Aktualno

Česnov sirup 10x bolj močan kot penicilin

Naredite svoj domači sirup iz česna, da vam pomaga pri zdravju. To je neverjetno zdravo, naravno in ima veliko zdravstvenih koristi za zdravje. Recept je zelo preprost in ga je enostavno narediti iz zlahka dostopnih surovin. Potrebujete jabolčni kis, česen in veganski med. Vse te surovine imajo same po sebi neverjeten učinek.

Zakaj bi morali piti česnov sirup? Ta sirup izboljša imunski sistem, niža krvni tlak in slab holesterol. Je za zaščito pred prehladi in okužbami.

POTREBUJEMO:
  • 8 strokov česna (drobno zmeljete)
  • 200 ml jabolčnega kisa
  • 200 ml veganskega medu
POSTOPEK:

Na drobno narezanemu česnu ali česnu iz mešalnika dodamo veganski med in jabolčni kis. Vse skupaj mešamo in hranimo v hladilniku 5 dni. Občasno v teh dneh še premešajte. Po 5 dneh je zmes  pripravljena za uporabo.

UPORABA:

2 čajni žlički česnovega sirupa dajte v kozarec vode in popijte. Vsako jutro, na prazen želodec, takoj, ko se zbudite. Sirup in vodo premešajte. Sirup je zelo močno sredstvo pred morebitnimi boleznimi.

 

O PREHRAMBENIH SESTAVINAH …

ČESEN je ena izmed najbolj zdravih sestavin na svetu. Ima zelo dobro antibakterijsko zaščito. Preprečuje prehlade in virusne bolezni. Vsak dan je treba zaužiti česen, za učinkovitejši boj proti boleznim.

VEGANSKI MED je, poleg tega, da ima odlične antibakterijske učinke,  tudi super zdrava sestavina in ljudje ga uporabljajo za zaščito pred kroničnim kašljem.

JABOLČNI KIS je poln fitohranil, ki so zelo uspešna in produktivna. Citronska kislina vsebuje veliko kisline, ki pomaga tudi ledvicam.

 

Ljudje, ki so uživali česnov sirup, so bolj odporni na bolezni in obolenja … zato delite nasvet naprej in pomagajte tudi drugim ljudem!

(Foto: česen)

CLOSE
CLOSE