Aktualno

DOBRA DRŽAVA: “Trenutnim elitam ni mar za razvoj Slovenije, ampak samo za svoje stolčke”

Medtem, ko zmagovalec letošnjih parlamentarnih volitev Janez Janša še vedno sestavlja koalicijo, z istim problemom pa se ubada tudi drugouvrščeni na volitvah, Marjan Šarec, čas beži, Slovenijo pa vodi oseba, ki je odstopila s svojega položaja, bivše premier, Miro Cerar. Kaj o vsem skupaj meni Dobra država, ki je na volitvah prejela dober odstotek in pol glasov in postala tretja najmočnejša izvenparlamentarna stranka?

“Trenutno dogajanje potrjuje stališča Dobre države, da trenutnim elitam ni mar za razvoj Slovenije, ampak samo za svoje stolčke. Gre za vrtičkarsko-plenilsko logiko, kjer je pomembno samo to, koliko sedežev in sredstev bo kdo dobil. Medtem se dogaja divja privatizacija podjetij, razkroj zdravstva, vojske … Temu želimo v Dobri državi narediti konec”, so ekskluzivno za Cajtng.net povedali v Dobri državi.

Kaj storiti, kaj bi bilo najbolje?

“Kar se tiče naše stranke, je najboljša rešitev nove volitve, pri čemer je potrebno zagotoviti enakopravnost strank v medijskem prostoru. Tega namreč sedaj obvladujejo različne mreže, ki jim ustreza, da se nič ne spremeni”, še povedo v Dobri državi.

 

Odgovorov na ista vprašanja nismo dobili od strank Solidarnost, Reset, Andrej Čuš in Zeleni Slovenije ter od stranke SPS, Socialistična partija Slovenije. Vsem, ki so sodelovali, pa se zahvaljujemo.

 

Več na:

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE