EksplozivnoRevija 5D

EKSPLOZIVNO! Alex Collier: Odločitev galaktičnega koncila, da se vmeša v dogajanje na Zemlji

V 4. in 5. številki ste si lahko prebrali prevod intervjuja z Alexom Collierom, nekdanjim poslovnežem in računovodjo, avtorjem več knjig in predavateljem, iz leta 1994. Tokrat objavljamo prevod enega njegovih številnih predavanj, datum ni znan. Collier je imel številne neposredne kontakte z visokimi humanoidnimi Nezemljani z modro kožo, ki prihajajo iz ozvezdja Andromeda. Stiki so se začeli že v njegovem otroštvu. Z njimi je bil v fizični interakciji in imeli so obsežne pogovore, v katerih so mu posredovali mnoge dragocene informacije. Collier tako predstavlja nekakšen most med našo in njihovo civilizacijo, pri čemer Andromedanci skušajo pomagati ljudem, da bi planet Zemljo iztrgali iz rok zlih zavojevalcev in ga dobili nazaj v svoje roke. 

Avtor: Alex Collier
Prevod: Sara Zupan

12. dimenzija

23. marca 1994 sta začeli iz vseh črnih lukenj v znanem vesolju prihajati barvna in zvočna frekvenca. Andromedanska znanost (lahko potujejo v preteklost in preverijo) pravi, da je to prvič, da je karkoli prišlo ven iz črne luknje. Kaj ta energija, ta frekvenca počne? Ustvarja vtis holograma čez vse dimenzionalne nivoje v našem znanem vesolju. Obstaja enajst kreatorskih dimenzij. Ta hologram zdaj ustvarja dvanajsto dimenzijo. Pravijo, da gre za samo eno frekvenco, da ne gre za dualnost, in ta frekvenca vse dimenzije dobesedno vleče navzgor.

Najbolj kontroverzni del: pravijo, da bo do decembra 2013 tretja dimenzija, kot jo poznamo, prenehala obstajati. Zdaj namreč implodira sama vase. Zato, ker se vse dviguje. Čisto vse, kar obstaja. Tisti v enajsti dimenziji gredo v dvanajsto, tisti v deveti v deseto itd. Mi naj bi šli v četrto in potem v peto dimenzijo, takole (tleskne s prsti). V andromedanski perspektivi je četrta dimenzija zavest. Tam je celotna rasa telepatska. Vsi se zavedajo drug drugega, čutijo drug drugega, poznajo drug drugega, so en um. Ločeni, a še vedno eno. Na tej dimenziji smo svetloba. Pravijo, da se bo to zgodilo nič kasneje kot leta 2013. To je podatek, ki bazira na njihovi znanosti. Ne vem, ali bo res tako, vendar se do zdaj še niso zmotili.

V tej 12. dimenziji, v tem hologramu, so se pojavile individualne zavesti. In, kot vse kaže, te zavesti niso podobne ničemur do zdaj. Ne vedo, kdo so, kaj so, niti kako bi jih lahko opisali. A očitno imajo ta bitja tam zgoraj sposobnost, da pogledajo navzdol in vidijo vse, kar se dogaja. Lahko vidijo skozi vse dimenzije kot skozi steklo. To je vse, kar vem o tem. Zakaj se to dogaja? Formirajo se vreče. Ljudje začenjajo pridobivati težo. Esence, duhovi, zavesti, kakorkoli že temu rečemo, so začeli pridobivati težo, zato, ker frekvenca vse vleče navzgor. In energijam, ki so regresivne, nazadujoče, se je zaradi tega začelo dobesedno trgati.

Vse življenje je bilo prineseno sem

Po besedah Andromedancev je sleherni od nas, ki smo na Zemlji in v ostalih enaindvajsetih zvezdnih sistemih v naši galaksiji (ne v vesolju, ampak samo v naši galaksiji), del skupine bitij, individualnih zavesti, ki so se očitno pred več trilijoni let razvile do 11. dimenzije. In potem je nekdo prišel na briljantno idejo o eksperimentu z našimi mislimi, ki ustvarjajo materialno snov. Tako naj bi velik del nas padel navzdol, v 3D. Veliko od tega tudi sam ne razumem. Zemlja se nahaja na skrajnem koncu, na repu naše galaksije, tik ob poti, ki zapušča našo in vodi v andromedansko galaksijo.

Ko smo se torej znašli tukaj, v 3D, smo naleteli na raso – ali rase -, ki so imele specifičen genski zapis – ta je vseboval material dvaindvajsetih različnih ras. Vse življenje, ki je na tem planetu, je bilo prineseno sem. Prinesli so ga “trgovci” – posredniki z drugih planetov, raziskovalci, rudarji, tisti, ki so se samo malo zabavali … Različni scenariji so, a bistvo je, da je bilo vse življenje prineseno semkaj. Zemlja naj bi bila izvorno v drugi orbiti. Takrat je bila bližje Marsu in vkovana v led.

Alfa Drakonci, mojstri genetike

Alfa Drakonci, ki so reptilska rasa, so mojstri genetike. Ustvarjajo življenje. Šušmarijo z življenjem in vse življenjske oblike za njih predstavljajo naravne vire. Očitno so ustvarili primarno raso, ki je bila najprej na Marsu, potem pa je bila prenesena na Zemljo. To primarno raso so nato mešali z mnogimi drugimi različnimi rasami, natančneje z enaindvajsetimi, kar nas pripelje do dvaindvajsetih različnih ras. Glede tega števila je veliko nasprotujočih si informacij – eni pravijo, da jih je bilo devet, drugi enajst, tretji dvanajst … Ne vem, jaz podajam perspektivo Andromedancev.

Alfa Drakonci, ki so reptilska rasa, so mojstri genetike. Ustvarjajo življenje. Šušmarijo z življenjem in vse življenjske oblike za njih predstavljajo naravne vire.

Bistveno je, da je iz teh dvaindvajsetih ras, ki so bile pobrkljane s primarno raso, nazadnje izšel homo sapiens. Torej mi, na fizičnem nivoju. Ja, sprva smo imeli dvanajst vijačnic DNK. In ja, deset jih je bilo odvzetih. Odvzela naj bi jih Orionska skupina, zato da bi nas lahko kontrolirali in držali na vajetih. Zakaj so nas hoteli imeti na vajetih? Zato, ker so na kdo ve kakšen način odkrili, kdo smo, v duhovnem smislu. Po besedah Andromedancev smo skupina energij, ki jih oni poznajo kot “Patal”. To je drakonska beseda, uporabljajo pa jo zaradi legend, ki jih imajo Drakonci, in ki govorijo o vojskovanju z raso, ki je ustvarjala človeške oblike življenja, te pa so bile v nasprotju z njihovo filozofijo.

Patali so očitno ustvarjali življenjske oblike, ki so jih lahko razvili sami. Saj veste: svobodno izražanje in še enkrat svobodno izražanje. Drakonci so po drugi strani imeli drug namen ustvarjanja ras: za naravne vire. Skratka, za svoje udobje in užitek. Torej imamo tukaj dve zelo različni filozofiji.

Kako so ugotovili, kdo smo mi?

To naj bi jim uspelo na podlagi naših ekstremov v čustvovanju. Mi smo zelo, zelo drugačni od vseh drugih ras. Celo Andromedanci ne razumejo, kako lahko v nekem trenutku sovražimo, čez pet minut pa že odpustimo in smo vsi ljubeči in crkljivi. Tega preprosto ne razumejo. Nekoč, ko sem bil na njihovi ladji, je Thais (neki Andromedanec) gledal nekakšno televizijo, vsaj videti je bila tako, bil je zaslon, ki je lebdel sredi sobe, on pa je stal in ga gledal. Bil je prenos novic, nečesa, kar se je dogajalo v Chicagu.

Policist je ustrelil temnopoltega moškega, potem pa je tekel za njim in mu skušal pomagati. Thais ni imel pojma, zakaj bi policist hotel moškemu najprej vzeti življenje, potem pa steči za njim, da bi mu življenje rešil. Tudi sam mu tega nisem mogel razložiti, saj tudi jaz tega ne razumem. Andromedanci so zmedeni. Čudijo se, kako smo lahko ob tem, ko smo tako neverjetna rasa, s takšnimi sposobnostmi, tako izkrivljeni in tako nagnjeni k samouničenju. Ne sanja se jim, kako je to mogoče. Potem ko sem toliko časa preživel z njimi, se je tudi moj pogled v tem oziru spremenil. Tudi meni ni nič več jasno.

Sami smo ustvarili ta svet

Vsak od nas ima sposobnost, četudi se tega sploh ne zavedamo, da na duhovni, energijski ravni potuje skozi čas. Lahko gremo naprej ali nazaj v času, dobesedno lahko ustvarimo karkoli, in to brez tehnologije. Razlog, da smo tega sposobni, tiči v našem umu. V tem, kar smo. V ekstremih naših čustev. Andromedanci pravijo, da moška energija predstavlja idejo, misel. Ženska energija, čustveni del nas pa to misel dobesedno pritegne k nam in povzroči, da se manifestira v fizičnem svetu. Tretja dimenzija je izrazito gosta, kar je razlog, zakaj se mnoge nezemeljske rase ne zadržujejo prav rade tukaj.

“Andromedanci so zmedeni. Čudijo se, kako smo lahko ob tem, ko smo tako neverjetna rasa, s takšnimi sposobnostmi, tako izkrivljeni in tako nagnjeni k samouničenju.”

Najboljši primer, ki vam ga lahko dam, je tale: če potopite roko v vodo, recimo v kad, polno vode, in jo skušate premikati v njej, boste čutili nekaj upora, vendar jo lahko premikate skozi. Za njih je tretja dimenzija kot takšna kad, a ne polna vode, ampak želeja. Če date roko v ta žele in jo poskušate premikati sem in tja, boste čutili zelo močan upor. Tako oni občutijo tretjo dimenzijo. In pravijo, da je dokaz za to, kako izjemni, neverjetni smo ljudje, v dejstvu, da lahko dobesedno ustvarimo to tretjo dimenzijo. Ne glede na to, kako gosta in počasna je, naša namera lahko tukaj ustvari karkoli. Oni tega ne zmorejo brez tehnologije! Ta svet, na katerem živimo, je po njihovih besedah pomagal ustvariti sleherni od nas. Ta svet je mi in mi smo svet – dobesedno. Eno smo. Mi smo ustvarili ta prostor. In oni ne razumejo, zakaj ga hočemo uničiti.

Hierarhija: Obstajata dve šoli misli – ‘nazadujoči’ in ‘pozitivci’

Obstajata dve šoli misli. Omejil se bom na našo galaksijo …

1. The Regressives (= regresivni, nazadujoči): to so rase, ki gojijo strah. Pri njih vse temelji na strahu in to je razlog, zakaj hočejo imeti nadzor. Vrh te hierarhije predstavlja skupina z Alfa Drakonisa. Andromedanci nimajo pojma, od kod je ta skupina prišla. Njihova učenja, zgodovina in vse, kar so se naučili od drugih dimenzionalnih ras, potrjujejo, da jih je nekdo “odložil” v tem vesolju, jih tukaj odvrgel. Znašli so se na Alfa Drakonisu, ker so imeli tam največje možnosti za preživetje. Andromedanci pravijo, da so Alfa Drakonci potovali skozi čas kar štiri bilijone let. So neverjetna, izjemna rasa. Dosegli so res velike stvari. Vendar so nasilneži. Bedaki.

To je zgolj moja sodba, ki temelji na tem, kar vem o njih. Ne marajo človeških bitij. Naučeni so bili, da je to vesolje tukaj za njih. Ko so bili puščeni tukaj, jim je bilo rečeno, da lahko tukaj vladajo. Ko so začeli potovati, so naleteli na druge rase. In mnoge od njih so osvojili, jim zavladali. To so naredili skozi genetiko, gensko spreminjanje. Tudi naša vlada in vse svetovne vlade nas hočejo čipirati. Iz perspektive Andromedancev to pomeni lastništvo. Alfa Drakonci ne cenijo zlata in srebra, ampak genetiko. Kaj torej počnejo? Osvojijo raso, ji zavladajo in jo gensko modificirajo. In od tega trenutka naprej je ta rasa gensko spremenjena. Geni, ki jih vstavijo v raso, spremenijo frekvenco teh bitij, njihov zvok, njihove misli in čisto vse na njih.

Najboljši primer, ki vam ga lahko tu podam, so Sivi. Nekoč naj bi bili precej bolj človeškega videza. Kot rasa so bili pred približno 893.000 leti ujeti. Pri tem sta bili njihovi vrsti Zeta 1 in Zeta 2 spuščeni, da gredo po svoje in počnejo, kar želijo. To je precej običajno med drugimi rasami. Tako je bila tudi Zemlja kolonizirana z mnogimi različnimi rasami, ki so pač raziskovale vesolje. Sive je ujela skupina na Orionu, ki je bila že pod nadzorom in podvržena genskim manipulacijam s strani Alfa Drakoncev. Orionci so torej ujeli Sive. Najprej so pomorili skoraj vse ženske, da bi lahko kontrolirali proces rojstev. Nato so začeli gensko spreminjati ženske te rase, tako da so bili otroci, ki so se po tem rodili, gensko spremenjeni. V določenem pogledu so bili drugačni kot prej. Moške so zasužnjili. Prisilili so jih, da so delali v rudnikih in druga težka dela.

Brez pomisleka so jih tudi pobijali. Za njih so bili naravni vir. To so za njih postali tudi Sivi. Kot so mi povedali, bi se Sivi strašno radi osvobodili iz te hierarhije. Vendar so, namesto da bi kaj naredili za to, nadaljevali s širjenjem problema. Rečeno je bilo, da so tukaj že na tisoče let. Toda Andromedanci pravijo, da je to laž. Sem so prišli šele leta 1931. Zaradi njihove sposobnosti, da potujejo skozi čas, je videti, kot da so tukaj že na tisoče let. Lahko gredo namreč nazaj v času. In s tem, ko greš nazaj v času, lahko dobesedno spremeniš zavest katere koli rase. Lahko spremeniš kateri koli dogodek. In prav to so oni storili. Vendar niso edini, tu je še skupina s Siriusa B, ki se prav tako meša v te posle.

“Ta svet, na katerem živimo, je po njihovih besedah pomagal ustvariti sleherni od nas. In oni ne razumejo, zakaj ga hočemo uničiti.”

Potreboval sem res veliko časa, da sem razumel, zakaj so hoteli to storiti. Bistvo vsega je v tem, da so nas hoteli nadzirati. Mi imamo nekaj, kar hočejo imeti tudi oni. Mi imamo prednost, da smo bili v enajsti dimenziji, kar pomeni, da imamo za sabo ogromno duhovno rast, razvoj. Zaradi tega je tudi razpon našega čustvovanja tako velik. Oni hočejo te informacije. In to še ni vse. Zdaj, z novo frekvenco, ki prihaja, in s tem ko začenja tretja dimenzija implodirati sama vase, poskušajo Sivi v bistvu rešiti svojo raso. Kot pravi Morenay (Andromedanec), je v resnici ostalo samo še 2000 pravih Sivih, vse ostalo so kloni, roboti. Organski roboti brez življenjske sile. Govorimo o tehnologiji, ki je več tisoč let naprednejša od naše.

Zakaj Sivi ugrabljajo?

Razlog, zakaj Sivi toliko ugrabljajo, je na prvem mestu genetika – poskušajo ponovno združiti njihovi dve rasi. Na drugem mestu pa so energije. Vsi vemo, kaj je avra, energijsko polje, ki obkroža vse, kar je živo. Ko oni enkrat ustvarijo hibrid, imajo problem, ker ga ne morejo ohraniti pri življenju, to pa ni mogoče zato, ker se duh ne veže na hibrid. Življenjska sila se z njim ne poveže. Zato oni ugrabljajo matere. Andromedanci pravijo, da je večina hibridov ženskega spola, moških je zelo malo; seveda zato, ker se na ta način rasa nadaljuje. Tudi skozi našo zgodovino se že od nekdaj kraljevsko nasledstvo prenaša z materjo, ne z očetom, zato, ker se vedno ve, kdo je mati. Za očeta se ne ve vedno. Kaj torej oni počnejo?

Privlačijo vitalno energijo mater in otrok (večinoma ženskega spola), jo zbirajo (imajo sposobnost zbiranja življenjske energije) in potem z njo nahranijo hibride. Z vitalno življenjsko energijo otrok in mater hranijo hibride istega rodu. Od matere vzamejo jajčece in ustvarijo hibrid, potem se vrnejo in vzamejo še vitalno energijo matere in otrok ženskega spola ter še naprej hranijo hibrid. Vse to zato, ker skušajo ustvariti dušo. Tega pa ne morejo. Ker njihovo početje ne deluje, rase umirajo. Zato so obupani in zato se dogaja toliko čudnih stvari. Tukaj ne gre za črno ali belo. To je ogromna, kompleksna siva zarota znotraj zarote znotraj zarote. Je preprosto bizarno. In zakaj smo mi pristali na to – nimam pojma.

Sivi torej ugrabljajo otroke. Otroci po celem svetu izginjajo. Za njimi se izgubi vsaka sled. Samo v okraju Westchester je v zadnjih treh letih 5000 otrok izginilo brez sledi. Vlada ve, kaj se dogaja, a je nemočna, ničesar ne more storiti. Razlog, zakaj to prikrivajo, je v tem, ker so te nakaze sploh pustili tukaj. Sklenili so dogovor. Prodali so nas. Osebno v te stvari vlagam veliko energije. Ker imam prijatelje, ki hočejo vedeti, kje so njihovi otroci.

Vse kaže, da z nami manipulirajo že 5724 let. Zmanipulirani smo bili preko meje verjetnega. Da bi bilo vse še slabše, smo imeli na voljo čudovito tehnologijo in brezplačno energijo, ki pa sta nam bili odvzeti, tako da smo v zadnjih sto letih popolnoma zasvinjali svoje okolje.

2. Positives (= pozitivni): veliko je takih, ki nam resnično hočejo pomagati. Vendar se ne bodo neposredno vmešali, tega ne smejo, razen če se jih izrecno zaprosi. Ljudje na Zemlji, ki so kontaktne osebe (opomba: ki imajo stike z dobronamernimi Nezemljani), imajo rodovno linijo, reinkarnacijsko linijo, ki izvira iz mnogih od teh pozitivnih ras, in zaradi tega intervencije niso predvidene.

V naši galaksiji je veliko različnih koncilov. O drugih ne vem vsega, kar se tiče andromedanskega koncila, pa vem, da ga sestavlja skupina bitij iz 139 različnih ras, ki se srečujejo in razpravljajo o aktualnih dogodkih. Nekaj podobnega kot galaktični združeni narodi, le da ni politično telo. V zadnjem času je koncil razpravljal o tiraniji, ki so jo videli v naši prihodnosti, čez 350 let. To je nekaj, kar se tiče vseh. S pomočjo potovanja skozi čas so ugotovili, kje se pojavi pomemben premik v energiji, ki bi povzročil tiranijo. Našli so ga 357 let v prihodnosti, ga izsledili v naš sončni sistem, kjer so ga uspeli zlomiti, in potem so ga poslali nazaj na Zemljo, Luno in Mars. Na prvem sestanku andromedanskega koncila so odločali o tem, ali naj se vmešajo v dogodke na Zemlji ali ne. Morenay pravi, da se je na prvem sestanku srečalo le 78 sistemov.

Andromedanci skušajo pomagati ljudem, da bi planet Zemljo iztrgali iz rok zlih zavojevalcev in ga dobili nazaj v svoje roke.

Od teh se je slaba polovica odločila, da nočejo imeti ničesar z nami, ne glede na naše probleme. Pomembno je, da veste, zakaj so se tako odločili. Govorimo o zvezdnih sistemih, ki so na stotine milijonov svetlobnih let oddaljeni od nas. Nekateri nas niso še nikoli srečali. Nikogar od nas niso srečali, vendar vseeno poznajo vibracijo planeta, ker je ta odsev vibracije bitij, ki so na njem. Zaradi tega niso hoteli storiti ničesar, da bi nam pomagali. Najbrž so razmišljali takole: ne spoštujejo samih sebe, ne spoštujejo drug drugega in ne spoštujejo svojega doma.

Kaj je torej njihova vrednost?

Na srečo je bilo dobrih 50 % prisotnih na koncilu mnenja, da si zato, ker smo bili 5724 let manipulirani, zaslužimo vsaj priložnost. In tako je koncil izdal ukaz. Ne vem, kako bodo to naredili. Vendar so ukazali vsem pripadnikom nezemeljskih ras, najsi bodo dobronamerni ali ne, naj zapustijo naš planet nič kasneje kot do 12. avgusta 2003. Hoteli so, da se vse, kar je E. T. in je na planetu, v njem in na Luni, spravi stran. Videti hočejo, kako bomo mi reagirali in kako se bomo vedli drug do drugega, ko ne bomo več manipulirani.

Vsi smo bili grozljivo zmanipulirani. In moj nasvet, če želite ukreniti nekaj v zvezi s tem, je, da vrzite stran televizijo. Ne morem vam povedati, kako resno to mislim. Učijo vas, KAJ misliti in ne KAKO misliti. To vas dela robote. Ubogljive, poslušne. Vem, da ne bo lahko. Zelo težko bo.

OPOMBA: Slike so simbolične in ne predstavljajo nujno resničnega videza bitij drugih ras, saj to, kako so v resnici videti, najbrž vedo le redki med nami.

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE