Aktualno

GALLA OS: Kako sem uspela dvigniti 130 kg?

Se spomniš, kako si dvignil prvi žakelj cementa, ko si sosedu pomagal ulivati temelje pri gradnji zidanice? Kar 50 kg je tehtal. Si ga raje naložil v samokolnico, da je bilo lažje? V bistvu si se raje potrudil pripeljati ga čim bližje, da ga je bilo potrebno prenesti le nekaj korakov. Je tako? Ja, kar težak je bil … Bi si upal trditi, da bi lahko nesel dva žaklja cementa hkrati? To je 100 kg. Bi šlo? Oh, menda ja bi, saj si vendar – moški, kajne?

Hja, vprašanje, če res … Verjetno lažje dvigne 130 kg ženska Galla Os, kot pa marsikateri moški nese dva žaklja cementa. Ne verjamete? Oglejte si spodnji video. Pot do tega pa vsekakor ni bila lahka …

“Vse se je začelo čisto enostavno. Imela sem veliko željo in sledila sem tej želji. In vedela sem, da me ne bo nič ustavilo. Bilo je težko … in … imam srečo, da sem imela svojega partnerja zraven, ki me je podpiral … Kako doseči cilj, ki ga čutiš znotraj v sebi, kljub temu, da se zdi na začetku skoraj neuresničljiv?? Trenirala sem, trenirala, vedela sem, kaj delam. Imela sem cilj, imela sem vizijo, …”, pravi Galla Os v zelo lepem, prijetnem, a tudi zelo čustvenem (in vsekakor ogleda vrednem) videu.

Imamo eno življenje … Naredimo nekaj v tem življenju, da bomo lahko nekoč, kot pravi Galla, rekli – glej to, kaj sem naredila. Vse, kar sem si dala v glavo, sem realizirala …

Tako Galla. Kaj pa ti? Je vredno narediti korak naprej? Pomisli, življenje je le eno … Mimogrede, Galla je rastlinojedka, vse beljakovine, moč, energijo, vse potrebno dobi le in izključno iz rastlin. Bravo, Galla. Bravo, Galla Os!

VIDEO: Galla Os, kako sem uspela dvigniti 130 kg?

Povezave:

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE