Aktualno

Moški s(m)o enostavno srečnejši ljudje

Zadeva, ki kroži po spletu, je bolj kot ne mišljena kot šala, a resnica ni daleč od navedenega. Moški s(m)o dejansko srečnejši ljudje.Nekako imamo manj ‘obveznosti’ na tem svetu. Če nič drugega, nam že roditi ni potrebno. Pa mesečno perilo … Pa še veliko stvari bi se našlo. No, sicer pa več sledi v nadaljevanju …

Kaj pričakuješ od tako nekompliciranih bitij, kot so moški?

Celo življenje imaš isti priimek. Garaža je samo tvoja. Načrti za poroko se naredijo sami. Čokolada je samo ene vrste prigrizek. Nikoli ne moreš zanositi. Lahko greš v vodni park v beli T-majci. Lahko greš v vodni park tudi brez majice. Avtomehaniki ti povejo resnico. Lulaš lahko kjerkoli, cel svet je tvoje stranišče. Nikoli ti ni treba peljati do naslednje pumpe, ker so sanitarije na tej preveč zanemarjene. Ni se ti treba ustaviti in premišljevati, v katero smer priviti matico na vijak. Gube poudarijo tvoj značaj. Poročna obleka stane 500 evrov. Smoking si lahko izposodiš za 10 evrov. Kadar se pogovarjaš z ljudmi, nikoli ne buljijo v tvoje oprsje.

In še …

Novi čevlji ne režejo, ne žulijo ali kako drugače ne poškodujejo tvojih stopal. Ves čas je tvoje razpoloženje enako. Telefonski pogovor ponavadi končaš v 30-ih sekundah. Spoznaš se na tanke. Za petdnevne počitnice rabiš samo eno torbo. Lahko odpreš vsak kozarec vložene ozimnice. Če te kdo pozabi povabiti, bosta kljub temu  ostala prijatelja. Za 8.95 dolarjev dobiš kar tri pare spodnjega perila. Zate so trije pari čevljev več kot dovolj. Vse na tvojem obrazu je originalne barve. Ista frizura ti lahko traja leta, celo desetletja. Briti moraš samo obraz in vrat. Z igračami se lahko igraš celo življenje. Ena denarnica, en par čevljev – ista barva za vse sezone. Lahko nosiš šorts, ne glede na to, kakšne so videti tvoje noge. Svoje nohte lahko urediš z žepnim nožkom. Svobodno se odločaš ali boš imel brke in brado. 24. decembra lahko nakupiš božična darila za 25 sorodnikov v 25-ih minutah.

Moški s(m)o enostavno srečnejši ljudje!

Vzdevki

Če gredo Laura, Katja in Sara skupaj na kosilo, se bodo klicale Laura, Katja in Sara. Če grejo skupaj ven Miha, Darko in Janez, se bodo nagovarjali z Debeli, Braco in Zverina.

Obed zunaj

Ko pride račun, bodo vsi trije, Miha, Darko in Janez, vrgli na mizo vsak po 20 evrov, čeprav je račun samo 32,50 evra. Nihče od njih ne bo imel manjšega bankovca in nihče ne bo priznal, da bi želel, da se mu drobiž vrne. Ko račun dobijo dekleta, vsaka potegne ven svoj kalkulator… YEP!!!

Denar

Moški bo plačal 2 evra za 1 evro vreden predmet, ki ga potrebuje. Ženska bo plačala 1 evro za 2 evra vredno stvar, ki je ne rabi, je pa na razprodaji.

Kopalnice

Moški ima v kopalnici 6 predmetov: zobno ščetko, zobno pasto, kremo za britje, britev, kos mila in brisačo. V tipično ženski kopalnici je povprečno 337 predmetov. Moški od teh 337 ne bi bil sposoben identificirati več kot 20.

Bodočnost

Žensko skrbi o bodočnosti, dokler ne dobi moža. Moškega nikoli ne zaskrbi o bodočnosti, vse dokler ne dobi žene.

Poroka

Ženska poroči moža in pričakuje, da se bo spremenil, – pa se ne. Moški poroči ženo in pričakuje, da se ne bo spremenila, – pa se.

Oblačenje

Ženska se lepo obleče, kadar gre nakupovat, zalivat rože, odnest smeti, odgovorit na telefonski klic, čitat knjigo in sprejet e-mail. Moški se lepo obleče za poroke in pogrebe.

Naravno

Ko se moški zbudi, je videti enako dobro, kakor je šel spat.
Ženski izgled se čez noč nekako pokvari.

In za konec …

Oženjen moški lahko pozabi svoje napake. Ni potrebno, da se dva človeka spominjata istih stvari!

CLOSE
CLOSE