Claudia AndromedasKolumneRevija 5D

Claudia Andromedas: Prihaja čas apokalipse …

Apokalipsa! Beseda, ki vzbuja strah, grozo in paniko. Omenjali so jo mnogi. Z namenom … Pa vendar to ni konec! To je ZAČETEK! Pomen te besede je napačno interpretiran. Marsikaj so nas učili in naučili narobe. Marsikaj so nam napak razložili. Tako je tudi z Apokalipso! Prvotni pomen te strah vzbujajoče besede je bil “dvigniti tančico”, zbuditi se … Dogaja se masovno zbujanje. Je kot mogočni cunami, ki se razliva po vsem svetu, gre čez vse meje, ker ne pozna ovir. Nezadržno in neustavljivo “pustoši” po vsem svetu.

Piše: Claudia Andromedas

Dogaja se resnica

Maske padajo. Parazitske verige se trgajo. Ljudje se osvobajajo okovov, ki so jih držali v jetništvu tisočletja. Mnogi žal ne razumejo. Ne vedo, da smo bili na farmi, kjer so nas “pitali” z “okusno” hrano, ki je v nas sprožala strah, grozo, trpljenje, bolečino, vezanosti, odvisnosti, pomanjkanje, sovraštvo, jezo … Bili smo generatorji velikega sistema, ki smo ga nevede hranili in vzdrževali. Nismo vedeli in nismo videli … Bili smo uspavani, hipnotizirani od iluzij tega sveta. Prebujamo se.

Zavedamo se, da ne rabimo politikov, vlade in religij. Ne rabimo zunanjih smerokazov, da stopimo na Pot pravičnih, čistih, poštenih in izbranih! Ne! Izbrati se moramo sami! Prižgati se moramo sami! Korake moramo delati sami! Boga moramo v sebi začutiti sami! Spoznati se moramo sami! Spoznati … da Smo Vesolje. Da Smo Ljubezen. Da Smo Luč. Da Smo Pot, Resnica in Življenje. Ne rabimo posrednikov. Pot je naša. Intimna. Notranja. Globoka. Vodi v Srečanje. Z našim Bistvom. Z Bogom v nas. Z našo Božansko Ustvarjalno Iskro. S Kozmično Inteligenco, ki presega čas, prostor in materijo …

Človeštvo se prebuja

Zavedamo se SEBE. Smo v fazi velikih evolucijskih sprememb in preobratov. Ne obstaja nič, kar bi jih ustavilo, zadržalo ali blokiralo. Priča smo razpadu nekega sistema. Gosta, težka, lepljiva 3D se razblinja. Izginilo bo vse, kar je sestavljalo njeno mrežo, v katero smo bili ujeti tisočletja … Dualnost je bila stalnica tega sistema. Dobro in zlo. Lepo in grdo. Svetlo in temno. Vzpon in padec. Smeh in solze. Poslavljamo se od tega. Stare strukture razpadajo. Proces transmutacije neusmiljeno zajema vse. Ruši se vse, kar ni delovalo v skladu z najvišjimi principi in zakoni Življenja.

Konec je mentalnega suženjstva. Konec je “pranja možganov”. Konec je sistema, ki so ga napajale naša nevednost, vezanost, odvisnost, pokorščina in ubogljiva poslušnost. Človek začenja misliti z lastno glavo. Prebuja se v novo dimenzijo Sebe! Čuti Se! Išče Se! Zaveda Se! Vrednoti Se! Osvobaja Se! Združitev z Bogom ni več opcija, temveč nuja za preživetje.

Tema se končuje

Trenutna civilizacija je bila “ustvarjena” pred približno 450.000 leti. Ves ta čas je bila pod domeno sil teme. Ujeta v paradigmo trpljenja, staranja, smrti … Tema je imela omejen čas trajanja. Rok njene vladavine na Zemlji se izteka. Dokončno in popolnoma. Za zmeraj! Naslednja leta bodo ključna. Imamo svobodno voljo. Vsak se bo izbral. Izbral bo svojo Pot. Nič vmesnega. Luč … ali tema! Odločitev mora biti jasna. Totalno očiščenje. Popolna transmutacija. Preporod. Preobrazba. Novo Rojstvo.

Nastanek novega človeka, nove galaktične civilizacije, ki ne more biti posejana v stare strukture teme in gojena na farmi trpljenja, bolečine in težav … Nov človek bo stopal po Novi Zemlji! Svet in vse na njem bo šlo skozi totalno preobrazbo. Kar ni od Luči, bo šlo. Na Zemlji se bodo formirali povsem novi energetski centri. Energije bodo močne, transformativne, vse staro bodo preobrazile v novo, čisto, lepše in boljše.

Rojstvo Nove Zemlje

Prišel bo “ukaz”! Na Zemlji imenovan Nadangel Mihael bo v fazi najhujših kataklizmičnih dogodkov “dvignil” svoje in jih evakuiral na varno. Zgodil se bo planetarni Reset! Prišlo bo do totalne geološke, geografske in klimatske preobrazbe celotne Zemlje. Rojevala se bo Nova Zemlja. Uničujoči potresi bodo radirali mesta, cunamiji bodo odnašali vse pred sabo, vulkani bodo bruhali po vsej Zemlji, potopili se bodo mnogi kontinenti, iz morja se bo dvignila nova zemlja.

Proces rekonfiguracije Zemlje bo intenziven, močan, trajal bo približno dve leti. Od stare Zemlje ne bo ostalo skoraj nič. Nastala bosta Novo Nebo in Nova Zemlja. Na pogorišču vsega starega bo kot ptič feniks vstala Nova Civilizacija – poduhovljeno človeštvo, človeštvo visoke galaktične zavesti, združeno v sveto bratstvo Enosti, kjer bo Ljubezen edina Sila, Moč in Energija, ki vlada, vodi in dirigira vse.

Apokalipsa … je konec … Vendar tudi veličasten začetek novega življenja!

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE