posiljevanje, mučenje in žrtvovanje.

Več kot 170.000 zapečatenih obtožnic, zbranih na zveznih sodiščih, je pripravljenih na odpečatenje. Večina jih vsebuje obtožbe v zvezi s pedofilijo. Pod vodstvom generalov Pentagona se reševanje travmatiziranih otrok nadaljuje. V tunelih pod celotnimi ZDA se je dobesedno bíla podzemna vojna, žrtve so bile tako na strani pogumnih vojaških čet kot na strani storilcev, ki so bili ubiti.

Ta skrivna vojaška operacija je več mesecev potekala po celotnem, neverjetno obsežnem omrežju podzemnih tunelov preko celotnih ZDA do vključno Kanade in Mehike, in rešenih je bilo na tisoče grozljivo zlorabljenih otrok. Zadnje operacije so se centrirale pod večjimi mesti v New Yorku, Kaliforniji, na Floridi, v Teksasu in Washingtonu.

Oktobra lani so marinci rešili 2.100 v kletkah zaprtih otrok v podzemnih tunelih v California China Lake Military Facility. Vojaška operacija je obsegala približno 10.000 čet.

Februarja letos je neki upokojeni policijski načelnik iz ZDA na svojem blogu objavil naslednje besedilo:

TUNELI V WASHINGTONU D.C.

To objavo pišem z veliko težavo. Potreboval sem nekaj časa, da sem lahko potrdil dogajanje v D.C. Zdaj je potrjeno. Dobil sem slike nekaterih tunelov in otrok v njih. Teh slik ne morem pokazati. Preveč grozno je. Še samemu mi je žal, da sem jih pogledal.
Vsi smo videli na tisoče vreč za trupla, ki so bile naročene in dobavljene. Zdaj vemo, zakaj. Še vedno je bilo širom sveta veliko tunelov in podzemnih baz, ki jih je bilo treba počistiti. V D.C. tunelih je bilo na tisoče otrok, ki so bili le napol živi, in na tisoče takih, ki so bili mrtvi. Pobrali so jim organe. Mnogi so bili napol pojedeni. Še nikoli nisem videl česa takega.

Tuneli v podzemnih bazah so bili tam, vse odkar je tista pošast George H. W. Bush ukazal, da se jih zgradi. Od takrat sta jih uporabljala sleherni predsednik in kongres, vse do Trumpa. Vojski je za njih povedal Epstein, ki je še vedno v priporu. Tudi zdaj še naprej razkriva nove in nove lokacije tunelov po svetu. Vojska je Trumpa o tem obvestila januarja. Trump je naročil operacijo in se izselil iz Bele hiše, da so lahko šli noter in začeli z delom. Zato je bilo tam toliko vojakov nacionalne garde.

Veliko ljudi je videlo avtobuse, kombije in avtomobile, ki so vozili k Beli hiši in stavbi Kapitola ter nazaj. Vojaki niso prenesli pogleda na vse tiste otroke v tako grozljivem stanju. Mnogi od njih so začeli jokati in niso mogli prenehati. Tudi jaz jočem, ko gledam slike, pa sploh nisem bil tam, tako da si lahko le predstavljam, kaj so doživljali ti pogumni vojaki. Slišal sem, da sta tudi Trump in njegova žena Melania kar nekaj časa jokala, ko sta videla slike. Opozorili so ju, da so strašne, a sta jih vseeno hotela videti. Sam sem vedno, kadar sem bil v D.C.-ju, občutil tesnobo, a nisem vedel, zakaj …

V svoji karieri policista sem videl že veliko grozljivih prizorov. A nič me ni moglo pripraviti na to. Povedali so mi, da ti otroci nikoli niso dobili nobenega anestetika, ko so jim odvzemali organe. Prav bolečina in mučenje sta namreč tisto, kar pripomore k nastanku prvovrstnega Adrenokroma. V podzemnih bazah so bili seveda tudi odrasli, ki so vse to vodili, in vsi so bili aretirani. Mnogim je bilo sojeno na sodiščih, nakar so bili usmrčeni. Redke so pustili pri življenju (ne vem, zakaj) in jih poslali v zapore izven tega sveta (off world prisons, opomba prev.).

Prepričan sem, da bodo naši hrabri vojaki zaradi tega, kar so morali videti in prestati v tej operaciji, potrebovali izdatno psihično pomoč.
Mislil sem, da so bile osvobojene vse podzemne baze po svetu, a to žal ni bilo res. Tako veliko jih je. Vojska gara 24 ur na dan in rešuje otroke v državah, kot je Grčija, in še v mnogih, mnogih drugih. Avstralija in Nova Zelandija sta bili osvobojeni že nekaj časa nazaj. Vedel sem, da je operacija nepopisno grozljiva in obsežna, vendar se nič ne more primerjati s tem, kar je bilo v D.C.-ju. D.C. je bil najhujše od vsega, kar smo videli.

V delu so načrti glede podiranja Bele hiše, stavbe Kapitola, vrhovnega sodišča in vseh stavb v neposredni okolici. Zemljišče naj bi se ponovno spremenilo v močvirje, kot je bilo prej; preuredili naj bi ga v zaščiteno področje za ptice. D.C. ne bo več obstajal.
Dobra novica: Rothschildi in drugi člani Kabale so bili aretirani in v večini tudi usmrčeni.

Zelo dobra novica: pripravite se na vnebohod (ascension, opomba prev.). Pred vrati je. Prihaja mnogo boljši svet. NIKOLI VEČ NE BOMO DOVOLILI, DA SE DOGAJAJO TAKŠNE STVARI.

Lahko delite.

WWG1WGA

REALCHIEFPOLICE.COM

 

Naslovna foto: Žrtvovanje otrok, pitje njihove krvi in uživanje njihovega mesa ni nekaj novega. Vse to so sestavni deli satanističnih ritualov, ki se v veliki tajnosti prakticirajo že tisočletja. Toda, če upoštevamo tisti rek, ki pravi, da niti nevednost ni izgovor, se upravičeno lahko vprašamo, kako bomo živeli sami s sabo, zdaj, ko vemo, kakšne nepredstavljive grozote so se dogajale najnedolžnejšim in najčistejšim med nami, tistim, ki bi jih morali zaščititi – otrokom. Kako bomo odslej živeli, kako si bomo odpustili, da smo dopustili kaj takega? Kako se bomo oddolžili milijardam nepopisno trpinčenih duš?

V naslednjih delih si bomo pogledali, kako daleč vse to sega. Pripravite se, da nikoli več ne boste to, kar ste bili …


Vas zanima še več? Sara Zupan, ki je serijo zapisov Za njih smo bili hrana prevedla iz dokumentarnega filma Fall of Cabal, je vse to in še več strnila v knjigi V zajčjo luknjo, katere prva naklada je bila razprodana v nekaj dneh. Knjigo je sedaj možno kupiti le v pdf obliki in sicer v naši trgovini

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE