Revija 5D

Alex Collier | Bitka za zemljo in človeštvo

(intergalaktična e. t. aliansa proti interdimenzionalni reptilski e. t. rasi z oriona in marsa)

Objavljamo prevod osupljivega intervjuja z Alexom Collierom, nekdanjim poslovnežem in računovodjo, ki je v času snemanja tega intervjuja, oktobra 1994, zaključeval tri avtorske knjige in vodil predavanja po južni Kaliforniji in zahodnih državah ZDA. Collier je imel številne neposredne kontakte z visokimi humanoidnimi Nezemljani z modro kožo, ki prihajajo iz ozvezdja Andromeda. Stiki so se začeli že v njegovem otroštvu. Z njimi je bil v fizični interakciji in imeli so obsežne pogovore, v katerih so mu posredovali mnoge dragocene informacije. Collier tako predstavlja nekakšen most med našo in njihovo civilizacijo, pri čemer Andromedanci skušajo pomagati ljudem, da bi planet Zemljo iztrgali iz rok zlih zavojevalcev in ga dobili nazaj v svoje roke. Alex Collier je aktiven še danes, še vedno predava in vodi spletne seminarje. Več o njem lahko izveste na njegovi spletni strani https://www.alexcollier.org, kjer lahko tudi poslušate njegove številne videoposnetke.

Prevedla: Sara Zupan

2. del (2/2)

Kako se lahko človek sam ubrani pred vplivom Sivih?

Tako, da si osrediščen v svoji resnici. Če hočejo projicirati svoje misli v tvojo glavo, moraš ostati trden, ostati moraš to, kar si, reči moraš NE, ne boste prišli v mojo glavo, ne boste imeli nadzora nad mano, ne boste mi odvzeli svobodne volje, ne briga me, kdo ste, pustite me pri miru! Pika. Če so dobronamerni, tega ne bodo počeli, ne bodo skušali vstaviti sranja v tvojo glavo, da bi se lahko hranili s tvojim strahom.

Ljudje moramo dobiti nazaj svojo svobodo, moramo se znebiti spon, v katere smo vklenjeni, da se lahko razvijamo naprej. Imamo neverjeten potencial. Toliko vsega smo dali skozi na Zemlji, toliko izkušenj imamo. In imamo čustva, kar nas dela tako posebne in drugačne od drugih ras, celo od drugih človeških ras. Imamo neverjetne sposobnosti kreiranja. Vendar si moramo razjasniti, kaj je resnično in kaj ni. Lahko si ustvarimo svojo realnost, svojo prihodnost. A z vsakim znanjem pride tudi odgovornost. Svobodno izražanje – to je glavni del božanskega načrta.

Reptili

Reptili (Alfa Drakonci, glede na njihov izvor) so raziskovalci, obvladajo genski inženiring. So kolonizatorji, osvajajo ozemlja in jih okličejo za svoja. Karkoli potrebujejo, si preprosto vzamejo. Ne ve se, od kod pravzaprav prihajajo. “Odvrženi” so bili v Alfa Drakonskem sistemu, ker jim ta nudi največ možnosti za preživetje. Ustvarili so neverjetne stvari, a njihov problem je, da morajo manipulirati z drugimi, jih nadzirati, dominirati nad vsem in vsemi. Nihče jih ne more premagati, zato tudi nimajo motivacije, da bi se spremenili. Andromedanci jih imajo za ultimativne bojevnike. Alex Collier: “Trenutno” (1994) “je na Zemlji 1833 Alfa Drakoncev oz. reptilov. Živijo v podzemlju, v globini približno med 160 in 320 km pod površjem. Nekateri od njih so tu že zelo, zelo dolgo. Njihova življenjska doba je več tisoč let. So mesojedi. Niso prijazni človeški vrsti. Jedo ljudi. Najraje otroke. Biti morajo sveži, pojedo jih takoj potem, ko jih ubijejo. Mnogokrat so mi drugi rekli, da o tem ni dobro govoriti. Da naj nikar ne govorim o reptilih. Zakaj ne?! Andromedanci pravijo, da so odgovorni za izginotje 31.712 otrok v zadnjih 25 letih samo v ZDA. Ti otroci so bili HRANA! In jaz naj bi bil tiho? Ker ljudje tega pač nočejo slišati? To je prekleto težko! Otroci izginjajo brez sledi – kam gredo? Zakaj dovolimo, da se to dogaja? Celo pomagamo jim! Infiltrirali so se na vse vodilne položaje, pomagajo jim Sivi, in celo med ljudmi so skupine, ki ugrabljajo otroke in jim jih dostavljajo. Vse je del dogovora. Ne bodo prišli na površje, dokler jih tam spodaj hranimo. Človeška bitja so se prodala in prodajajo nas, druge ljudi. V ljudeh bo morala zmagati človečnost, morali se bomo dvigniti in reči: “Dovolj je, to ni prav!” Treba bo vreči televizorje stran in storiti nekaj. Ta apatija se mora končati, drugače bo konec z nami. Vse to me tako jezi, neverjetno je, kaj se dogaja. Resnica je postala nekaj nezaželenega, laž pa nekaj normalnega!”

Poleg tega, da so mesojedi, so nam reptili nevarni preprosto zato, pravi Collier, ker nas ne marajo. Njihov glavni cilj je, da bi nas pojedli. In to sploh ni nekaj težkega za njih. Samo poglejmo sami sebe, kje smo kot civilizacija. Oni ne rabijo več ničesar. Imajo vso tehnologijo, ki jo potrebujejo, mi se jim lahko ponudimo zgolj kot delavci, pa še to ne vsi, ne potrebujejo toliko delavcev. V nobenem pogledu in niti pod razno ne spoštujejo človeškega življenja. To se vleče 600.000 let nazaj, ko se je začela starodavna vojna v Lyri, od koder ljudje izviramo. Mi smo vedno znali pridelovati obilje hrane, smo zelo poljedelsko usmerjeni, to je v naši naravi, to je naše bistvo. Mesta, v katerih zdaj živimo, naša civilizacija, vse to nas je popolnoma oddaljilo od narave in od našega bistva. Postali smo človek človeku zver. Collier: “Ko sem videl, kako živijo Andromedanci in Plejadanci, kako se imajo radi med sabo in kako spoštujejo drug drugega … Če se dvigneš nad Zemljo in pogledaš navzdol, si res lahko ateist. A če si na Zemlji in dvigneš pogled navzgor, veš, da mora biti Bog. Nujno se moramo zavedeti, da to, kar počnemo, ni prav. Moramo navezati stik z življenjem tam zunaj, se vprašati, kdo smo in kaj počnemo tukaj. Prekiniti moramo običajni vzorec služba-televizija-spanje-vstajanje-služba in tako vsak dan znova, znova in znova in znova, kot roboti. Vrzite televizijo stran!”

Fizični izgled reptilov

Po besedah Colliera so zelo grdi. Visoki so od 2 do 6 metrov, tehtajo do 800 kg. Čim daljši rep ima reptil, tem bolj kraljevski je. Če vidite kakšnega, ki nima repa, pomeni, da je v bojevniškem ali pa v delavskem razredu. Čim daljši rep ima, tem višjemu razredu pripada. Če ga srečate, se mu nikar ne približujte, samo spravite se mu s poti, čim hitreje, tem bolje. Obstajajo načini, kako ga ubiti. Če mu ne morete odrezati glave, potem je druga možnost, da ga zabodete v eno od src – imajo dve, vsako pod eno roko. Lahko ga tudi zabodete v jetra (imajo zelo velika), da ga vsaj začasno onesposobite. En reptil ima moč 12 do 15 človeških mož. So neverjetno hitri, jasnovidni, vedo, kaj nameravaš storiti, preden to storiš. Če pridejo med nas, smo v resničnih težavah. Kaj storiti, če slučajno pridemo v stik z njimi? Andromedanci svetujejo, da se umaknemo. Da jim pustimo njihov prostor in gremo stran. Če to ni mogoče, potem bomo najverjetneje ubiti. Če se ne moremo umakniti, nam ne preostane drugega kot prositi za pomoč – Boga, nebesa, Andromedance, Plejadance, kogarkoli. To je pač narava zveri, oni so pač takšni. Ne marajo nas in v nas vidijo samo hrano. Saj smo vir hrane tudi za Sive, vendar v popolnoma drugačnem smislu (oni se hranijo z našo energijo). Reptili so nas naučili jesti meso. To je prišlo od njih. Da bi se nam znižala vibracija. Čim višjo vibracijo imamo, tem bolj se razvijamo. Oni pa tega ne smejo dopustiti, oni morajo imeti popoln nadzor nad nami. Zato so nam vsilili, da jemo meso. Če prenehamo jesti meso in jemo predvsem rastlinsko hrano, nam to lahko zelo pomaga, da se znebimo njihovega vpliva.

Je nasilje normalno?

Od malega smo naučeni, da je nasilje nekaj normalnega. Že otroke to učimo. Da je življenje pač takšno. Vsi smo bili programirani, da tako pač je, da je nasilje del življenja, del narave. Postali smo povsem neobčutljivi na nasilje, ga sprejeli kot nekaj normalnega. Hollywood ustvarja nasilne filme, mi kupujemo vstopnice in jih hodimo gledat v kino, in tako jim dajemo denar in motivacijo, da proizvajajo samo še več takšnih filmov. Odgovornost je na nas. Prevzeti moramo odgovornost za to, v kaj bomo verjeli in kaj želimo ustvariti. A kaj, ko nam je pomemben samo denar. Ali veste, da smo edina rasa v naši galaksiji, kjer ljudje stradajo, kjer so ljudje brez doma? Če si živ in si na tem planetu, si zaslužiš živeti brezpogojno! Celo Alfa Drakonci skrbijo za svoje! Ne prodajajo drug drugega kot to počnemo mi, ne mečejo svojih na cesto, samo zato, ker nekdo nima nekega bednega papirja, kar denar dejansko je in čisto nič več kot to, ima tolikšno vrednost, kot mu jo mi pripišemo. Oni nimajo tega. Njihovi otroci ne stradajo. Oni ne hranijo živine z žitom, da bi z njo nahranili 20 % populacije, in ne puščajo množic, ki bi jih lahko nahranili s tem žitom, stradati. Na kaj takega oni ne bi niti pomislili! A mi to počnemo. Za denar. Za moč. Odgovornost za vse to pa nosimo tudi sami. Med nami so ljudje, ki točno vedo, kaj se dogaja, in ne naredijo nič – samo igrajo igro naprej. Nimajo poguma, da bi se soočili z realnostjo. Da bi jasno in glasno povedali: prodali smo sebe in vas. Kennedy je to vedel in je hotel ukrepati, pa so ga ubili.

Reptili imajo na Marsu podzemno bazo, ki je stara več kot milijon let. Mars so zavzeli že zdavnaj, tam imajo kolonije in tam je ujetih 300.000 ljudi z Zemlje, ki so jih ugrabili. Njihova smrt je neizbežna; ni načina, da bi jim pomagali. Mnogi so bili že ubiti, mnogi že pojedeni. Tudi na temni strani Lune so baze. Collier meni, da so zvezdogledi na Zemlji že opazili nenormalno povečane aktivnosti na Luni in Marsu; vendar tega ne smejo povedati na glas.

Zakaj Andromedanci preprosto ne pridejo na Zemljo in nas rešijo?

Več razlogov je, zakaj se to ne zgodi.
– Če bi nas rešili, to ne bi nič pripomoglo k našemu razvoju.
– Nam ne bi bilo treba prevzeti nobene odgovornosti. Če bi šlo kaj narobe, bi preprosto okrivili njih.
– To ne bi spremenilo samo naše realnosti, ampak tudi njihovo.
– Andromedanci kot tudi nobena druga dobronamerna rasa nočejo preprosto priti sem in igrati našo varuško. To ni njihova naloga.
– Kako ravnamo mi sami s sabo, kakšni smo do samih sebe? Zakaj bi nam oni prišli pomagat, če pa si še sami nočemo pomagati? Če se niti malo ne potrudimo? Vseeno nam je za planet, na katerem živimo. Problem je na individualni ravni, na ravni vsakega posameznika.

New World Order – Novi svetovni red

Ali veste, da gradijo koncentracijska taborišča, kamor hočejo strpati na milijone ljudi? Ali veste, da imajo Združeni narodi 300.000 vojaških enot v ZDA in da prodajajo aktivne ameriške vojaške enote ven iz ZDA, da ne bodo tukaj, ko se to zgodi? Veste, da na drugi strani južne meje čaka 300 ton sovjetske vojaške opreme, pripravljene za napad? Pripravljajo se, da bi razkosali ZDA na posamezne, ločene enote, vse v okviru Novega svetovnega reda, ki ga izvajajo Iluminati. Edini resničen del ZDA je Washington DC. ZDA so prenehale obstajati že leta 1992. A tega ljudem niso povedali in jim tudi ne bodo, dokler ne bo vse pripravljeno.

To je bitka med svetlobo in temo. Nad sabo imamo Sive, pod sabo reptile, vmes pa je človeštvo, stisnjeno v sendviču, človeštvo, ki se sprašuje, kaj se tukaj dogaja. Vse duše, ki so se nekoč trudile za osvoboditev človeštva, so se inkarnirale ponovno: Abraham Lincoln, Kennedy, Martin Luther in še mnogi drugi – vsi so zdaj tukaj. Vsi so ponovno inkarnirani.

Alfa Drakonci nočejo, da bi se naša galaksija premaknila v 4. in 5. dimenzijo. To je tisto, kar bi radi preprečili. Nočejo našega dviga zavesti, ker bi potem popolnoma izgubili vso moč nad nami. Oni so v 3D, v fizični obliki, enako kot mi. V 4D gredo lahko le s pomočjo mehanskih sredstev. Če gremo mi tja, izgubijo ves nadzor nad nami. Zato se na vse pretege trudijo, da bi obdržali svojo moč nad nami.

Zgodovina našega vesolja, kot jo razloži Alex Collier

Ko vesolje začne dvigovati vibracijo, povečevati svetlobo, nastanejo nekakšni žepi, neke vrste hologrami, holografske projekcije svetlobe, in ko v svetlobo projiciraš senco, nastanejo različne oblike, variante svetlobe. Stvari, ki se ne povzdignejo, ki ne izberejo dviga zavesti, postanejo zelo, zelo težke, v smislu teže ali svetlobe, kakorkoli to poimenujemo. In ko se vse začne dvigovati navzgor, nastanejo luknje, vdolbine v vibraciji, svetlobi. In potem negativne forme zaradi svoje teže oblikujejo nekakšne vreče, ki eksplodirajo, in ker je vse v vesolju duh in nič ne gre v nič, te eksplozije oblikujejo nova vesolja. Tako nastanejo črne luknje. Če nam uspe priti skozi črno luknjo, pridemo v drugo vesolje. Na takšen način, s takšno eksplozijo je nastalo tudi naše vesolje.

Andromedanci bodo skušali odstraniti Alfa Drakonce tako, da jih bodo zbrali skupaj in tako povzročili, da jih bo njihova lastna energija posrkala v temo. Tako bodo šli drugam. To se bo zgodilo tudi s Sivimi in Orionsko skupino. Zato vsa ta intenzivna energija, ki jo vsi čutimo. Napetost narašča. Njim se je to že zgodilo. Nekdo se jih je že skušal znebiti in so jih preprosto odvrgli v naše vesolje – in zdaj so tukaj. Sem so prišli v fizični obliki, kar pomeni, da se niso razvili, tako kot se razvija vse drugo življenje. Ne, bili so prineseni sem, ustvarjeni so bili nekje drugje, potem pa odvrženi tukaj.

Določeni človeški posredniki v naši zgodovini so sodelovali z zlonamernimi Nezemljani.

Takšen je bil na primer Hitler. Naša zgodovina je polna teh ljudi. Poglobiti bi se morali v mitologijo, ki bi nam lahko ogromno povedala o tem. Collier priporoči knjigo “Alien identities” (Identitete nezemljanov; Richard Thompson), ki govori o zgodovini teh stvari. Vedno je veljalo: kdor zmaga v vojni, ta piše zgodovino. Zmagovalec se lahko povzdigne in ovenča s slavo, in nihče nikoli ne izve, da se stvari v resnici sploh niso zgodile tako, kot jih je opisal.

Celoten svet so spravili v dolgove in nobena država teh svojih dolgov sploh ne more več odplačati. Nezemljani ne rabijo denarja. Denar je naš izmislek. Kennedy je bil verjetno zadnji pravi ameriški predsednik. In če bi imeli zdaj pravega, bi se moral pojaviti na televiziji in povedati vso resnico: 1. FED je v zasebni lasti; 2. dolgovi so izmišljeni; 3. v tej neznanski godlji smo se znašli zato, ker so nas prejšnji predsedniki prodali – za denar in udobje. In ta predsednik bi se moral opravičiti. Ljudem bi bilo treba vrniti, kar je njihovega, in jim dati novo priložnost, da si opomorejo, da se pozdravijo. Tesla je že leta 1920 ustvaril brezplačno energijo. Smo jo mi dobili? Seveda ne, oni so si vse vzeli zase, nam pa mastno zaračunavajo, da lahko životarimo.

Andromedanci so Collieru povedali, da so ljudje, ki so se imeli za bogove, hoteli ustvariti nadzorovan premik zemeljskih polov s pomočjo termonuklearnega orožja pod južnim polom. To bi povzročilo zdrs obeh polov, južnega in severnega, in v roku 24 ur bi potonilo 85 % svetovne populacije. Vendar se to ne bo zgodilo. Če pa se bo, se bo po naravni poti.

Glavno sporočilo Andromedancev ljudem?

ODRASTITE. Odprite oči, ušesa, prevzemite odgovornost zase, za svoje življenje, za planet, spoznajte, da je to vaš dom, človeštvo pa vaša rasa. Če se boste iskreno potrudili, da se razvijete, da napredujete, vam bomo prišli naproti. Ne bomo pa opravili vašega dela. Ljubezen je rešitev vsega. Stopite skupaj kot rasa, ne smete več dovoliti, da manipulirajo z vami.

Kako se lahko običajen človek poveže z Andromedanci?

Preko molitve, meditacije, vsak na svoj način, ki mu je najbližji. Lahko nam pomagajo, a niso Bog, niso naši rešitelji. Mi moramo biti sami svoji rešitelji, lahko jih prosimo le za vodstvo in pomoč. Vendar niso Bog, zato jih ne častite. Ne častite nikogar razen Boga v sebi.

Bitja, ki ne bodo hotela napredovati, bodo šla drugam. Tista, ki bodo napredovala, se bodo premaknila v 5. dimenzijo. Tisti, ki bomo preživeli ta neverjetni preskok, ki se bo v resnici zgodil, bomo postali novi učitelji in lahko bomo šli v druge svetove, kjer bomo učili, kar vemo. Učili bomo druge civilizacije v razvoju, česa naj NE počnejo. Čaka nas neverjetna prihodnost, če pridemo skozi to. Samo 10 % populacije je potrebno, da se ustvari t. i. “hundred monkeys sindrome” (opomba prev.: sindrom/fenomen stotih opic: ugotovljeno je bilo, da ko določena kritična masa populacije doseže neko spoznanje, se to spontano razširi na celotno vrsto). Samo 10 % ljudi – ti bodo povlekli za sabo vse ostale. Vse se začne na ravni posameznika.

Resnica vedno stoji sama zase. Ne potrebuje nobene pomoči, sploh pa ne potrebuje laži.

Opomba: slike so simbolične in ne predstavljajo nujno resničnega videza bitij drugih ras, saj to, kako so v resnici videti, najbrž vedo le redki med nami.

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE