GlobalnoNovice

HRVAŠKI ŠKANDAL MEDKONTINENTALNIH RAZSEŽNOSTI: Ivan Pernar prijavil sum trgovanja z otroki, sedaj pa organi pregona preganjajo njega!

Da je homoseksualni lobi na Hrvaškem močan, že vemo. Vemo tudi, da je Hrvaška banana republika s pokvarjenimi institucijami, ki slabo delujejo in so pod neposrednim nadzorom režima HDZ. Nismo pa pričakovali, da bodo stvari eskalirale do te stopnje absurda.

Vir: Logično (logicno.com)

(Prevedeno z Google translate-om):

Na kratko povzamemo glavni zaplet: osem Hrvatov je odšlo v Zambijo posvojit otroke iz Konga, države, kjer tujci ne morejo legalno posvojiti otrok. Torej, če nekaj ni mogoče legalno, potem je logično, da so verjetno morali nekoga podkupiti in vse skupaj narediti nezakonito, čeprav bomo to prepustili sodišču. Verjetno zaradi nezakonitosti niso mogli v Kongo po otroke, ampak so odšli v Zambijo, da so te otroke “prevzeli” kot pakete, pred tem pa so jim zagotovili hrvaško državljanstvo in naredili potne liste. Predmet preiskave je tudi, kako so otroci prišli do hrvaških dokumentov. Vmes naj bi pobegnili in izginili ljudje, ki so to posvojitev organizirali (direktor otroškega doma v Kongu) in menda ni edini.

Dodaten zaplet v zgodbi je dejstvo, da je eden od teh osmih Hrvatov aktivist ultra-leve stranke Možemo (Zmoremo, op.p.), ki je trenutno na oblasti v Zagrebu, druga oseba pa je transspolna, tj. oseba, rojena kot ženska, ki se zdaj predstavlja kot moški. To še dodatno zaplete zadeve, saj je posvojitev transspolnih otrok v Kongu nezakonita.

Tako lahko sklepamo, da je ta oseba svojo spolno identiteto (na katero je na Hrvaškem tako ponosna) skrivala oblastem v Kongu. In logično bi bilo pričakovati, da se vsi distancirajo od takšnih ljudi in obsojajo tovrstna nezakonita ravnanja, predvsem državnih institucij. V normalni državi institucije spoštujejo zakone svoje države, pa tudi zakone drugih držav.

Kot je zapisano na spletni strani MUP: “Državni organi in vse pravne osebe so zakonsko dolžni prijaviti kazniva dejanja, državljani pa moralno dolžnost.”

Zato so bile državne institucije Hrvaške dolžne o vseh dejstvih in ugotovitvah poročati zambijskim oblastem, s katerimi so zagotovo v stiku, saj Zambija preiskuje, ali imajo ti otroci dejansko hrvaško državljanstvo in kako so ga sploh dobili. A zdi se, da niso.

In zdaj smo pri glavnem zapletu. Nekdanji poslanec Ivan Pernar je izpolnil svojo moralno državljansko dolžnost in zambijskim oblastem prijavil vest, da je ena od oseb prikrila svojo spolno identiteto. S tem se je javno pohvalil, kar pa sploh ni problematično, ker je to državljanska dolžnost. Državljani so dolžni svoje vedenje o kaznivih dejanjih prijaviti preiskovalnim organom.

In potem…..takrat se začne popolna norost!

Hrvaški državni organi vlagajo kazensko ovadbo proti Ivanu Pernarju, ker je preiskovalnim organom posredoval resnične podatke!

Še enkrat preberi ta stavek.

Zdi se, kot da bi se Hrvaška teleportirala v skeč Montyja Pythona.

Najprej je nastala medijska norija, v kateri je varuhinja človekovih pravic Tena Šimonović Einwalter sporočila, da so »posebej zaskrbljujoči primeri, v katerih se državljani dodatno trudijo, da zambijske institucije, javnost in medije opozorijo, da obstaja transspolna oseba. med priporniki, s čimer bi jo lahko ogrozila glede na položaj transspolnih oseb v Zambiji.«

Nato se je oglasila znana odvetnica Jadranka Sloković in izjavila, da bi moral “Ivan Pernar kazensko odgovarjati”, ni pa navedla, po katerem zakonu bi moral državljan odgovarjati, ker je preiskovalnim organom sporočil resnične podatke. Za tiste, ki ne vedo, Jadranka Sloković je odvetnica, ki je zagovarjala enega največjih zločincev in izdajalcev v hrvaški zgodovini Iva Sanaderja in se je na novinarski konferenci veselila prve oprostilne sodbe.

n potem v ponedeljek 13.2. prihajajo neverjetne informacije, da bo varuhinja za enakost spolov Višnja Ljubičić vložila kazensko ovadbo zaradi zločinov iz sovraštva proti Ivanu Pernarju, ker je, ponovimo še enkrat, preiskovalnim organom prijavil resnične podatke.

Ob tem je navedla, da ima »takšno dejanje elemente prekrška nadlegovanja po zakonu o enakosti spolov in zakonu o preprečevanju diskriminacije. Če bo dokazan motiv sovraštva do transspolnih oseb, torej znaki kaznivega dejanja kaznivega dejanja iz sovraštva, 325. člen Kazenskega zakonika … Nikoli se nismo izognili uvedbi prekrškovnih ali kazenskih ovadb.«

Torej prijava resničnih podatkov policiji lahko velja za “zločin iz sovraštva”???

So hrvaške institucije popolnoma ponorele?

Namesto, da bi institucije vse svoje znanje prijavile zambijskim oblastem, prikrivajo dejstva, državljane, ki ta ista dejstva razkrijejo preiskovalnim organom, pa celo kazensko ovadijo!

Kakšno sporočilo pošiljajo državljanom? Če nekdo prijavi rop banke, bomo tudi to obravnavali kot zločin iz sovraštva, ker ima lahko prijava negativne posledice za roparja?

Hrvaške institucije se obnašajo kot pripadniki Cosa Nostre, med katerimi vlada zakon molka, tiste, ki se obračajo na zakon, pa obravnavajo kot izdajalce in jih imenujejo “pijanci”. Kaj sledi, bo varuh Pernarju v posteljo položil konjsko glavo ali poslal razbijače, da mu polomijo noge?

Smo vsi kolektivno znoreli???

Seveda so to logična vprašanja, a če želite odgovoriti nanje, morate razumeti širši kontekst. In širši kontekst je, da transspolnost in homoseksualnost globalistični sistem agresivno propagira preko medijev, institucij, šol, televizije in nasploh vseh kanalov, ki jih imajo. Je zelo pomembno orodje za obvladovanje družbe, uničevanje družinskih vrednot in najpomembnejšo – depopulacijo. Vsem je jasno, da več kot bo istospolno usmerjenih in drugih »spolno dvoumnih« ljudi, da se bo populacija te družbe bistveno zmanjšala. Ampak to je druga tema.

Dovolj je, da jih pokličete na takšne primere, da bodo obsodili vso njihovo hinavščino in promocijo transagende. Ne bomo pozivali k razrešitvi varuhinje človekovih pravic, nima smisla, ker vemo, po čigavem nalogu dela, vemo pa tudi, od kod prihajajo ukazi za takšne postopke na Hrvaškem. Tudi sklicevanje na zdrav razum v tej norosti nima smisla. Zato jih zdaj opazujte, kako divjajo, spomnite se, kdo so in kaj počnejo. Prišel bo čas, ko bodo taki ljudje odgovarjali za svoja dejanja.

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE