Claudia AndromedasKolumne

KOLUMNA | Claudia Andromedas: Aksiomi vrnitve

Piše: Claudia Andromedas

Naslednji zapis namenjam vsem tistim, ki razumejo kaj je VRNITEV… Čas je, da uporabimo svojo Duhovno MOČ! Smo Originalne ESENCE. Imamo sposobnost, da z jasno determinacijo izrazimo svojo VOLJO, KI JE ZAKON!AKSIOMI VRNITVE so darilo ORIGINALNEGA VIRA VSEGA, ki nas v objemu nepremagljive zaščite varno vrača DOMOV.

Aksion: “Moje kraljestvo ni od tega sveta”… je več kot dovolj, da transcendiramo ves energetski cirkus in kaos virtualne realnosti. Dvigne nas iz teh energij, izklopi nas iz matričnega napajanja, ter vseh energetskih turbulenc, ki nas napadajo od zunaj.

Aksion: “Izrekam odločni “ne” strukturi časa in prostora!”… direktno “napade” vse programe, ki so nam bili v okviru časa in prostora imprimirani. Ta aksiom razblini, razkroji vse programe, vse komandne pakete, vso implantirano navlako, ki smo jo dobili že ob rojstvu.

Aksiomi vrnitve:

1. Miruj

Potovanje, iskanje, eksperimentiranje, učenje, karma se preneha!

Jasno vidimo vse programe Velikega Arhitekta, ki nas držijo v zaporu. Spoznamo pasti, iluzije in vso manipulacijo.

Močna podpora nam je aksiom: Vse je že izpolnjeno, uresničeno!”

To nas pomiri, napolni nas z mirom, gotovostjo in vedenjem, da nam ni treba skrbeti, se truditi, trepetati…

Aksiom: Nič ni pomembno, samo vrni se!”… nas reši vse krivde, vseh obremenitev preteklosti, ter občutka, da nismo dovolj dobri, čisti, pozitivni, “zbrušeni”, ter obdelani za vrnitev.

2. Utihni

Gremo v tišino. V mirovanje. V mir, ki presega vse, čemur smo do sedaj rekli zemeljski mir. Oglasi se glas zavesti. Razodeva se Resnica. V vsej svoji intenzivnosti nam Resnica razodeva resnični Namen

3. Popravi

Aksion: “Moje kraljestvo ni od tega sveta”… naredi korekcijo, vrne nas na pravo Pot, daleč od vseh distrakcij tega iluzornega sveta. Zgodi se notranji “popravek”, originalna zavest se razodeva v vsej svoji polnini in veličastnosti. Luč Resnice sveti močno. Vemo in vidimo kam moramo iti. Večni popotnik Duša, nas ne vleče več k Demijurgu.

4. Vrni se

To je točka v kateri spustimo vse naučeno. Vso znanje. Vse, kar nam je bilo sveto. To je točka totalnega razmagnetenja, razkroj vseh tančic…

To je točka Povratka!

Originalno bitje, prežeto z Lučjo resnice ve, da je vrnitev absolutna.

Z Močjo in Glasom esence – originalne zavesti izrazimo: “Jaz sem absolutni alfa in omega.”

Matrica nima več moči nad mano!

Izrekam odločni “ne” strukturi časa in prostora! jaz sem izhod iz matrice. jaz sem njen omega, njen konec!”

Na ta način se razblini vse lažno, vse iluzorno, vse kar nismo izgine…

Vse originalno se vrne.

Bitje se je osvobodilo vseh verig in okov, vse iluzije so izginile, zavest objame brezpogojno ljubezen esence…

“Zgodila” se je vrnitev …

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE