Zdrava hrana

AKCIJA: Stopi iz zasebnosti …

… za nas si junak!

V rubriki “Stopi iz zasebnosti!” bomo predstavljali pogumne ljudi, ki so dali odpoved na svojih delovnih mestih zaradi teroriziranja nadrejenih s Covid plandemijo. To so ljudje, ki so raje ostali brez službe, kot da bi nosili maske, se testirali ali celo cepili. Glas pa želimo dati tudi tistim, ki so dali odpoved že brez teroriziranja nadrejenih, a so sami ugotovili, da so bili uporabljeni (podkupljeni) za najbolj umazan del te umazane igre.

Radi bi jih izpostavili, predstavili javnosti. Menimo, da so junaki posebne vrste. Ni se lahko odreči gotovosti, ki jo prinaša redna zaposlitev, v družbi, kjer je denar (zaenkrat še) sveta vladar …

Ljudem, ki se želijo izpostaviti in predstaviti svojo zgodbo v reviji 5D, postavimo dve bistveni vprašanji: kaj jih je primoralo, da so dali odpoved, in kako si nameravajo pomagati potem, ko so ostali brez redne zaposlitve.

 

Dragi bralci in bralke,

vabimo vas, da napotite k nam ljudi iz javne uprave (policija, zdravstvo, šolstvo itd.), ki SO DALI ODPOVED na svojih delovnih mestih zaradi teroriziranja nadrejenih s Covid plandemijo. Torej ljudi, ki so raje dali odpoved, kot da bi nosili maske, se testirali ali celo cepili.

Hkrati prosimo, da se nam javijo tudi tisti, ki so dali odpoved brez teroriziranja nadrejenih, a so sami ugotovili, da so (bili) uporabljeni (beri: podkupljeni) za najbolj umazan del te umazane igre.

Radi bi jih izpostavili, predstavili javnosti. Če bodo za to, seveda. Menimo, da so junaki posebne vrste. Če ne za MSM, za nas so! Težko je zapustiti takšno delovno mesto, v družbi, kjer je denar sveta vladar …

In ja, želimo spodbuditi vse, da vsaj razmislijo, ali je to, kar delajo, prav. Morda pa le ni vse v denarju …

Pišite nam na urednistvo@cajtng.net.

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE