Andrej BrečkoKolumne

V nas je nenehno božanska Matrica, ki bo začela delovati takoj, ko jo nehamo spreminjati …

Piše: Andrej Brečko

Ko je človek v svojem centru, v harmoniji s sabo in stvarstvom, je del božanske, osnovne Matrice. Takrat ga ne more nič prelisičiti, on takrat ve, kaj je res in se ne zmeni za nobeno dogajanje, ki ne resonira z njim. Del našega razvoja so tudi bitja teme, parazitska bitja, ki pa so potrebna za naše napredovanje, tako kot električne naprave rabijo plus in minus, da žarnica gori ali naprava deluje.

Naš problem je, da potujemo s celo galaksijo in prihajamo v pasove, ki so bolj oddaljeni od izvora, od centralnega Sonca in tu so bolj težke in temne energije. V takšnih pasovih pa – skozi razne manipulacije in stimulacije temnih bitij – izgubimo povezavo z izvorom.

Deli in vladaj!

Obstajajo samo dve vrsti bitij v Stvarstvu in to so kreativna bitja in parazitska bitja, ki pa z raznimi triki počasi uspejo zmanipulirati druga bitja. Če pogledamo naš svet, imamo vsepovsod dva pola, leve in desne, te in one religije, vsepovsod sama orodja razdvajanja in medsebojnih konfliktov. Deli in vladaj … Tako dosežejo, da se med sabo kregamo, kaj je res in kdo ima prav.

V politiki so levi in desni tisti, ki razdvajajo, potem imamo tu npr. okoljevarstveno področje in fosilna goriva ali električna, v religiji spet razdvajanje – katera je ta prava, sedaj vedno bolj popularna – ravna Zemlja ali okrogla

Ukvarjamo se z embalažo in ne z vsebino, tako pa nikoli ne pridemo do bistva. Gledamo, kako zgleda nekaj na zunaj in nam je pomemben make-up, tudi če se nekdo znotraj tega počuti kot drek. Važno nam je, da je na zunaj vse lepo zamaskirano, da lahko potem vsi rečejo, kako si lepa/lep. Sprejeli smo in uživamo make-up hrano iz trgovin, imamo make-up izobraževanje, make-up zdravstvo, make-up pravo, vsa demokracija je le – make-up.

Prevzel nas je okus, vonj, izgled in lepe besede, ki so prazne … in so le make-up za prodajo navadnega sranja v večji meri, če se direktno izrazim.

Če je krožnik hrane, ki je zdrava, kvalitetna in dobra, okrogle ali ploščate ali trikotne oblike, mi je čisto vseeno, ker me zanima hrana. Krožnik je sekundarni, je le orodje. Je le posoda za vsebino … in to, kar je notri, je poglavitno. Zemlja je lahko ravna, tudi okrogla, elipsasta, če smo ljudje, ki živimo na njej v ravnovesju in harmoniji.

Ja, saj razumem, da se gre za – kaj je res …, ampak najprej delajmo na primarnih zadevah, na svojem ravnovesju in harmoniji, potem pa se bo ostalo samo pokazalo, ko boš v povezavi s stvarstvom. Zato nenehno ponavljamo, kako je poglavitna neodvisnost in samooskrba, ker živiš v svojem energetskem polju, ustvarjaš si harmonijo, obilje, si v povezavi z naravo in zemljo, saj drugače ne moreš živeti ekološko, sonaravno, biodinamično oziroma permakulturno. Moraš se naravnati na frekvenco Zemlje, rastlin, mikroorganizmov, narave in kozmosa, ki so še vedno v osnovi povezani z božansko Matrico, ne glede na to kaj človek dela naravi.

Odprogramirajmo se!

Takoj, ko človek neha z uničevanjem in pusti naravo pri miru, se ta s časom povrne v svoje originalno stanje. Ko potem dan za dnem izstopaš iz hrčkovega kolesja in ne poganjaš kolesja sistema, ta ne dobi naše pozornosti in energije, in se tudi ta sama uravnovesi v prvotno stanje. To pomeni, da je okoli in v nas nenehno božanska Matrica, ki bo začela delovati takoj, ko jo nehamo spreminjati in dovajati umetne substance.

To je vsa filozofija, ki je čisto enostavna, zato tudi Anastasia pravi, da so rodovna posestva ključ za vse probleme sveta. Ko se bomo naravnali nazaj na naravo in začeli živeti neodvisno, samooskrbno, bomo s časom spet nazaj v ravnovesju in harmoniji. Torej, naše delo je, da se odprogramiramo … in to ni mišljeno s filozofijo duhovnosti in z ‘New age’ bluzenjem – vse je ljubezen, ampak z delom na zemlji, posestvu in na sebi za dobrobit vseh nas.

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE