"Za njih smo bili hrana"Revija 5D

Za njih smo bili hrana (5. del): Čarovnice in čarovniki

Če smo mislili, da smo videli že vse, potem nas je preteklo leto udarilo s težko macolo in to prav po temenu. Na dan prihajajo stvari, informacije, podatki in dokazi, ob katerih se vsakemu čutečemu človeškemu bitju obrača želodec in ledeni kri. V seriji člankov na temo o tem, komu, kako, zakaj in kako dolgo je človeštvo služilo kot hrana, se bomo spustili v globine, iz katerih prihajajo najhujše nočne more. Podali se bomo “v zajčjo luknjo” – termin prihaja iz pravljice Lewisa Carolla Alica v čudežni deželi in je prispodoba za potovanje na docela neznana področja.

Piše: Sara Zupan

(nadaljevanje 4. dela)

Marina Abramović je srbska umetnica, ki rada prikazuje meje telesa in sposobnosti uma. Je pionirka novega pojmovanja identitete, fokusirajoč se na bolečino, kri in fizične meje telesa.

Leta 1996 je predstavila “Spirit cooking”, “spiritualno kuhinjo”, kuharsko knjigo z esencialnimi afrodiziačnimi recepti. Pri nekaterih receptih potrebujete mešanico svežega materinega mleka in “mleka” sperme. Ko je Wikileaks to objavil, je pritegnilo pozornost marsikoga. “Spiritualno kuhanje” je pozneje postalo sestavni del večernih zabav za Marinine donatorje in prijatelje. Povezava s kanibalizmom je več kot očitna. Abramovićeva se pojavlja tudi v Podestovih e-mailih, ki so pricurljali v javnost. Zakaj nas to ne preseneča? Obstaja fotografija, na kateri sta skupaj Marina Abramović in John Božji, prav tisti Clintonov brazilski zdravilec, ki je bil aretiran in obsojen zaradi več primerov ugrabitev, zlorab, posilstev, trgovanja z otroki in umorov.

Marina Abramović je srbska “umetnica”, ki rada prikazuje meje telesa in sposobnosti uma, fokusirajoč se na bolečino, kri in fizične meje telesa.

Preden je William Alexander postal nizozemski kralj, je bila na prestolu njegova mati Beatrix, ki je rada obiskovala predstave Marine Abramović. Na nekem dogodku je nosila broško v obliki koščka pice. Máxima Zorreguieta, rojena v Argentini, se je poročila s kraljem Williamom Alexandrom. Njen oče je Jorge Zorreguieta, ki je služboval kot minister v času t. i. umazane vojne Jorgeja Videle. Máxima je imela štiri sestre in dva brata. Sestra Dolores, umetnica, je leta 2005 prišla na Nizozemsko, da bi razstavljala svoja dela. Razstava je bila poimenovana “Love Romance”. A njena dela so bolj kot umetnost videti kot klic na pomoč s strani izjemno travmatizirane ženske.

Mnogo zvezdnic in zvezdnikov, in celo drugi vplivni ljudje, na fotografijah razkazujejo rožičke na glavi ali pa kažejo specifično kretnjo, s čimer jasno pokažejo, da slavijo Satana. Ena izmed njih je tudi Rihanna.

Máximina mlajša sestra Ines je bila junija 2018 najdena mrtva v svojem stanovanju. S šalom je bila obešena na vratno kljuko. Zanimivo, kljuka na vratih je bila smrtonosna za precejšnje število ljudi v zadnjem času. Smrt z obešenjem na kljuko ima poseben, simboličen pomen, ki ga obveščevalne agencije takoj prepoznajo. Pomeni, da je bila žrtev zadavljena, ker se je javno zoperstavila kabali. Jasno je, da ne gre za samomore. Je bila Ines Zorreguieta na tem, da glasno spregovori o kabalistih? Je bila zato utišana?

Poglejmo si še druge žrtve, obešene na vratnih kljukah.

  1. L’Wren Scott (+ 17. 3. 2014), modna oblikovalka in nekdanje dekle Nathana Rothschilda iz ene najbogatejših družin na svetu. Po besedah njenega drugega dolgoletnega partnerja, Micka Jaggerja, L’Wren ni imela samomorilskih teženj.
  2. Chris Cornell (+ 18. 5. 2017), pevec skupin Sound Garden in Audioslave. Po besedah njegove družine je trpel zaradi depresije, ker je bil kot otrok spolno zlorabljan. Z ženo sta ustanovila Chris & Vicky Cornell Fundacijo za pomoč otrokom, ki trpijo zaradi posledic zlorab in zanemarjanja. Skupaj z najboljšim prijateljem Chesterjem Benningtonom je delal na razkrivanju elitnega pedofilskega kroga. Cornell je tudi glavni sponzor dokumentarnega filma “The Silent Children” (Molčeči otroci) o trgovini z otroki za seks. Po njegovi smrti je bil projekt opuščen. Družina Cornell je potrdila, da ni imel samomorilskih teženj. Zanimiv detajl, ki prav tako nasprotuje teoriji o samomoru, je bila kri na njegovi glavi in na tleh. Je bil ubit z udarcem v glavo in zadavljen s pomočjo svojega pasu za vadbo?
  3. Chester Bennington (+ 20. 7. 2017), najboljši prijatelj Chrisa Cornella in vokalist skupine Linkin Park, je umrl le dva meseca za Cornellom. Prav tako je trpel zaradi depresije kot posledice zlorab v otroštvu. Zlorabljal ga je družinski prijatelj. Po nekaterih virih je bil ta prijatelj John Podesta, eden glavnih “igralcev” v grozljivki Pizzagate. Glede na neverjetno, kar preveč očitno podobnost med njima, bi Podesta prav lahko bil Chesterjev biološki oče. Ko je imel Chester devet let, je njegov oče zapustil družino, ko je izvedel, da deček ni njegov sin. Je bil John Podesta družinski prijatelj pedofil IN biološki oče Chesterja Benningtona? Je naključje, da logo skupine Linkin Park izgleda kot prelomljena različica pedofilskega simbola za ljubitelje dečkov?
  4. Tim Bergling – Avicii (+ 20. 4. 2018), svetovno znan švedski didžej, glasbenik in producent. Po prvih poročanjih o njegovem domnevnem samomoru naj bi se obesil na vratno kljuko. Pozneje se je zgodba spremenila: porezal naj bi se z razbito vinsko steklenico, zaradi česar je izkrvavel. Trajalo je skoraj dva tedna, da je bila uradna verzija objavljena. Berglingov videspot iz leta 2015 “For a Better Day” šokantno jasno prikazuje seksualno trgovino z otroki. Na koncu spota Bergling igra zlorabljenega fanta, ki je zdaj odrasel in pripravljen na maščevanje svojim krvnikom. Je tudi on v otroštvu doživel te grozote? Je bil umorjen, ker si je drznil te stvari privleči na dan? Njegova družina verjame, da je storil samomor, njegovo dekle pa ne.
  5. Annabelle Neilson (+ 12. 7. 2018), nekdanja žena Nathana Rothschilda, ki je na identičen način izgubil že L’Wren Scott. Po besedah družine je umrla zaradi srčnega napada, prijatelji pa so potrdili, da je bila najdena obešena na vratno kljuko.
  6. Aaron Swartz (+ 11. 1. 2018), računalniški programer in aktivist za svobodo na internetu, zaradi česar je ustanovil “Demand progress” in “Reddit”. Umrl je kmalu zatem, ko je s hekanjem prodrl v MIT in JStore. Bil je aretiran in obtožen zaradi računalniških prevar. Teden dni po njegovem domnevnem samomoru je postalo očitno, da je shekane dokumente dostavil Wikileaksu.
  7. Kate Spade (+ 5. 6. 2018), ameriška modna oblikovalka. Vodila je delegacije na Haiti za iniciativo “No Ceilings” Fundacije Clinton. Cilj iniciative je bila pomoč ženskam in deklicam na globalni ravni. Haiti je eden glavnih krajev za trgovino z otroki na svetu in z njim so povezani tudi Clintonovi, kar smo že dognali. Kaj takšnega je videla Kate Spade, da je morala umreti? Zakaj se je njen mož Andy dva dni po njeni smrti pojavil v javnosti z masko podgane? Je bila Kate na tem, da bi izdala Clintonove? (Opomba: “rat” (angl. podgana) – prispodoba za izdajo.) Je bil Andy Spade primoran nositi masko v opozorilo tistim, ki bi jim mogoče padlo na pamet kaj podobnega – in bi s tem nosili svojo glavo naprodaj?
  8. Anthony Bourdain (+ 8. 6. 2018), slavni kuhar, televizijski voditelj in avtor. Bourdain je odkrito in ob različnih priložnostih kritiziral Hillary Clinton. Odločno je govoril proti globalizaciji in srčno upal, da bo Henry Kissinger obsojen za vojne zločine, ki jih je zagrešil. Bourdain je obiskal Haiti, otok pedofilov, da bi tam posnel epizodo za svojo oddajo “Brez rezervacij” (ali raje “zadržkov”?). Mesec dni pred smrtjo je objavil tvit o gnevu Clintonove, ki ga je sam izkusil. V nekem drugem tvitu je odkrito omenil, da Hillary Clinton jé otroke. In potem je nenadoma nepričakovano umrl.

Če ste za trenutek pomislili, da se bodo zadeve ustavile pri normalizaciji pedofilije, ste bili mnogo preveč naivni. Elita gre dlje od tega. Igralec Christian Bale je, ko je osvojil zlati globus za vlogo bivšega podpredsednika v seriji Vice, v svojem govoru izjavil: “Hvala ti, Satan, da si mi dal inspiracijo, kako naj odigram to vlogo.” Mnogo zvezdnic in zvezdnikov in celo drugi vplivni ljudje na fotografijah razkazujejo rožičke na glavi ali pa kažejo specifično kretnjo.

Ogromno število zvezdnikov in drugih znanih oseb smo tudi že lahko videli s podplutim očesom. Videti je, kot bi jih nekdo pretepal, v resnici pa naj bi šlo za neke vrste iniciacijo v klub satanistov. Satanistična cerkev je prav tista cerkev, ki jo ima Chelsea Clinton tako rada. Glavna simbola te cerkve sta narobe obrnjen pentagram, ki prikazuje rogatca, in navzdol obrnjen križ, ki je simbol hudiča. In kaj je s to obsedenostjo s kačami v Vatikanu?

Kipi Molocha (Moloch/Baäl/Baphomet), ki je ena od oblik satana, nas zdaj budno opazujejo v več ameriških mestih. Nedavno je bil eden postavljen v Rimu. V New Yorku in v Londonu sta bila obnovljena Baälova oboka. Baälov obok je postavljen v čast boga, ki zahteva žrtvovanje otrok. V Palmiri v Siriji stoji originalni tempelj s prav takšnim obokom.

V Los Angelesu je restavracija po imenu Cannibal Club, v kateri strežejo človeško meso. Na njihovi spletni strani piše: “Argumenti proti kanibalizmu izvirajo iz neznanja, kulturnih predsodkov in neumnih duhovnih prepričanj.” “Veliko skrb posvečamo zagotavljanju, da je vse naše meso proizvedeno legalno in etično ter pridobljeno izključno od mladih, zdravih teles.” 

V naslednjem delu se bomo vrnili k nizozemski kraljevi družini in si pogledali, kako daleč vse to vodi.

(se nadaljuje)

 

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE