NoviceSlovenijaZdravje

Limit za gotovinska plačila 1.000 € – Visoke kazni za alternativne vsebine – Vsebina Covid zvarkov se iz cepiv seli v hrano

Christine Lagarde iz ECB (Evropske centralne banke) je napovedala omejitev vseh gotovinskih plačil nad 1.000€. To naj bi bilo – seveda, spet – kakor v naše dobro, v resnici pa gre za nove omejitve, novo kontrolo, dodaten teror. EU nam pripravlja še številna druga ‘presenečenja’ …

OMEJITEV POSLOVANJE Z GOTOVINO

“Sedaj imamo v Evropi ta prag, nad 1.000 € ne morete plačati z gotovino. Če to storite, ste na ‘sivem tržišču’. Če tvegate in vas pri tem ulovijo, prejmete kazen ali greste v zapor”, pravi Christine Lagarde, Tucker Carlson s Fox News pa pri tem ugotavlja: “Torej, v zapor greste, ker trošite SVOJ denar, a ga oni pri tem NE kontrolirajo!” … Obeta se torej dodatni, če morda še ne popoln nadzor. Je potrebno dodati kaj več?

Kot pravi z alter scene znani borec Indigo Ratnik (glej video spodaj), gre zaenkrat ‘le’ za predstavitev tega predloga, kateremu pa naj bi sledila uobičajena procedura “globokih teroristov” – najprej je to ZGOLJ in samo predlog, potem ko predlog pregleda komisija, kmalu to postane ZGOLJ priporočilo, na koncu pa nekoč zgolj predlog postane – direktiva. Besedi DIKTAT se seveda izogibajo, da ljudje ne bi skapirali, da živijo v diktaturi!

Še pomnite, podobno je bilo z maskami …

Podobno zgodbo poznamo iz Covid teroriziranja 2020-2023, ko so bile za začetku “SAMO” maske, dokler nismo prišlo do faze, da se brez potrdila o cepljenju ni dalo priti nikamor.

Zgolj omemba: tudi tega terorja menda še ni konec, glavno omejevanje oz pogojevanje s cepljenjem menda šele pride … Tudi po Bibliji je pred 2. Kristusovim vstajenjem ljudem popolnoma onemogočeno trgovati. Kako blizu smo temu?

Nekatere banke menda že zdaj sploh ne poslujejo več z gotovino, torej, ne izdajajo več gotovine, ukinjajo pa se tudi bankomati, sočasno s tem pa MMF (Mednarodni monetarni fond) in tudi FED (ameriške Federalne rezerve, svetovna banka) že uvaja globalno digitalno valuto, ki se imenuje UniCoin in naj bi bila po vsem svetu implementirana oz v uporabi že sredi tega leta (torej čez dva meseca).

Vse gre torej v ukinjanje gotovine, kar naj bi pomenilo dokončno suženjstvo, saj bomo ljudje lahko trgovali le preko njihove kripto valute, katero pa nam bodo že ob najmanjšem neupoštevanju njihovih (demoNkratičnih) pravil zmanjšali ali celo ukinili. Zadnji tak odmevnejši primer se je zgodil pred meseci v Kanadi, ko so stavkali kmetje, naslednji dan pa so imeli vsi, ki so se udeležili protesta, zablokirane svoje račune

VISOKE KAZNI ZA VSE, KI GOVORIMO DRUGO RESNICO

Na Hrvaškem se pripravlja tudi cestninjenje brez cestninskih postaj, uporabnikom cest naj bi se cestnina trgala direkt z računov (prepoznavanje vozil preko nadzornih kamer). Hkrati Hrvaška pripravlja zakon, po katerem bodo s kar 4.000 € kaznovani vsi, ki bodo širili ‘lažne novice’. Kaj so lažne novice vemo – vse, kar ni v skladu z agendo globalistov. Vse se torej pripravlja na teror brez primere, Indigo Ratnik pravi, “da se začenja tiranija”, katero pa lahko Sabor (parlament) sicer še prepreči … Glede na to, da vemo, kdo plačuje (podkupuje) tudi hrvaške poslance, je optimizem verjetno nerealen

Kdaj se bo (in če se bo) vse to ‘prestavilo’ tudi v Slovenijo, je le vprašanje časa, lahko pa se tudi zgodi, da bomo Slovenci od EU šefov dobili drugačne ukrepe, s katerimi nas bodo ukalupljali in spravljali na kolena. V preteklosti je bilo namreč že rečeno (po alter medijih), da bodo ukrepi teroriziranja implementirani povsod, a da bodo po posameznih državah različni.

UNIČEVANJE IN NADZOR NAD HRANO

V Ameriki (in tudi drugod po svetu) zadnja leta gorijo farme z živalmi kot za stavo, samo v požarih in samo v letu 2022 je zgorelo več kot pol milijona domačih živalih! Pozor, samo v požarih in samo v letu 2022! O tem, da gre agenda v to smer, da ne bo več masovne pridelave mesa (in na splošno za klanje in drugo izkoriščanje živali, npr za mleko, jajca) smo že pisali, ravno zato gorijo omenjene farme. Zadnji odmevnejši primer je bil, ko je v požaru zgorelo kar 18.000 krav, katerim so za človekove užitke odvzemali mleko. Tudi v Angliji uvajajo nadzor nad živalmi (ljudmi), tako mora vsak, ki ima doma kokoši, obvezno sporočiti njihovo število.

Zaenkrat se torej vse, kar se dogaja, dogaja po večjih državah, saj manjše, kot smo države Balkana, nihče nič ne vpraša. Ko bo vse rešeno na globalnem nivoju, nas bodo le obvestili o spremembah in novem načinu življenja …, zato so borbe upornikov zoper globaliste po Franciji, Nemčiji, Belgiji, Nizozemski, Ameriki, itd pravzaprav borbe tudi za naš (lepši) jutri (kljub temu, da večina zamahuje z roko, da se jih to ne tiče) …

VSEBINE COVID CEPIV PO NOVEM TUDI V HRANI

Globalisti želijo – ob genskem spreminjanju hrane za živali in genskem spreminjanju živali samih ‘po novem’ gensko spreminjati tudi nas, ljudi.

Da nam hočejo spremeniti DNK zapis preko cepiv, že vemo, toda glede na to, da cepiv ljudje nočejo več sprejemati (ozaveščanje ‘teoretikov zarote’ dela svoje, bravo za nas!!), bodo vsebino cepiv implementirali kar v hrano. Da jo injicirajo v meso in mleko, je znano že več mesecev, po novem pa naj bi jo ‘vstavljali’ celo v rastlinsko hrano – menda v banane, krompir, paradižnik, oves, zeleno solato, riž, pšenico, sojo in koruzo. Kako to konkretno poteka, si lahko pogledate v videu od 25:00 do 26:30.

Če vse to drži, se resno sprašujem, če je sploh še mogoče preživeti, razen tako, da si komplet vse pridelamo sami?? Morda pa je to cilj “svetlih” (ki menda vodijo vse v ozadju), da nas ‘naučijo’, da si moramo po novem komplet vse pridelati sami (ali pa umreti)? Kmetje in kmetije, sadite, oglašajte se, oglašujte se, Slovenci vas potrebujemo. Lahko tudi k meni v zs, z vesljem bom ponesel glas o vaši zdravi hrani med ostale ljudi …

Več v videu spodaj, govori Indigo Ratnik …

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE