Andrej BrečkoGlobalnoKolumne

Lagali so nam o vsem: svetu vladajo pedo satanisti, ki med drugim tudi skrivajo Zemljo zunaj Antarktike

Piše: Andrej Brečko

Živimo na ruševinah napredne civilizacije in uradna znanost se norčuje iz nas … in na novo piše zgodovino! Ne povedo nam o zadnji ponastavitvi leta 1816. Ne povedo nam o brezplačni atmosferski elektriki (ta tehnologija je stara več kot 200 let). Resnice nam nikoli ne bodo povedali, ker bi to porušilo “sistem”.

Zamenjali so jih, niso več oni. Ne pustimo se spet zavajati, zdaj nas je preveč in ne morejo. Ne pozabite, da je trenutni svet zgrajen na veliki laži. Pogrešane civilizacije, vojaške skrivnosti, genialni izumi, katastrofe, občutki, odkritja, različice in dejstva. Skrivajo Zemljo zunaj Antarktike, zato se imenuje “polarni krog”. Starodavno besedilo tudi prikazuje pravi pomen izvzetja.

Lagali so nam o vsem …

Mnoge gore so ostanki starodavnih okamenelih dreves. Avatar ni le film in je pokazal le delčke naše starodavne Zemlje. Ker po otomanski civilizaciji ni bilo več dovoljeno vedeti za prisotnost drugih dežel zunaj Antarktike.

Elohimi in pokvarjeni severnjaki so morilci in so zemeljsko raso uporabili za manipulacijo. Izčrpali so naše človeške vire energije tako, da so nas prisilili, da smo se bojevali med seboj. Sklenili so pakte z najbolj zlobnim hibridnim delom človeštva, da bi pokvarili svet in ga pripeljali do večnega zdesetkanja.

Za “polarnim krogom” je še več Zemlje. Ob vsaki ponastavitvi nam jo dodatno zmanjšajo.

Izbrisali so vrednote, moralna načela s carinjenjem pedofilije, kanibalizma in transspolnosti. S postavitvijo njihovih potomcev na čelo vlad so bile ustvarjene naci-cionistične hierarhije. Pripadajo plemenu lažnih Judov … in dominirajo nad staro materjo Evropo 13.000 let – posvečeni kultu Luciferja Saturnovega. So pedo satanisti, ki prezirajo človeka, ker oni to niso. Njihov DNK je drugačen od našega, pripadajo kačji liniji, hiši lažljivega in obrekljivega zmaja.

So genetsko različni, ravni DNK in mRNK. Mojster Jezus jih je identificiral kot tiste, ki trdijo, da so Judje, a to niso. So pobeljeni grobovi, so Satanova sinagoga. Aškenazi iz velikega jarka v Hazariji, ki organizirajo ponastavitev vsakih 100 let.

Naredijo čist list, a medtem to povedo (vedno nam morajo povedati vse in to počnejo skozi znanstvenofantastične filme, pesmi, modo in oddaje) … Medtem, ko se človeštvo tega niti ne zaveda.
Zemljo so večkrat postrgali do tal in ponovno ustvarili, vsakič »manjšo«, v manjšem merilu. To pa zato, da nas poskušajo bolje nadzorovati.

Arhitekt je v filmu Matrica večkrat rekel: “To je že šestič, da na ničlimo svet, ker ga ne moremo nadzorovati.”

Dodajam, da jim tokrat ni šlo …

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE