Claudia AndromedasKolumneRevija 5D

Claudia Andromedas: Pripravimo se, zdaj bo šlo zares!

Nikoli prej nismo imeli toliko informacij, vendar tudi nikoli prej človeštvo ni tako negiralo resnice! Mnogi preprosto ne želijo videti, slišati ali vedeti, kaj se v resnici dogaja. Ljudje pravijo: “Upajmo, da se kmalu vrnemo v normalno stanje, v rutino, v življenje, kot smo ga poznali.” Želijo nazaj svojo cono udobja, svoj mali svet vsakodnevne, utečene rutine. Dejstvo pa je, da nikoli več ne bomo živeli, kot smo živeli doslej. To je šah mat!

Piše: Claudia Andromedas

Kaj se pravzaprav dogaja v svetu? Zakaj mediji molčijo?

Če bi se poročalo o vsem, kar se dogaja, bi ljudje spraševali, kaj je vzrok, zakaj je tako, kam to vodi? Tako pa ostajajo v nevednosti, razen tistih, ki jih duh žene v raziskovanje. Bolj varno je, če ljudje spijo, hipnotizirani z drugimi problemi. Le malo jih ve in se zaveda, kako resna je celotna stvar. Zemlja se oglaša, prebuja se, zaropotala bo močno, silovito, kot še nikoli doslej. Približuje se Nibiru, ki ga omenjajo vse stare civilizacije.

Poglejmo dogajanja po svetu.

Planet se segreva. Nas pa “farbajo”, da gre za globalno segrevanje. Potresi in vulkanski izbruhi so na dnevnem redu. Veliko vlogo ima pri tem sonce, ki “sodeluje” z Zemljo. Dogajajo se nenavadne intervencije na soncu. Vidni so posegi vesoljskih plovil neverjetnih razsežnosti. Posegu sledita močna eksplozija sončne plazme in sončna nevihta, ki se v nekaj dneh “dotakne” Zemlje, kar sproži potres, vulkanski izbruh oziroma aktivacijo spečega vulkana in razne anomalije na zemeljski površini. Vulkani bodo še glasnejši. Zbudili in oglasili se bodo vsi, tudi tisti, ki so spali tisočletja. Trenutno je v centru pozornosti vulkan “El cumbre vieja” na otoku La Palma, ki je eden od sedmih Kanarskih otokov.

Vsi Kanarski otoki so v bistvu vulkani, prebudili se bodo v močno delovanje. Zanimivo je, da je španska vlada sprožila priprave na hud potres in cunami! Mnogi pravijo, da se “kuha” nekaj velikega. Tudi Pentagon govori o mega cunamiju, ki naj bi prišel čez Atlantik. Povzročeno? Računajo, da bodo z dvigom morske gladine izginila mnoga mesta na drugi strani Atlantika … Los Angeles, San Diego, Beamont, Houston, Santa Mónica, Washington, Tampa, San Francisco, La Porte, West Palm Beach, New York in še mnoga druga.

Pokanje Zemlje

Priča smo tudi drugim nenavadnim anomalijam. Povsod po svetu, velikokrat brez sleherne napovedi potresa ali česarkoli, zemlja enostavno “poči”, nastanejo globoke skrivnostne razpoke, ki se vlečejo kilometre in kilometre. V bodoče naj bi nastala nov kontinent in nov ocean. Znana je Afriška razpoka, dolga 5000 km, pa tudi ogromna razpoka čez Mongolijo, ki naj bi ločila Azijo od Evrope. Razpoke nastajajo tudi v Kanadi, Arizoni, Mehiki, Peruju, Boliviji, Španiji, Pakistanu, Tajski, Indiji … Japonska je glede razpok pravi fenomen. Ko se trese, zemlja tudi poka, se odpira in požira vse, kar se nahaja na površini.

Za mnoge razpoke enostavno ni razlage. Ni potresa, ni vulkanskega izbruha. Znanstvene razlage pravijo, da Zemlja ekspandira, da je znatno večja, kot je bila nekoč. Univerzum ekspandira, torej se lahko isto dogaja tudi z Zemljo.

Anomalij je veliko. Pojavljajo se čudne tvorbe v Pacifiku, podobne otokom, vendar brez življenja. Nekaj časa je vidna anomalija, ki nima otipljive oblike, ni materialna, nakar dobi fizično obliko, vidna in registrirana je s sateliti. Posledično sledi močna aktivnost neznanih vesoljskih plovil, ki se v teh predelih dobesedno razmnožijo. Vprašanje je, kaj so ti otoki? So to umetne tvorbe?

Kaj nas še čaka? Vse bo ugasnilo!

Doživeli smo eno pandemijo. Zbudila je veliko ljudi, mnogim je odprla oči in jih pognala v turbo obrate. Prihaja druga! Imenuje se Cyber pandemija oziroma plandemija. Kibernetski napad. Virus, ki bo zrušil in ugasnil vse. Blokirano bo vse, kar poznamo. Gre za geo strategijo, da se blokira celotna Zemlja. Padel bo celotni sistem, zgodil se bo kolaps vsega modernega življenja. Ne bo elektrike. Ne bo javnih prevozov. Ne bo oskrbe s hrano, vodo. Ne bo kurjave. Banke bodo blokirane. Zajelo bo ves svet. Ves denar, ki ga imamo na bančnih računih, bo izginil v nekaj minutah.

Trajalo bo kar nekaj časa, mogoče mesec dni … Vse bo razpadlo. Ne bo nobenega vira energije. V 48 urah bomo vstopili v srednji vek. Znajdi se in preživi! Sledil bo kaos. Denar ne bo več pomagal, ker ne bo ničesar za kupiti. V velikih mestih bo najtežje, ker so mesta povsem odvisna od oskrbe. Vladal bo zakon močnejšega in hitrejšega. Mesta se bodo spraznila … Ljudje bodo bežali. Vlade bodo na strani nasilja … To je načrt teme!

Kaj lahko storimo?

Ovijmo se v Luč in Ljubezen! Dobili smo informacije! Kaj bomo z njimi naredili, je stvar vsakega posameznika. Vsekakor je prav, da se pripravimo! Hrana, voda, gretje in vse, kar potrebujemo za preživetje. Začeli bomo drugače. Skromno, vendar z ljubeznijo. V slogi je moč! Ljubezen zmeraj zmaga! Vsi za enega, eden za vse! Vstali bomo iz ruševin vsega starega … Močnejši in lepši kot kdajkoli prej!

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE