EksplozivnoRevija 5D

EKSPLOZIVNO! Alex Collier: Bitka za Zemljo in človeštvo – intergalaktična E.T. aliansa proti interdimenzionalni reptilski E.T. rasi z Oriona in Marsa

Objavljamo prevod (povzetek) osupljivega intervjuja z Alexom Collierom, nekdanjim poslovnežem in računovodjo, ki je v času snemanja tega intervjuja (oktobra 1994) zaključeval tri avtorske knjige in vodil predavanja po južni Kaliforniji in zahodnih državah ZDA. Collier je imel številne neposredne kontakte z visokimi humanoidnimi Nezemljani z modro kožo, ki prihajajo iz ozvezdja Andromeda. Stiki so se začeli že v njegovem otroštvu. Z njimi je bil v fizični interakciji in imeli so obsežne pogovore, v katerih so mu posredovali mnoge dragocene informacije. Collier tako predstavlja nekakšen most med našo in njihovo civilizacijo, pri čemer Andromedanci skušajo pomagati ljudem, da bi planet Zemljo iztrgali iz rok zl(obn)ih zavojevalcev in ga dobili nazaj v svoje roke. Alex Collier je aktiven še danes, še vedno predava in vodi spletne seminarje, več o njem pa lahko izveste na njegovi spletni strani, kjer lahko tudi poslušate njegove številne videoposnetke.

Tekst: Alex Collier

Kdo so Andromedanci?

Andromedanci so samo ena od tisočih ras v vesolju. Imajo belo do svetlo modro kožo, so zelo visoki in so ljudje. Vse človeško življenje izvira iz ozvezdja Lyra. Ko je bila Lyra davno tega uničena v vojni, je tam eksplodirala ena od zvezd. Andromedanci so takrat emigrirali iz Lyre, da bi ohranili svojo raso, in razkropili so se po naši galaksiji. Glede na okolje, v katerem se nahajajo, se pri različnih rasah pojavljajo fizične spremembe, a vse človeško življenje v osnovi izvira iz istega vira – Lyre. Razlike v barvi kože so povezane z genetiko.

Andromedanci so zelo starodavna rasa. Njihova civilizacija je na duhovnem nivoju približno 4700 let naprednejša od naše. V tehnološkem smislu so 50.000 let pred nami. Njihova tehnologija temelji na duhovnosti, na duhovnem razvoju, in ne na obrambi samih sebe, čeprav jo lahko uporabljajo tudi v ta namen. Imajo eno svetovno vlado. V njihovem svetu čas ne obstaja, a Collieru so vseeno posredovali te podatke v letih, da si mi lahko ustvarimo predstave. Komunicirajo telepatsko, s simboli, ne govorijo. Imajo 28 različnih ras, vse niso človeške. Tam kar mrgoli življenja v različnih dimenzijah, na vsaki dimenziji je ogromno oblik življenja, ki so povsem drugačne kot v naših predstavah.

Mi si lahko predstavljamo le življenje v 3. dimenziji, ker je to naša realnost. Že 4. dimenzija je popolnoma drugačna – in vanjo bomo prešli tudi mi, v fizični obliki. Glavna razlika med 3D in 4D je v zavesti. V 4D lahko manifestiramo vse, kar si zamislimo, in to skoraj v trenutku. V 4D bomo vsi telepatski, lahko si bomo brali misli, kar pomeni, da se ne bomo mogli več pretvarjati. Nihče ne bo mogel več imeti skritih namenov, videli bomo drug v drugega. Vsi bomo lahko videli energije, energijska polja, različne življenjske oblike. Če boš hotel kaj skriti, se bo to v trenutku razkrilo. Vse bo temeljilo na energijah. (Npr.: sodniki bodo zgolj pogledali energijo storilcev in takoj bodo vedeli, kdo je kriv.) Ko bo človek človeka prijel za roko, bo v trenutku vedel vse o njem. Takoj bo vedel, s kom ima opravka.

Andromedanci skušajo pomagati ljudem, da bi planet Zemljo iztrgali iz rok zlih zavojevalcev in ga dobili nazaj v svoje roke.

Kakšen je družbeni sistem Andromedancev?

Imajo enak fizični proces rojstev in tako kot pri nas tudi pri njih otroci hodijo v šolo. V šolah se učijo o znanostih in umetnostih, po opravljeni izobrazbi se odločijo, kaj bodo počeli, in lahko si kadarkoli premislijo. Namen vsega tega je evolucija duše in življenja. Karkoli potrebujejo, dobijo, da lahko počnejo, kar želijo. Ne poznajo zločinov niti česa temu podobnega, ves njihov fokus je na učenju. Če nekaj ni izobraževalno za njih, jih preprosto ne zanima. Naravnani so tako, da se nenehno razvijajo, tako na področju izobrazbe kot na duhovnem nivoju. Vse, kar pri tem potrebujejo, dobijo, in za nič jim ni treba plačati. Glasba in umetnost sta za njih izrednega pomena, vendar sta precej drugačni kot pri nas. Umetnost jim predstavlja kreiranje, ustvarjanje, stvari ustvarijo s pomočjo misli – to je za njih umetnost. Gre za izrazito holografsko tehnologijo. Tudi glasba je povsem drugačna, ustvarjajo jo iz zvokov vesolja, iz zvokov (vibracij) različnih planetov.

Kako živijo?

Alex Collier je obiskal andromedansko matično ladjo, kjer si je lahko ogledal, kakšno je vsakdanje življenje Andromedancev. Ne potrebujejo veliko spanja, verjetno zato, ker so njihova fizična telesa tako zdrava, izpopolnjena. Nimajo dneva in noči. Nenehno stremijo k temu, da izkušajo nove stvari, doživljajo nove izkušnje, ves čas. So srečni ljudje, ne poznajo ekstremnih čustev kot mi. Povedali so mu, da je le nekaj ras v celem vesolju, ki izkušajo ekstremna čustva. Njihovi duhovni cilji, cilji njihovega nenehnega razvoja so najbrž v tem, da bi bili najboljše, kar so lahko, da bi bili eno z vsem.

“Andromedanska civilizacija je na duhovnem nivoju približno 4700 let naprednejša od naše. V tehnološkem smislu so 50.000 let pred nami. Vsi imajo sposobnosti telepatije, jasnovidnosti in zdravilske sposobnosti. Vsak točno ve, kdo je, pozna svojo dušo, svoja prejšnja življenja. Tudi mi bi lahko imeli te sposobnosti, če ne bi bili žrtve hude manipulacije zadnjih 5700 let, intenzivno, na vsakodnevni bazi.”

Po Collierovem razumevanju v vsaki novi dimenziji spremenimo fizično obliko. Andromedanci si verjetno prizadevajo, da bi dosegli najvišje dimenzije (vseh je dvanajst), da bi se lahko še naprej razvijali. Nihče pa pravzaprav ne ve, kaj je tisti ultimativni spiritualni cilj. Tudi oni še vedno raziskujejo, kaj/kdo je Bog. Vedo, da je, ne vedo pa, KAJ je. Bitja, ki so v 9., 10., 11. dimenziji, so čista zavest. Andromedanci jih opisujejo kot svetlobo; samo svetlobo.

Andromedanci imajo posebne sposobnosti, ki so skrite tudi v nas, ljudeh na Zemlji

Vsi imajo sposobnosti telepatije, jasnovidnosti in zdravilske sposobnosti. So popolnoma celostni. Vsak je celota. Vsak točno ve, kdo je, pozna svojo dušo, svoja prejšnja življenja. Ohranijo spomin na vsako inkarnacijo, vsega se zavedajo. Tudi mi bi lahko imeli te sposobnosti, če ne bi bili žrtve hude manipulacije zadnjih 5700 let, intenzivno, na vsakodnevni bazi. To manipuliranje z nami se je pravzaprav začelo že pred 14.000 leti, ko so določene skupine začele spreminjati strukturo naše DNK. Ne gre torej za to, da bi bili Andromedanci boljši od nas; so samo drugačni. Mi nekoliko nazadujemo za njimi, zaradi manipulacije, ki smo ji podvrženi.

Bistvo pa je, da smo vsi duhovna bitja. Imamo dušo, ki je del vsega, kar je, in ta duša se zelo trudi, da bi bila prepoznana v vsakem od nas. Prepričali so nas, da smo nekaj, kar nismo; da smo zgolj fizična bitja, medtem ko smo v resnici duhovna.

Kdaj so se začeli vmešavati v zemeljske zadeve?

Andromedanski koncil je začel leta 1980 navezovati stik z ljudmi in se vmešavati v zemeljske zadeve, predvsem zato, ker so to želeli Plejadanci, ki so navezovali stike z Zemljani že na tisoče let prej. Andromedanci namreč sodelujejo s Plejadanci in s Sirijanci s Siriusa A. Plejadanci so prav tako ljudje. Vpleteni so tudi Arkturijanci. Njihov namen je, da bi se naš del galaksije razvil. Vendar pri tem predstavlja oviro naš sončni sistem, tega pa ovira – vleče nazaj zavest človeštva na Zemlji. Zemlja se hoče premakniti v 4. in 5. dimenzijo, a tega še ne more, zaradi prenizke zavesti človeštva. Da se to lahko zgodi (in zgoditi se mora), sta samo dva načina: ali človeštvo napreduje in dvigne zavest, ali pa bo odstranjeno.

Collier v posnetku pravi, da moramo to narediti hitro, do leta 2001 – julija ali avgusta tega leta naj bi bil zadnji čas. (Opomba prev.: 11. septembra 2001 se je zgodil napad na dvojčka v ZDA, s čimer je elita preprečila začetek G.E.S.A.R.A.-e!). S človeštvom so veliko manipulirali Sivi, Alfa Drakonci z Oriona in drugi zlonamerni Nezemljani, ki prihajajo s Siriusa B in od drugod. Lahko potujejo skozi čas in tako so manipulirali tudi s prihodnostjo. Pripeljali so nas do tega, da dobesedno prosimo, naj nas pride kdo rešit. Ne zmoremo prevzeti odgovornosti zase, za svoja dejanja kot rasa.

Zeta Reticuli predstavlja nezemeljsko raso, ki jo mnogi na Zemlji še vedno imenujejo ‘sivi vesoljček’. Zanje je značilna velika glava, velike črne oči in tanko telo.

Tudi Plejadanci so se posluževali potovanja skozi čas, da bi Zemljane, ki so jih izbrali, pripravili na prihodnje stike. Tako tudi Andromedanski koncil postopno pripravlja človeštvo na Zemlji na drugačno realnost, o čemer bomo izvedeli več v bližnji prihodnosti.

Kdaj in kako so se začeli Collierovi stiki z Andromedanci?

Začeli so se leta 1964, ko je bil star 8 let. Do drugega kontakta je prišlo, ko je imel 14 let. Ko je zaspal, je bil vzet iz postelje. Pogovarjali so se z njim, mu dali kroglo, preko katere je lahko videl vsa svoja prejšnja življenja. Vprašali so ga, ali bi jim bil pripravljen pomagati. Zanj so bila ta srečanja neverjetna izkušnja. Povedali so mu, da vsakdo, ki je na Zemlji, prihaja od nekod drugod. Naše duše niso bile ustvarjene tukaj. Vsi prihajamo iz drugega časa in prostora.

Leta 1985 je začel pospešeno prejemati informacije od njih. Komunicirali so telepatsko. Med to komunikacijo oni iz tretjega očesa oddajajo neverjetne barve (barve, kot jih mi tukaj sploh ne poznamo), ki so Colliera povsem prevzele. Včasih se je moral prav potruditi, da se je osredotočil na sporočila, ki so mu jih posredovali, ker je tako zavzeto opazoval te barve. Od njega so želeli, da bi drugim ljudem posredoval informacije, ki so mu jih predali. Pri tem je vse preveril: preverjal je informacije o Nezemljanih, s katerimi ljudje razpolagamo, in s pomočjo Andromedancev presodil, katere so resnične in katere ne.

Nobena rasa ni boljša od naše!

Collier poudarja: če so drugačni, če so bolj razviti, še ne pomeni, da so boljši od nas. Enakovredni smo. Razlika je le v tem, da mi nismo tako zavestni kot oni, mogoče nimamo tako visoke stopnje zavesti. Če hočemo koga častiti, potem naj bo to Bog v nas. Nihče drug. Nikomur zunaj sebe ne smemo dopustiti, da ima moč nad nami, da nas kontrolira in z nami manipulira. BODI TO, KAR SI. Če si to, kar si, si del Boga. In ta del vedno ve, kaj je treba storiti, kaj je prav, kako je treba živeti. Naš DNK je zmanipuliran in vsebuje DNK 22-ih različnih nezemeljskih ras. Toda mi smo v osnovi duhovna bitja. Andromedanci nas imajo za kraljevske!

“Reptili z Oriona so s kloni nadomestili mnoge vrhovne politične in druge voditelje po vsem svetu in jih popolnoma kontrolirajo. To se dogaja že od starega Egipta, od Babilona, zgodovina se vedno znova ponavlja. Edini način, da se jih porazi in pripravi do tega, da bodo morali oditi, je ta, da človeštvo popolnoma opusti vsakršno sovraštvo in ustvari okolje brezpogojne ljubezni.”

Na nas gledajo kot na kraljevska bitja! Smo namreč edinstvena rasa, v naši galaksiji ni nobene nam podobne, zato slehernega od nas dojemajo kot kraljevskega. (Čeprav se tako resnično NE obnašamo.) Pri vseh zlonamernih Nezemljanih obstaja hierarhični sistem. Imajo hierarhijo vse od kraljev pa do delavcev in sužnjev. Takšen sistem imamo tudi mi na Zemlji – in prevzeli smo ga prav od njih.

Kdo so torej tisti, ki so odgovorni za vso bedo na Zemlji?

1. Alfa Drakonci, oni so reptilska rasa. V našem vesolju se ne morejo razvijati. Bili so “odvrženi” tukaj. So zelo bistri, izjemni graditelji, z velikimi sposobnostmi, vendar so zlobni. Pri njih gre samo za nadzor, dominacijo. Ker ni v našem vesolju nobene rase, ki bi jih lahko resnično premagala in izbrisala, jim dejansko ni treba izbirati med svetlobo in temo. So pač to, kar so. In so res trd oreh. So tudi odgovorni za 600.000 let trajajoče vojne med reptili in ljudmi. Na srečo bodo verjetno kmalu odšli.

2. Orionska skupina so gensko zmanipulirani.

3. Sivi (Zeta-Reticuli) so odpadniki, sužnji reptilom, natančneje Alfa Drakoncem. Sivi so del skupine Zeta-Reticuli, od katerih niso vsi zli, nekateri so dobri in ti so izjemni zdravitelji. Slednji – dobronamerni Zeta-Reticuli – so otroškega videza. Zlonamerni (Sivi) pa se hranijo z našo energijo, so vampirji, paraziti. Energijo lahko tudi zbirajo in shranjujejo. Počnejo grozljive stvari, na kakršne si druge rase ne bi drznile niti pomisliti. Zeta-Reticuli manipulirajo s človeštvom oziroma z našimi vladami. Imajo tudi popolno kontrolo nad našimi mediji. Njihova tehnologija je 2500 let pred našo, zato vse to za njih ni nič težkega. Določene skupine elit na Zemlji so v fizičnem kontaktu z njimi. Mnogi od njih imajo implante in pripadajo skupini Sivih, ki se ukvarja s kontrolo uma.

Alfa Drakonci so reptilska rasa in so odgovorni za 600.000 let trajajoče vojne med reptili in ljudmi.

Andromedanci nekaterih od teh ljudi sploh nimajo več za človeška bitja, kar tudi niso; so kloni. To so Sivi tudi hoteli. Reptili z Oriona so s kloni nadomestili mnoge vrhovne politične in druge voditelje po vsem svetu in jih popolnoma kontrolirajo. To se dogaja že od starega Egipta, od Babilona, zgodovina se vedno znova ponavlja. Ljudje, ki so na vrhu, prodajajo svojo raso, prodajajo vse ostale. Najbogatejši in najvplivnejši na tem planetu prodajajo človeštvo za denar, za minuto slave, za privilegij, da so lahko na vrhu z “bogovi” (Nezemljani, ki jih nadzirajo), da imajo dostop do tehnologije, ki jih lahko odpelje na Luno, na Mars, s katero lahko potujejo skozi čas. Za vse to prodajo človeštvo, našo zgodovino in celotno raso.

Kako se jih lahko rešimo?

Edini način, da se jih porazi in pripravi do tega, da bodo morali oditi, je ta, da človeštvo popolnoma opusti vsakršno sovraštvo in ustvari okolje brezpogojne ljubezni. Ljudje se moramo prenehati pobijati in uničevati planet. Stopiti moramo skupaj kot rasa, se zavedeti: ko nam ne ostane nič drugega, imamo na koncu vedno sebe in to je najpomembnejše. Prenehati moramo uničevati planet, spoznati moramo, da če ga bomo uničili, bomo uničili sebe in ne bomo imeli več kje živeti. Ljubezen je rešitev vseh naših problemov. Ljubezen do sebe, do Zemlje in drugih bitij, do človeštva. Ko bomo to dosegli, bodo ti, ki nas tlačijo, prisiljeni oditi, ker preprosto ne bodo prenesli višjih vibracij. Če tega ne bomo sposobni storiti, bodo morali biti odstranjeni od zunaj.

Collier priporoča knjigo The Gods of Eden (Bogovi raja; William Bramley), v kateri naj bi bilo zelo natančno opisano, kaj se dogaja. Priporoča tudi knjigi Georga Andrewsa: Extra-terrestrials among us (Nezemljani med nami) in Extra-terrestrials friends and foes (Nezemljani – prijatelji in sovražniki). V teh knjigah je ogromno informacij ne le o Nezemljanih, ampak tudi o svetovnih političnih vladah, ki so človeštvu zelo nevarne – ker so del plana zlonamernih Nezemljanov (Sivih, Alfa Drakoncev, Orionske skupine in drugih), ki so tukaj zato, da nas držijo v zaporu.

Zlonamerni Nezemljani so mojstri manipulacije.

Zmožni so preslepiti človeštvo v smislu, da izkoristijo verske prerokbe in zaigrajo neki velik religiozni dogodek, recimo drugi prihod Kristusa. Lahko ustvarijo klon, holograme. Na primer, v Razodetju v Bibliji piše, kaj naj bi se zgodilo, in ljudje (vsaj verniki) temu seveda verjamejo. Menijo, da je to Božja beseda, da je Bog tako rekel in da tako mora biti. Vendar Biblije ni napisal Bog, ampak človek, in to ne na lastno pest. Določeni Nezemljani so ljudem, ki so jo napisali, narekovali, kaj morajo napisati. In mi smo temu podvrženi in v tem smislu nimamo svobodne volje. Kot človeška rasa bi morali preprosto presekati z vsem in začeti znova – to je edina rešitev.

Recimo, da bi človeštvo začelo verjeti, da so Zeta-Reticuli naša rešitev. V tem primeru bi spoznali suženjstvo in tiranijo, kot si ju ne moremo niti predstavljati. Nikoli več ne bi bili svobodni. Tako bi ostalo, dokler ne bi bili rešeni od zunaj. Sami se ne bi mogli osvoboditi. In prav zdaj, pravi Collier, imamo odlično priložnost, da naredimo preskok, da preprečimo, da se to zgodi. Edina rešitev je ljubezen. Spoznati moramo, da smo vsi eno, da smo eno kot človeška rasa, ne glede na barvo kože ali karkoli drugega. Neverjetno so nas zmanipulirali. Zdaj pa nas gledajo in se nam dobesedno režijo, kako smo neumni. Pa nismo. Samo spimo. In nihče noče povedati resnice. Nihče ne vstane in reče: “Hej, to ni prav! Ne bi smeli živeti tako! Nimajo pravice, da pridejo sem in nam to delajo, nas tako zmanipulirajo!”

Ubaid Lizardmen – V glavni tokovni arheologiji je splošno sprejeto mnenje, da se je civilizacija začela v starodavni Mezopotamiji z veliko Sumersko civilizacijo v današnjem Iraku. Vendar pa so na začetku 20. stoletja arheologi, ki so izkopavali v mestu Tell Al’Ubaid v Iraku, prišli do nenavadnega odkritja, ko so izkopali več 7000 let starih artefaktov , za katere se zdi, da predstavljajo humanoidne figure z reptilskimi značilnostmi.

Edina rešitev za nas je, da se množično dvignemo in upremo, da rečemo NE, da zahtevamo nazaj svojo svobodo, da zahtevamo konec tiranije in zatiranja s strani vlad. Reči moramo NE, ne bomo se uničili vam v užitek in zabavo, da se lahko gostite z nami, nobene pravice nimate, da manipulirate z našimi vladami, da ustvarjate vojne. To ni prav! Kot človeštvo se moramo dvigniti, si vzeti nazaj svojo svobodno voljo in jasno povedati, da tega nočemo več, da ne bomo več del tega. Ustvariti moramo prihodnost, v kateri bodo naši otroci lahko živeli v zdravem okolju, v čisti naravi, da bodo imeli vodo, ki jo bodo lahko pili, sadje, ki ga bodo lahko jedli, da bodo lahko šli ven in se igrali v umazaniji, ne da bi se zastrupili …

Res je, da obstaja tudi veliko ljudi z resnimi problemi, ki delajo škodo na Zemlji, a če pogledamo širše, če pogledamo celotno sliko, človek ni sovražnik. Človeštvo ni tisti glavni krivec. To so ONI. Oni nas polnijo z negativnimi vibracijami, nas hujskajo enega proti drugemu, tako da smo že čisto nevrotični in nenehno vidimo sovražnike v drugih ljudeh. Tu so druge rase, ki se igrajo z nami, se hranijo z našo energijo in upajo, da se bomo uničili, da bodo lahko planet imeli zase.

Kako se lahko človek sam ubrani pred vplivom Sivih?

Tako, da si osrediščen v svoji resnici. Če hočejo projicirati svoje misli v tvojo glavo, moraš ostati trden, ostati moraš to, kar si, reči moraš NE, ne boste prišli v mojo glavo, ne boste imeli nadzora nad mano, ne boste mi odvzeli svobodne volje, ne briga me, kdo ste, pustite me pri miru! Pika. Če so dobronamerni, tega ne bodo počeli, ne bodo skušali vstaviti sranja v tvojo glavo, da bi se lahko hranili s tvojim strahom.

“Odrastite. Odprite oči, ušesa, prevzemite odgovornost zase, za svoje življenje, za planet, spoznajte, da je to vaš dom, človeštvo pa vaša rasa. Če se boste iskreno potrudili, da se razvijete, da napredujete, vam bomo prišli naproti. Ne bomo pa opravili vašega dela. Ljubezen je rešitev vsega. Stopite skupaj kot rasa, ne smete več dovoliti, da manipulirajo z vami.”

Ljudje moramo dobiti nazaj svojo svobodo, moramo se znebiti spon, v katere smo vklenjeni, da se lahko razvijamo naprej. Imamo neverjeten potencial. Toliko vsega smo dali skozi na Zemlji, toliko izkušenj imamo. In imamo čustva, kar nas dela tako posebne in drugačne od drugih ras, celo od drugih človeških ras. Imamo neverjetne sposobnosti kreiranja. Vendar si moramo razjasniti, kaj je resnično in kaj ni. Lahko si ustvarimo svojo realnost, svojo prihodnost. A z vsakim znanjem pride tudi odgovornost. Svobodno izražanje – to je glavni del božanskega načrta.

Reptili

Reptili (Alfa Drakonci, glede na njihov izvor) so raziskovalci, obvladajo genski inženiring. So kolonizatorji, osvajajo ozemlja in jih okličejo za svoja. Karkoli potrebujejo, si preprosto vzamejo. Ne ve se, od kod pravzaprav prihajajo. “Odvrženi” so bili v Alfa Drakonskem sistemu, ker jim ta nudi največ možnosti za preživetje. Ustvarili so neverjetne stvari, a njihov problem je, da morajo manipulirati z drugimi, jih nadzirati, dominirati nad vsem in vsemi. Nihče jih ne more premagati, zato tudi nimajo motivacije, da bi se spremenili. Andromedanci jih imajo za ultimativne bojevnike.

Alex Collier: “Trenutno” (1994) “je na Zemlji 1833 Alfa Drakoncev oz. reptilov. Živijo v podzemlju, v globini približno med 160 in 320 km pod površjem. Nekateri od njih so tu že zelo, zelo dolgo. Njihova življenjska doba je več tisoč let. So mesojedi. Niso prijazni človeški vrsti. Jedo ljudi. Najraje otroke. Biti morajo sveži, pojedo jih takoj potem, ko jih ubijejo. Mnogokrat so mi drugi rekli, da o tem ni dobro govoriti. Da naj nikar ne govorim o reptilih. Zakaj ne?! Andromedanci pravijo, da so odgovorni za izginotje 31.712 otrok v zadnjih 25 letih samo v ZDA. Ti otroci so bili HRANA! In jaz naj bi bil tiho? Ker ljudje tega pač nočejo slišati? To je prekleto težko! Otroci izginjajo brez sledi – kam gredo? Zakaj dovolimo, da se to dogaja? Celo pomagamo jim! Infiltrirali so se na vse vodilne položaje, pomagajo jim Sivi, in celo med ljudmi so skupine, ki ugrabljajo otroke in jim jih dostavljajo. Vse je del dogovora. Ne bodo prišli na površje, dokler jih tam spodaj hranimo. Človeška bitja so se prodala in prodajajo nas, druge ljudi. V ljudeh bo morala zmagati človečnost, morali se bomo dvigniti in reči: “Dovolj je, to ni prav!” Treba bo vreči televizorje stran in storiti nekaj. Ta apatija se mora končati, drugače bo konec z nami. Vse to me tako jezi, neverjetno je, kaj se dogaja. Resnica je postala nekaj nezaželenega, laž pa nekaj normalnega!”

Poleg tega, da so mesojedi, so nam reptili nevarni preprosto zato, pravi Collier, ker nas ne marajo. Njihov glavni cilj je, da bi nas pojedli. In to sploh ni nekaj težkega za njih. Samo poglejmo sami sebe, kje smo kot civilizacija. Oni ne rabijo več ničesar. Imajo vso tehnologijo, ki jo potrebujejo, mi se jim lahko ponudimo zgolj kot delavci, pa še to ne vsi, ne potrebujejo toliko delavcev. V nobenem pogledu in niti pod razno ne spoštujejo človeškega življenja. To se vleče 600.000 let nazaj, ko se je začela starodavna vojna v Lyri, od koder ljudje izviramo. Mi smo vedno znali pridelovati obilje hrane, smo zelo poljedelsko usmerjeni, to je v naši naravi, to je naše bistvo.

Andromedanski koncil je začel leta 1980 navezovati stik z ljudmi in se vmešavati v zemeljske zadeve, predvsem zato, ker so to želeli Plejadanci, ki so navezovali stike z Zemljani že na tisoče let prej.

Mesta, v katerih zdaj živimo, naša civilizacija, vse to nas je popolnoma oddaljilo od narave in od našega bistva. Postali smo človek človeku zver. Collier: “Ko sem videl, kako živijo Andromedanci in Plejadanci, kako se imajo radi med sabo in kako spoštujejo drug drugega … Če se dvigneš nad Zemljo in pogledaš navzdol, si res lahko ateist. A če si na Zemlji in dvigneš pogled navzgor, veš, da mora biti Bog. Nujno se moramo zavedeti, da to, kar počnemo, ni prav. Moramo navezati stik z življenjem tam zunaj, se vprašati, kdo smo in kaj počnemo tukaj. Prekiniti moramo običajni vzorec služba-televizija-spanje-vstajanje-služba in tako vsak dan znova, znova in znova in znova, kot roboti. Vrzite televizijo stran!”

Fizični izgled reptilov

Po besedah Colliera so zelo grdi. Visoki so od 2 do 6 metrov, tehtajo do 800 kg. Čim daljši rep ima reptil, tem bolj kraljevski je. Če vidite kakšnega, ki nima repa, pomeni, da je v bojevniškem ali pa v delavskem razredu. Čim daljši rep ima, tem višjemu razredu pripada. Če ga srečate, se mu nikar ne približujte, samo spravite se mu s poti, čim hitreje, tem bolje. Obstajajo načini, kako ga ubiti. Če mu ne morete odrezati glave, potem je druga možnost, da ga zabodete v eno od src – imajo dve, vsako pod eno roko. Lahko ga tudi zabodete v jetra (imajo zelo velika), da ga vsaj začasno onesposobite. En reptil ima moč 12 do 15 človeških mož. So neverjetno hitri, jasnovidni, vedo, kaj nameravaš storiti, preden to storiš. Če pridejo med nas, smo v resničnih težavah. Kaj storiti, če slučajno pridemo v stik z njimi?

“Celoten svet so spravili v dolgove in nobena država teh svojih dolgov sploh ne more več odplačati. Nezemljani ne rabijo denarja. Denar je naš izmislek.”

Andromedanci svetujejo, da se umaknemo. Da jim pustimo njihov prostor in gremo stran. Če to ni mogoče, potem bomo najverjetneje ubiti. Če se ne moremo umakniti, nam ne preostane drugega kot prositi za pomoč – Boga, nebesa, Andromedance, Plejadance, kogarkoli. To je pač narava zveri, oni so pač takšni. Ne marajo nas in v nas vidijo samo hrano. Saj smo vir hrane tudi za Sive, vendar v popolnoma drugačnem smislu (oni se hranijo z našo energijo). Reptili so nas naučili jesti meso. To je prišlo od njih. Da bi se nam znižala vibracija. Čim višjo vibracijo imamo, tem bolj se razvijamo. Oni pa tega ne smejo dopustiti, oni morajo imeti popoln nadzor nad nami. Zato so nam vsilili, da jemo meso. Če prenehamo jesti meso in jemo predvsem rastlinsko hrano, nam to lahko zelo pomaga, da se znebimo njihovega vpliva.

Je nasilje normalno?

Od malega smo naučeni, da je nasilje nekaj normalnega. Že otroke to učimo. Da je življenje pač takšno. Vsi smo bili programirani, da tako pač je, da je nasilje del življenja, del narave. Postali smo povsem neobčutljivi na nasilje, ga sprejeli kot nekaj normalnega. Hollywood ustvarja nasilne filme, mi kupujemo vstopnice in jih hodimo gledat v kino, in tako jim dajemo denar in motivacijo, da proizvajajo samo še več takšnih filmov. Odgovornost je na nas. Prevzeti moramo odgovornost za to, v kaj bomo verjeli in kaj želimo ustvariti. A kaj, ko nam je pomemben samo denar. Ali veste, da smo edina rasa v naši galaksiji, kjer ljudje stradajo, kjer so ljudje brez doma? Če si živ in si na tem planetu, si zaslužiš živeti brezpogojno!

“Če ga srečate, se mu nikar ne približujte, samo spravite se mu s poti, čim hitreje, tem bolje. Obstajajo načini, kako ga ubiti. Če mu ne morete odrezati glave, potem je druga možnost, da ga zabodete v eno od src – imajo dve, vsako pod eno roko. Lahko ga tudi zabodete v jetra (imajo zelo velika), da ga vsaj začasno onesposobite. En reptil ima moč 12 do 15 človeških mož. So neverjetno hitri, jasnovidni, vedo, kaj nameravaš storiti, preden to storiš. Če pridejo med nas, smo v resničnih težavah. Kaj storiti, če slučajno pridemo v stik z njimi? Andromedanci svetujejo, da se umaknemo. Da jim pustimo njihov prostor in gremo stran. Če to ni mogoče, potem bomo najverjetneje ubiti …”

Celo Alfa Drakonci skrbijo za svoje! Ne prodajajo drug drugega kot to počnemo mi, ne mečejo svojih na cesto, samo zato, ker nekdo nima nekega bednega papirja, kar denar dejansko je in čisto nič več kot to, ima tolikšno vrednost, kot mu jo mi pripišemo. Oni nimajo tega. Njihovi otroci ne stradajo. Oni ne hranijo živine z žitom, da bi z njo nahranili 20 % populacije, in ne puščajo množic, ki bi jih lahko nahranili s tem žitom, stradati. Na kaj takega oni ne bi niti pomislili! A mi to počnemo. Za denar. Za moč. Odgovornost za vse to pa nosimo tudi sami. Med nami so ljudje, ki točno vedo, kaj se dogaja, in ne naredijo nič – samo igrajo igro naprej. Nimajo poguma, da bi se soočili z realnostjo. Da bi jasno in glasno povedali: prodali smo sebe in vas. Kennedy je to vedel in je hotel ukrepati, pa so ga ubili.

Reptili imajo na Marsu podzemno bazo, ki je stara več kot milijon let. Mars so zavzeli že zdavnaj, tam imajo kolonije in tam je ujetih 300.000 ljudi z Zemlje, ki so jih ugrabili. Njihova smrt je neizbežna; ni načina, da bi jim pomagali. Mnogi so bili že ubiti, mnogi že pojedeni. Tudi na temni strani Lune so baze. Collier meni, da so zvezdogledi na Zemlji že opazili nenormalno povečane aktivnosti na Luni in Marsu; vendar tega ne smejo povedati na glas.

Zakaj Andromedanci preprosto ne pridejo na Zemljo in nas rešijo?

Več razlogov je, zakaj se to ne zgodi.

  • Če bi nas rešili, to ne bi nič pripomoglo k našemu razvoju.
  • Nam ne bi bilo treba prevzeti nobene odgovornosti. Če bi šlo kaj narobe, bi preprosto okrivili njih.
  • To ne bi spremenilo samo naše realnosti, ampak tudi njihovo.
  • Andromedanci kot tudi nobena druga dobronamerna rasa nočejo preprosto priti sem in igrati našo varuško. To ni njihova naloga.
  • Kako ravnamo mi sami s sabo, kakšni smo do samih sebe? Zakaj bi nam oni prišli pomagat, če pa si še sami nočemo pomagati? Če se niti malo ne potrudimo?

Vseeno nam je za planet, na katerem živimo. Problem je na individualni ravni, na ravni vsakega posameznika.

Zlonamerni Sivi (Zeta-Reticuli) so odpadniki, sužnji reptilom, natančneje Alfa Drakoncem. Hranijo se z našo energijo, so vampirji, paraziti.

New World Order – Novi svetovni red

Ali veste, da gradijo koncentracijska taborišča, kamor hočejo strpati na milijone ljudi? Ali veste, da imajo Združeni narodi 300.000 vojaških enot v ZDA in da prodajajo aktivne ameriške vojaške enote ven iz ZDA, da ne bodo tukaj, ko se to zgodi? Veste, da na drugi strani južne meje čaka 300 ton sovjetske vojaške opreme, pripravljene za napad? Pripravljajo se, da bi razkosali ZDA na posamezne, ločene enote, vse v okviru Novega svetovnega reda, ki ga izvajajo Iluminati. Edini resničen del ZDA je Washington DC. ZDA so prenehale obstajati že leta 1992. A tega ljudem niso povedali in jim tudi ne bodo, dokler ne bo vse pripravljeno.

To je bitka med svetlobo in temo. Nad sabo imamo Sive, pod sabo reptile, vmes pa je človeštvo, stisnjeno v sendviču, človeštvo, ki se sprašuje, kaj se tukaj dogaja. Vse duše, ki so se nekoč trudile za osvoboditev človeštva, so se inkarnirale ponovno: Abraham Lincoln, Kennedy, Martin Luther in še mnogi drugi – vsi so zdaj tukaj. Vsi so ponovno inkarnirani.

“Prepričali so nas, da smo nekaj, kar nismo; da smo zgolj fizična bitja, medtem ko smo v resnici duhovna. Zeta-Reticuli manipulirajo s človeštvom oziroma z našimi vladami. Imajo tudi popolno kontrolo nad našimi mediji.”

Alfa Drakonci nočejo, da bi se naša galaksija premaknila v 4. in 5. dimenzijo. To je tisto, kar bi radi preprečili. Nočejo našega dviga zavesti, ker bi potem popolnoma izgubili vso moč nad nami. Oni so v 3D, v fizični obliki, enako kot mi. V 4D gredo lahko le s pomočjo mehanskih sredstev. Če gremo mi tja, izgubijo ves nadzor nad nami. Zato se na vse pretege trudijo, da bi obdržali svojo moč nad nami.

Zgodovina našega vesolja, kot jo razloži Alex Collier

Ko vesolje začne dvigovati vibracijo, povečevati svetlobo, nastanejo nekakšni žepi, neke vrste hologrami, holografske projekcije svetlobe, in ko v svetlobo projiciraš senco, nastanejo različne oblike, variante svetlobe. Stvari, ki se ne povzdignejo, ki ne izberejo dviga zavesti, postanejo zelo, zelo težke, v smislu teže ali svetlobe, kakorkoli to poimenujemo. In ko se vse začne dvigovati navzgor, nastanejo luknje, vdolbine v vibraciji, svetlobi. In potem negativne forme zaradi svoje teže oblikujejo nekakšne vreče, ki eksplodirajo, in ker je vse v vesolju duh in nič ne gre v nič, te eksplozije oblikujejo nova vesolja. Tako nastanejo črne luknje. Če nam uspe priti skozi črno luknjo, pridemo v drugo vesolje. Na takšen način, s takšno eksplozijo je nastalo tudi naše vesolje.

Andromedanci bodo skušali odstraniti Alfa Drakonce tako, da jih bodo zbrali skupaj in tako povzročili, da jih bo njihova lastna energija posrkala v temo. Tako bodo šli drugam. To se bo zgodilo tudi s Sivimi in Orionsko skupino. Zato vsa ta intenzivna energija, ki jo vsi čutimo. Napetost narašča. Njim se je to že zgodilo. Nekdo se jih je že skušal znebiti in so jih preprosto odvrgli v naše vesolje – in zdaj so tukaj. Sem so prišli v fizični obliki, kar pomeni, da se niso razvili, tako kot se razvija vse drugo življenje. Ne, bili so prineseni sem, ustvarjeni so bili nekje drugje, potem pa odvrženi tukaj.

Določeni človeški posredniki v naši zgodovini so sodelovali z zlonamernimi Nezemljani …

Takšen je bil na primer Hitler. Naša zgodovina je polna teh ljudi. Poglobiti bi se morali v mitologijo, ki bi nam lahko ogromno povedala o tem. Collier priporoči knjigo “Alien identities” (Identitete nezemljanov; Richard Thompson), ki govori o zgodovini teh stvari. Vedno je veljalo: kdor zmaga v vojni, ta piše zgodovino. Zmagovalec se lahko povzdigne in ovenča s slavo, in nihče nikoli ne izve, da se stvari v resnici sploh niso zgodile tako, kot jih je opisal.

Določeni človeški posredniki v naši zgodovini so sodelovali z zlonamernimi Nezemljani … Eden takih je bil Adolf Hitler, zgodovina pa pravi, da je bilo takih ljudi še veliko. Mu od tod moč za vse, kar je delal?

Celoten svet so spravili v dolgove in nobena država teh svojih dolgov sploh ne more več odplačati. Nezemljani ne rabijo denarja. Denar je naš izmislek. Kennedy je bil verjetno zadnji pravi ameriški predsednik. In če bi imeli zdaj pravega, bi se moral pojaviti na televiziji in povedati vso resnico: 1. FED je v zasebni lasti; 2. dolgovi so izmišljeni; 3. v tej neznanski godlji smo se znašli zato, ker so nas prejšnji predsedniki prodali – za denar in udobje. In ta predsednik bi se moral opravičiti. Ljudem bi bilo treba vrniti, kar je njihovega, in jim dati novo priložnost, da si opomorejo, da se pozdravijo. Tesla je že leta 1920 ustvaril brezplačno energijo. Smo jo mi dobili? Seveda ne, oni so si vse vzeli zase, nam pa mastno zaračunavajo, da lahko životarimo.

Andromedanci so Collieru povedali, da so ljudje, ki so se imeli za bogove, hoteli ustvariti nadzorovan premik zemeljskih polov s pomočjo termonuklearnega orožja pod južnim polom. To bi povzročilo zdrs obeh polov, južnega in severnega, in v roku 24 ur bi potonilo 85 % svetovne populacije. Vendar se to ne bo zgodilo. Če pa se bo, se bo po naravni poti.

Glavno sporočilo Andromedancev ljudem?

Odrastite. Odprite oči, ušesa, prevzemite odgovornost zase, za svoje življenje, za planet, spoznajte, da je to vaš dom, človeštvo pa vaša rasa. Če se boste iskreno potrudili, da se razvijete, da napredujete, vam bomo prišli naproti. Ne bomo pa opravili vašega dela. Ljubezen je rešitev vsega. Stopite skupaj kot rasa, ne smete več dovoliti, da manipulirajo z vami.

Kako se lahko običajen človek poveže z Andromedanci?

Preko molitve, meditacije, vsak na svoj način, ki mu je najbližji. Lahko nam pomagajo, a niso Bog, niso naši rešitelji. Mi moramo biti sami svoji rešitelji, lahko jih prosimo le za vodstvo in pomoč. Vendar niso Bog, zato jih ne častite. Ne častite nikogar razen Boga v sebi. Bitja, ki ne bodo hotela napredovati, bodo šla drugam. Tista, ki bodo napredovala, se bodo premaknila v 5. dimenzijo. Tisti, ki bomo preživeli ta neverjetni preskok, ki se bo v resnici zgodil, bomo postali novi učitelji in lahko bomo šli v druge svetove, kjer bomo učili, kar vemo.

Učili bomo druge civilizacije v razvoju, česa naj NE počnejo. Čaka nas neverjetna prihodnost, če pridemo skozi to. Samo 10 % populacije je potrebno, da se ustvari t. i. “hundred monkeys sindrome” (opomba prev.: sindrom/fenomen stotih opic: ugotovljeno je bilo, da ko določena kritična masa populacije doseže neko spoznanje, se to spontano razširi na celotno vrsto). Samo 10 % ljudi – ti bodo povlekli za sabo vse ostale. Vse se začne na ravni posameznika.

Resnica vedno stoji sama zase. Ne potrebuje nobene pomoči, sploh pa ne potrebuje laži.

Opomba: slike so simbolične in ne predstavljajo nujno resničnega videza bitij drugih ras, saj to, kako so v resnici videti, najbrž vedo le redki med nami.

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE