KolumneRajko Orisha

Smo v tretji svetovni vojni, ne da bi se tega zavedali?

Piše: Rajko Orisha

Strokovnjaki pravijo, da smo v tretji svetovni vojni. Kot govori Todor Pešterski, je bilo v prvi svetovni vojni udeleženih med 30 in 40 držav, v drugi dvakrat več, v tokratno pa naj bi bilo vpletenih kar 207 držav. Iz tega sklepa, da gre za »svetovno« vojno.

Mar res mislite, da imamo policijsko uro in izredne razmere že eno leto ZARADI KORONE, ki ne terja prav nič večjega smrtnega davka kot gripa?
Je možno, da je resnica drugačna?

Je lahko vojna drugačna? Je vojna res le tisto, ko se ljudje streljajo s puškami, ko padajo bombe, vidimo pa vojake, tanke in letala??

Strokovnjaki pravijo, da je v ozadju korone vse drugo, le korona virus ne.

Strokovnjaki pravijo, da je v bistvu glavna vojna že končana. Glavna bitka naj bi se odvijala in tudi že odvila »nad našimi glavami«, ko so Svetle sile premagale Temne in tako Zemlji po dooooolgih letih teme prinesle »Svetlobo«, ki naj bi se ob tem biblijskem dogodku manifestirala na Zemlji.

Pravijo, da se v resnici pripravlja nekaj biblijskega. Nekaj nam še neznanega. Nekaj, česar ni doživel še nihče … Po tem naj bi bilo »vse isto, a vse drugače«. Kaj bo to, ne ve nihče. Menda pa se nimamo česa bati. Vsaj ozaveščeni ne (tudi to je povod za to revijo)

Strokovnjaki tudi pravijo, da se je vse »to« ZAČELO dogajati že letos, vse pa naj bi bilo POPOLNOMA drugače že sredi leta 2024. Smo na prelomnici človeštva?? Kaj je to »to«, kako bomo to čutili?

Ta »biblijski« dogodek naj bi predstavljal dvig zavesti pri ljudeh, ker planet Zemlja dviguje svoje vibracije in prehaja iz 3D v 5D. Kako točno se bo zgodil dvig zavesti, ne vemo, lahko pa ugibamo ali vprašamo boljše poznavalce. In tudi smo.

Strokovnjaki pravijo, da je borba Svetlih proti Temnim dobljena že tudi v tem, sedanjem, »starem« svetu. Da se mora vse le še »odviti« … Kdaj se bo odvilo, pa je vprašanje časa. Pravijo, da takrat, ko bo na svetu dovolj ozaveščenih. Tudi zato je nastala ta revija.

Strokovnjaki pravijo, da naj bi ob tem biblijskem dogodku padel tudi tako imenovani 3D matriks, v katerega smo ujeti. In potem naj bi prvič videli pravo nebo. Menda celo še druge stvari … Tudi o tem bodo kaj več povedali boljši poznavalci.

Strokovnjaki še povedo, da naj bi potem, po tem biblijskem dogodku, svet postal lepši. Da bo na njem vladala le – brezpogojna ljubezen. Vsi bomo imeli vsega dovolj. Denarja bo toliko, da nam sploh ne bo pomemben. Vsega drugega pa tudi. Prelepo, da bi bilo res?

Vam je všeč ta film? Ta film se trenutno odigrava v 207 državah tega sveta, vi pa ste glavni igralec v njem. Boste še naprej igrali po ukazih režiserja (vlade) in vlekli s Temnimi ali boste postali aktiven igralec, prevzeli usodo v svoje roke in začeli soustvarjati lepšo prihodnost za naše otroke in vnuke?? Odločitev je na vsakem posamezniku.
Večkrat sem omenil »strokovnjake«. Mediji in ljudje tem strokovnjakom pravijo »teoretiki zarote«. In čedalje več jih je. V bistvu gre za ljudi, ki so kljub indoktrinaciji in neprestanemu programiranju ostali toliko prisebni, da so še znali pogledati »resnico« tudi z druge plati. Mi vam ne ponujamo resnice, ponujamo vam le drugo plat zgodbe, ki vam jo servirajo mediji. Resnico pa poiščite sami.

Sicer pa obstajata dve vrsti strokovnjakov. Taki, ki rečejo tisto, kar naroči »sponzor oglasa« (ali delodajalec), in taki, ki povedo resnico, ne glede na denar. Slednjim se reče etični strokovnjaki. Prvim bi bilo potrebno odvzeti naziv strokovnjaki in jih prekvalificirati v »trgovce« ali »manipulante«, da ne rečemo ravno – trgovce s smrtjo in prevarante.

Pa še zaključimo s strokovnjaki. Slednji nenazadnje pravijo, da se vse, kar se trenutno dogaja v naših realnih življenjih, odvija natanko tako, kot je zapisano v Bibliji. Povežite cepiva in »žig zveri«, pa se vam bo poklopil še en segment sestavljanke.

Še vedno menite, da svet stoji zaradi korone?? Morda ja, morda pa tudi ne …

OPOMBA: Zapis je bil objavljen v kot uvodnik soustvarjalca v 1. številki revije 5D, ki je izšla 1.4.2021 …, a je aktualen še dandanes!

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE