Claudia AndromedasKolumneRevija 5D

Claudia Andromedas: Vstaja 144.000 Velikih duš …

Veliko se je pisalo in govorilo o njih. Mnoge prerokbe in starodavni zapisi jih napovedujejo. Kdo so te duše? Zakaj so tukaj? Kakšno vlogo imajo v tem prelomnem času? Od kod prihajajo? To so vprašanja, ki se porajajo v glavah mnogih …

Piše: Claudia Andromedas

144.000 Velikih duš!

Tisočletja so se pilile, brusile, oblikovale, da so danes veličasten “izdelek” … Stopile bodo v prvo “bojno” linijo in odigrale svojo veliko vlogo. Ta svet se končuje. Nosilni stebri tega sveta se podirajo. Vojska, politika, ekonomija in religija so bile orodja masovne manipulacije. Svet, ki ga vidimo, umira. Smrt tega sveta bo istočasno rojstvo novega, lepšega in boljšega sveta. Ne upirajmo se. Sprejmimo neizbežno. Vse, kar smo poznali kot “dobro” in “normalno”, je delovalo proti Univerzalnim Zakonom, ki podpirajo, ohranjajo in vzdržujejo Življenje! Zato se mora iz Zemlje odstraniti vse, kar ni od Luči. To je za mnoge kruta resnica!

Na Zemlji je 144.000 Velikih duš.

Te duše so potomci nekdanjih prebivalcev Lemurije. Velika večina teh duš danes živi na ozemlju Južne Amerike. Zakaj to ozemlje? Nekoč davno, tisoče in tisoče let nazaj, so bile te duše prenesene iz Lemurije na ozemlje današnje Južne Amerike. Lemurija se je potopila. Jedrske eksplozije njenega velikega rivala Atlantide so jo uničile in potopile praktično čez noč. Atlantido so takrat naseljevale drakonske rase iz Siriusa, Oriona, Lire in drugih galaksij … Del Lemurijske svetle in zelo napredne rase je bil rešen. Galaktiki iz Plejad so priskočili na pomoč ter v svojih plovilih prepeljali del te rase na ozemlje Južne Amerike. Na tem ozemlju je vstal in zaživel nov rod ljudi pod močnim okriljem zelo srčne in ljubeče rase iz Plejad.

Kaj odlikuje današnje prebivalce Južne Amerike?

V sebi nosijo združitev oziroma genetiko vseh štirih ras na Zemlji ter močan odtis Galaktikov iz Plejad. Ti so dodali svoj močan “genetski” blagoslov, ki to raso ščiti in jo drži na višji frekvenci, v primerjavi z ostalimi rasami. Iz te rase bo vstala večina 144.000 Velikih duš! Nekaj jih je tudi po svetu, na različnih celinah, večina pa jih je na ozemlju Južne Amerike.

Mnogi zmotno mislijo, da so te duše, torej 144.000 Velikih duš, edine duše, ki bodo preživele zaključni proces rojstva Nove Zemlje in Novega Človeštva.

To so duše, ki bodo vodile in reševale! So nosilke vrhunskih božanskih kvalitet. Bodo kompas, luč, smerokaz in pot vseh tistih, ki bodo “izbrani” kot prebivalci Nove Zemlje. Gre za duše, ki jih odlikujejo neverjetna Moč, Pogum, Odločnost in neustavljiva Želja rešiti in pomagati človeštvu, da vstane iz pepela in ruševin v povsem novo, višjo kvaliteto življenja. To so duše, ki so premagale vse nižje in človeško. Vstale so v Sebi, razplamtele so lastno Luč, da bodo svetile v temi, tik pred jutranjo zarjo Novega Dne!

Konec je suženjstva.

Konec je mentalnega, duhovnega in fizičnega zapora, v katerem je človeštvo ždelo tisočletja, misleč, da živi svobodno in lepo. Na sceno prihaja 144.000 Velikih! To so čiste in sijoče duše. Vstale bodo. Odločno. Oborožene z Resnico in Lučjo. V svojem pohodu bodo nepremagljive. Znanje, Moč, Vodstvo in Modrost bodo črpale iz notranjega Kraljestva Luči, ki bo njihov vir vsega! Sijale bodo kot tisoče sonc! Človeštvo bodo popeljale iz jame na svetlobo sonca, katerega luč bo Zemljo in Novo Človeštvo prežarjala z Mirom in Ljubeznijo približno 1000 let. To bo Nova Zlata doba človeštva. Dualnosti bo konec. Konec bo teme. Konec bo sistema, ki nam je vladal tisočletja. Povsod bo vladal samo en Zakon: imenuje se Ljubezen! Kjer vlada ta Zakon, so vsi drugi Zakoni odveč.

144.000 Velikih duš!

Nosijo pečat Ljubezni! So Avatarji Novega Časa! So Sonce Novega dne. So Luč, ki bo svetila, ko bo najbolj temno … Zemlja bo šla skozi proces velike rekonfiguracije. Površina Zemlje se bo močno spremenila. Zemeljski poli se bodo premaknili. Rodili se bodo novi kontinenti. Veliko zemlje bo poplavljene. Južna Amerika bo zibelka novega človeštva. Na tem ozemlju se bo dvignilo 144.000 Velikih duš, moški in ženske … Bojevniki Luči. Ambasadorji Ljubezni. Zidaki Novega Človeštva. Ne bomo sami. V tem prelomnem času nam bodo stali ob strani Galaktiki iz Plejad. Že sedaj pripravljajo “teren” in rodovitno zemljo, ki bo hranila Novo galaktično raso ljudi! Zgodilo se bo veliko …

Ljubezen je ključ! Zdaj šteje resnično samo Ljubezen! Združimo se v njej in objemimo Nov dan, ki se prebuja … Luč je zmagala!

Naslovna foto: Knjiga Claudie Andromedas z zelo pomenljivim naslovom »Zapri oči, da vidiš!«. Na trgu je že 3. izdaja te knjige.

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE