ZanimivostiZdravje

Dr. Todor Jovanović: “Cepiva so bila že od nekdaj (iz)delana za depopulacijo slabotnejše populacije!”

Dr. Todor Jovanović je v intervjuju za srbsko televizijo že leta 1996 povedal, da so (in so bila) cepiva izdelana oz da je njihov OSNOVNI NAMEN, da se pocepi populacijo in to z enim in edinim ciljem – da najbolj slabotni (tisti, čigar imunski sistem ne bo prenesel vbrizganega strupa onko-virusa, tj virusa raka) UMREJO. Pri tem je jasno povedal, da so kot najbolj slabotni mišljeni predvsem starejši ljudje in upokojenci, ki jim imunski sistem dela slabše, ker so ti ljudje, pozor – nekoristni za družbo in kot taki – v napoto. Cilj cepiv je bil usmrtiti tudi druge (tudi mlajše) ljudi, ki so imeli zdravstvene ali drugačne težave (ali hibe).

Zdravniki so torej namenoma in vedoč, kaj delajo, priporočali cepiva in cepili ljudi, medtem ko so nam govorili, da je v cepivih zdravje in da z njimi preprečujejo bolezni. Očitno prihajajo časi, ko bo prišla v javnost neka DRUGA RESNICA, in sicer, da so zdravniki v resnici ‘morilci v belem’ in ne ‘bogovi v belem’, kot so jih označili (lažnivi) mediji oz za kar se imajo tudi sami.

Polio cepiva, kot pravi zdravnik, so se nekoč v svet distribuirala iz Jugoslavije (natančneje iz Zagreba), ker je Jugoslavija spadala med ‘neuvrščene’ države in je bila zato kakor ‘prijazna’ (ali pa ‘zaupanja vredna’) tako Vzhodu, kot tudi Zahodu. V resnici smo ‘izvažali’ strup, ki je (pos)redno (po)skrbel za smrti milijonov ljudi, neposredni krvniki pa so bili – zdravniki.

Zdaj torej vemo, kako pride ‘gripa’ in kako … rak!

Dr. Todorović tudi pove, da so nekoč z letališča v Frankfurtu proti Jugoslaviji redno vzletala ameriška, angleška, nemška in francoska letala, iz njih pa so stresala smrtonosne strupe. Šlo je za laboratorijske viruse (kot je tudi nam znani Covid), ki so zastrupljali tako naš zrak, kot tudi vodo in hrano, ljudem pa so lagali, da je prišla ‘sezonska gripa’. Kot rešitev so seveda ponudili – cepiva … (Mimogrede, najdete kakšno povezavo s sedanjim, dandanašnjim zapraševanjem z neba? In isto ponujeno rešitvijo?)

Dr. Todorović pove, da so nekoč z letališča v Frankfurtu proti Jugoslaviji redno vzletala ameriška, angleška, nemška in francoska letala, iz njih pa so stresala smrtonosne strupe. Zakaj mislimo, da je zdaj kaj drugače??

Tako zdaj tudi zelo jasno vemo, kako oz od kod mediji in zdravniki vedo, kdaj bo prišla ‘sezonska’ ‘gripa’, kaj je v resnici ‘gripa’, zakaj in kako pride, zakaj imajo za ‘bolezni’ že pripravljena ‘zdravila’, itd, itd. Zdaj tudi vemo, da so teoretiki zarote tisti, ki so prvi skapirali resnico, medtem ko vsaj tri četrt populacije ŠE VEDNO (!!!) slepo in nekritično zaupa morilcem ‘v belem’.

Dr. Jovanović je umrl začasa zastrupljanja s Covid (biološko-kemičnimi) strupi dne 27.4.2020, v 85-tem letu starosti. Pravijo, da ne od cepiva, ampak naravne smrti. Je za verjeti, ker nihče, ki ve resnico, se nikoli ne bi dal cepiti – in dr. Jovanović jo očitno je vedel.

Kaj zdravniki vedo in ali so tudi oni zavedeni, prevarani?

Zanimivo in žalostno je to, da niti zdravniki, niti novinarji niso NIKOLI (ali pa vsaj ne pogosteje) objavljali ali govorili resnice, ki jo je omenjeni zdravnik javno povedal že davnega leta 1996. Bi se cepili, če bi vedeli resnico? Bi cepili otroke? Pripisujete krivdo za nevednost o nevarnosti zdravnikom, javnim medijem, katere s tem namenom plačujemo ali sebi?

Postavlja se tudi vprašanje – koliko zdravnikov ve pravo resnico in če so tudi oni nategnjeni (zavedeni)? Koliko zdravnikov je hotelo povedati resnico, pa jim je bilo zagroženo z odpovedjo ali odvzemom licence? Morda je bil kateri celo umorjen, kar je pri komunistih, ‘liberalcih’, Demonkratih oz ‘globoki državi’, ki je na oblasti že vsa leta, normalno (da se pospravi človeka, ki širi drugačno resnico) … Hkrati bi bilo tudi zanimivo vedeti, koliko novinarjev je hotelo iti po poti resnice, pa jim je bilo raziskovanje ravno tako onemogočeno.

Vsekakor (in očitno) bo čas, ki je pred nami, prinesel neko novo resnico, ki bo pomenila revolucijo v razmišljanju človeka in sprejemanja zdravnikov in zdravniškega mnenja. Na jugu pravijo – ‘ko preživi, prićat će’ (kdor po preživel, bo lahko govoril o tem).

 

Video: intervju z dr. Todorjem Jovanovićem (poslušajte pri 5:40)

O ZDRAVNIKU: Todor Jovanović se je rodil leta 1935 v kraju Vrani Do na Kosovu in Metohiji. Medicino je diplomiral leta 1962 v Beogradu, specializiral leta 1974, leta 1976 je postal primarij, leta 1979 pa je doktoriral. V otroštvu je, kot poročajo mediji, doživel klinično smrt. Po diplomi so njegovi bližnji sorodniki umirali zaradi tako imenovanih neozdravljivih bolezni, Jovanović pa je, kot še navajajo mediji, prisegel Bogu, da se bo vse življenje boril proti tako imenovanim neozdravljivim boleznim. Glede na povedano v tem videu bi rekel, da je prisegel Satanu (ki je bog te družbe, katero ustvarja ‘globoka država’), ne bogu kot Kreatorju našega stvarstva ..

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE