GlobalnoKolumneRajko Orisha

Slovenija odkrito, javno in jasno podpira nacizem

Piše: Rajko Orisha

Zanimivo bi bilo vprašati slovenske komuniste na oblasti in vse njihove rdeče sledilce, kdaj so s svojega partizanstva in nekdanje borbe proti fašizmu in nacizmu postali podporniki le-tega. Ta kaj gre?

Na generalni skupščini Združenih narodov, ki je potekala 19. decembra 2023 (torej pred natanko tednom dni), se je Slovenija namreč jasno opredelila, da podpira nacizem, pri čemer se je postavila ob bok največjim svetovnim agresorjem Američanom in Angležem.

Nacizem jasno in javno podpirajo tudi skoraj vse druge evropske države (Hrvaška, Bosna, Črna gora, Italija, Irska, Španija, Nemčija, Francija, Švedska, Slovaška, Liechtenstein, Nizozemska, Belgija, Makedonija, Norveška, Poljska, Portugalska, Luksemburg, Finska, Grčija, Madžarska, Islandija, Litva, Češka, Danska, Latvija, Andora, Estonija, Bolgarija, Romunija, Ukrajina, Gruzija, Monako, Moldavija, San Marino, Avstrija, Albanija, Ciper, Malta), kot tudi države iz anglo-ameriškega zavezništva G7 (ob nekaj evropskih še Kanada in Japonska) in ostale kolonizirane ‘zaveznice’ (Avstralija, Nova Zelandija, Maršalovi otoki, Mikronezija, Kiribati).

Prikaz, kako so glasovale posamezne države članice ZN v zvezi s podpiranje nacizma. Slovenci smo ga podprli, čeprav ga uradno preziramo in smo se ga 1945-tega komaj rešili. Vedo ljudje, kaj dela naša vlada?

Iz navedenega gre jasno videti, da so vse omenjene evropske države očitno talci anglo-ameriških kolonizatorjev in ne upajo glasovati po svoje ali pa jim preveč dišijo ameriški dolarji, s katerim so kupili vse evropske politike …

Države so glede na predlagano rusko resolucijo glasovale o ‘borbi proti poveličevanju nacizma, neonacizma, rasne diskriminacije in ksenofobije’, podporniki nacizma pa so v svoj zagovor povedali, da so tako glasovali, ker so za demokracijo, pri čemer zatrjujejo, da imajo tudi nacisti pravico do izražanja svojega mnenja, zborovanja, itd.

Kako plehka dvoličnost, ha? Povsem značilno za ‘demonkrate’ … Čudno, da cenzurirajo vse, kar pa ni v skladu z njihovim agresorskim in LGBT ter VAX narativom … In kako zelo sovpada tale članek s predhodnim, ki je imel naslov – ‘Bem ti demokracijo!! Dodal bi le še – ‘bem ti demokracijo po anglo-ameriško …

Mimogrede, proti nacizmu so iz Evrope ob Ruski federaciji in nekaj ‘ruskih’ državah glasovali le Srbi (kljub temu, da so tudi tam na oblasti ameriški plačanci). Kaj reči drugega kot – svaka čast, braćo Srbi!

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE