AktualnoNoviceSlovenija

Od kod večkratni presežek težkih kovin v puščavskem pesku, gre res za zapraševanje iz letal, kot trdijo ‘teoretiki zarote’?

Puščavski pesek je postal zadnja desetletja kar reden obiskovalec naših krajev, domnevno pa ga iz Sahare dvigne in prenese več tisoč kilometrov daleč preko Sredozemskega morja veter, ki ga nato izpusti nad Evropo, največkrat nad vzhodno in srednjo Evropo ter Balkanom. Zaradi čedalje glasnejših govoric ‘teoretikov zarot’, da gre pri tem v resnici za zapraševanje z neba (in ne pesek iz Sahare), smo na Agencijo republike Slovenije za okolje (ARSO) in Ministrstvo republike Slovenije za naravne vire in prostor naslovili nekaj vprašanj …

Teoretiki zarote pravijo, da tisti del prebivalstva, ki je verjel, da obstaja Covid, sedaj verjame tudi v puščavski pesek, natančneje – da je puščavski pesek res puščavski pesek in ne karkoli drugega. Namiguje se, da gre v resnici za zapraševanje atmosfere in ljudi iz letal, še več, pri tem naj ne bi šlo za ‘navadno’ ali nenevarno zapraševanje, ampak zaradi velike vsebine izmerjenih oz najdenih težkih kovin in nanodelcev v zraku kar – zastrupljanje.

Pri Covidu dokazana prevara, je prevara tudi puščavski pesek?

Pri Covidu se je že izkazalo, da je šlo za navadno prevaro oz t.i. ‘plan-demijo’, saj če ne bi bilo lažnih PCR testov, ki niso dokazovali ničesar (slednje so v Ameriki že priznali, pred tem je to sam rekel tudi biokemik in izumitelj PCR testa Kary Mullis, ki je bil kmalu za tem, 7.8.2019, skrivnostno umorjen), Covid v resnici sploh ne bi obstajal, ampak bi se vse bolezni tretirale oz. obravnavale isto kot so se do leta 2020. (Potrebno je vedeti, da so bile tudi diagnoze ‘smrt zaradi Covida’ zgolj ugibanja, ker se obdukcije – kako priročno za uspeh prevare – niso smele delati.). Namesto izmišljenega Covida, zaradi katerega so veljaki (politiki in njihovi služabniki v uniformah) celo ustavili svet, večina prebivalstva pa je bila nato prisiljevana v cepljenje, bi bilo nekaj več prehladov, ki so bili sicer stalnica minulih 50 ali 100 let.

Če je domnevni puščavski pesek res pesek iz Sahare, od kod potem v njem tolikšni presežki težkih kovin? Gre res za zastrupljanje z neba, o čemer kričijo teoretiki zarot že desetletje in več?

V izogib vnovični prevari, smo te dni na naše odgovorne institucije naslovili nekaj novinarskih vprašanj, pri čemer pa smo navedli tudi nekaj neizpodbitnih dejstev, do katerih so prišli strokovnjaki v tujih laboratorijih. Ko dobimo odgovore pristojnih, jih bomo objavili na teh straneh.


Vsebina dopisa, ki je bila poslana na ARSO in MNVP …

Spoštovani,

Minule dni naj bi Slovenijo (spet) zajel puščavski pesek, katerega naj bi iz Sahare preko Sredozemlja prinesel veter. Analize, ki so bile opravljene v Zagrebu in Beogradu so pokazale, da vzorci vsebujejo aluminij, barij, stroncij, mangan, polimere (plastika, DNK, proteini,…) in ostale nanodelce. Konkretne analize, opravljene v Tuzli, pa so v dežju odkrile 7-kratno količino litija, 8-kratno količino svinca, 23-kratno količino železa, 35-kratno količino bakra, 44-kratno količino arzena, 60-kratno količino cinka 70-kratno količino mangana, 262-kratno količino bora, 660- kratno količino barija, 720- kratno količino aluminija in kar 2.500 kratno količino niklja.

Glede na to, da vse to prihaja v naše telo preko dihanja in prehrane, ob vse močnejšem elektromagnetnem sevanju 5G tehnologije pa ima omenjeno za naše zdravje še bolj uničujoče posledice, nas zanima:

    • Na osnovi katerih podatkov (dokumentov, dokazov) veste, da gre res za puščavski pesek oz pesek iz Sahare? Od kod vam ti podatki, ali obstajajo dokazi za to (prosim, da nam jih pošljete v povratnem mailu)?
    • Ali je ARSO ali kateri koli slovenski laboratorij ali institucija delala raziskave dotičnega domnevnega puščavskega peska in sestavin v njem in do katerih ugotovitev je prišel/prišla? Če raziskave niso bile narejene, zakaj niso bile?
    • Bosanski odvetnik Mirnes Ajanović oz laboratorij, katerega je najel, je delal raziskavo (primerjal je dejanski puščavski pesek iz Sahare (odvzet vzorec z lica mesta, torej iz Sahare) in pesek, ki je kot domnevni ‘puščavski pesek’ priletel do Bosne) in prišel do odkritja, da domnevni ‘puščavski pesek’ v Bosni (in enak naj bi bil v Sloveniji) vsebuje nekatere povsem drugačne sestavine, kot jih vsebuje saharski, večina elementov pa je večkratno presežena (kot navajamo višje v uvodu). Kako utemeljujete ta višek težkih kovin in nanodelcev v atmosferi oz med domnevnim saharskim peskom, od kod naj bi prišel?
    • Ali dopuščate možnost, da nas s težkimi kovinami zaprašujejo iz avionov, kot trdijo ‘teoretiki zarote’ in kako drugače utemeljujete ta višek oz presežek težkih kovin in nanodelcev v zraku?

Vprašanja so zastavljena zaradi interesa širše javnost, vaše odgovore pričakujemo v zakonsko predpisanem roku!

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE