ZanimivostiZdravje

Naredite si modro (sončno) vodo. Voda iz modrih steklenic prinaša zdravje

Modro sončno vodo je enostavno narediti, okusno jo je piti in je zelo močna kot čistilno orodje. Kot vemo, voda prevaja vibracije in frekvence energij, kristale, barve in besede. Modra sončna voda zagotavlja najboljše: močno sončno energijo, vir vsega življenja in lastnosti pomirjujoče modre barve. Poleg tega, da je izjemno učinkovita pri različnih težavah, pomaga očistiti globoko negativne podzavestne programe, ki jih samodejno ponavljamo znova in znova.

Modra sončna voda uspešno pomaga pri čustvenih ranah in blokadah, jih spusti na površje in jih sprosti ter tako pomaga, da se vrnemo na nič, v čisto stanje, na čist začetek, brez hrupa negativnih misli v ozadju. Ta voda napolni s pozitivnostjo, mirom in ljubeznijo. Pijejo jo lahko tudi otroci in je še okusnejša od navadne vode, hkrati pa jo je zelo enostavno pripraviti.

Zakaj modra?

Modra je barva pete čakre, tako imenovanega središča moči ali grlene čakre. Grlena čakra je izredno pomembna, saj je to pot, po kateri se lahko energija iz višjih energetskih središč premakne v nižje in obratno. Je prvo središče višjih frekvenc in šele ko je popolnoma čisto in odprto, lahko dosežemo višja stanja zavesti. Vsa obolenja so povezana s peto čakro, ker je izbira vključena v vse podrobnosti življenja.

Predstavlja most med fizičnim in duhovnim svetom, med srcem in umom. Ločuje posvetno od svetega in prenaša NAMERO DUŠE. Modra močno vpliva na naše možgane, odločanje in vedenje. Modro nebo pomeni lep, sproščujoč dan. Jasno mirno modro morje pomeni mir in spokojnost. Pravzaprav vse, kar je modro, simbolizira zaupanje, zvestobo, modrost, samozavest, inteligenco, vero, resnico in raj. Ni naključje, da se zaradi vseh teh modrih stvari počutimo tako dobro.

Modra barva deluje pomirjujoče na ljudi, zato jo uporabljajo na različne načine.

Kako narediti modro sončno vodo?

Vse, kar potrebujete, je steklenica iz modrega stekla – tudi modri odtenek ni pomemben – najsvetlejši so enako učinkoviti kot temno modri, niti prostornina – tudi steklenička otroškega soka lahko dobro služi. Pomembno je, da je steklenica napolnjena s filtrirano, izvirsko ali navadno tekočo vodo in da pokrov ne sme biti kovinski. Lahko je pluta, steklo, celo plastika, samo ne kovina. Zamašek služi le kot zaščita pred prahom ali žuželkami, ki imajo to vodo zelo rade.

Steklenico z vodo hranite na soncu od 1 do 12 ur. Če jo obdržite dlje, bo okus slajši. Če steklenice ne morete izpostaviti soncu, jo postavite pod žarnico z žarilno nitko.

Kako jo piti, kako vse jo uporabiti?

Pijte to vodo, kolikor lahko, saj je zelo okusna in pitna. Nekako to prepozna naše telo in tudi tisti ljudje, ki pravijo, da običajno pijejo malo, jo brez težav popijejo nekaj litrov. Če nimate na voljo več steklenic, je tudi ena dovolj, saj ji že ena kapljica vode, pomešane z navadno, daje vse lastnosti modre barve.

Poleg pitja uporabite to vodo tudi za kuhanje (ena kapljica je dovolj). Zalijte rože, lahko jo daste hišnim ljubljenčkom, jo dodate v pralni in pomivalni stroj, v vodo za pranje avtomobilov, tal in oken, vbrizgajte in osvežite prostore, dodajte v kopel. Ko naredite modro sončno vodo, jo lahko natočite v katerokoli drugo posodo ali plastično steklo. Lahko jo hranite v hladilniku ali pri sobni temperaturi.

Vode ne puščajte zunaj čez noč na mesečini. Vedno imejte steklenico vode čez dan zunaj, da imate zaloge vode ves dan. Če želite pozimi preprečiti zmrzovanje vode in razpoke steklenice, jo vedno postavite na okno, ki je izpostavljeno neposredni sončni svetlobi. Ker je voda res okusna, je tudi močno orodje za čiščenje celotnega telesa. Zagotavlja le najboljše, od močne sončne energije, vira vsega življenja in pomirjujoče modre barve.

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE